If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Естествено, че няма! Съмнявам се и на 5 лева дори да се намерят. Ако всичко върви добре (което засега е така) мисля, че 8-те лева няма да са мираж до края на годината!
Не е препоръка!
Аз преди дни казах, че това (според мен) ще е АКЦИЯТА НА ГОДИНАТА!
Последните пет търговски сесии с оборот от 615 к по позицията имаме покачване от 1,75 до 2,57 - около 47 %. Интересно какво би станало, ако някой поиска да вкара 2-3 милиона по позицията. Дали има изобщо големи продавачи, които биха се разделили с акциите си на тези нива? Не ми се вярва на мен.
Естествено, че няма! Съмнявам се и на 5 лева дори да се намерят. Ако всичко върви добре (което засега е така) мисля, че 8-те лева няма да са мираж до края на годината!
Този е толкова нисък, че ще тряба със сплит да го покрият, пухче е мечтателка...
пп.- има още един вариант;- Лаура да е приятелка на Пухче и да и е нашепнала нещо
Последните пет търговски сесии с оборот от 615 к по позицията имаме покачване от 1,75 до 2,57 - около 47 %. Интересно какво би станало, ако някой поиска да вкара 2-3 милиона по позицията. Дали има изобщо големи продавачи, които биха се разделили с акциите си на тези нива? Не ми се вярва на мен.
странно е, че нямаме новина и още не се знае кой движи пазара, но е се сериозен и сякаш няма да спира скоро, вие си продавайте . Определено не е както някои тук казваха - "скок на умрялата котка"
Спокойно. Гледам. Но забелязвам, че кибиците изведнъж се разтревожиха и станаха активни
бях за малко,трябваше ми малко кеш, не съм омъжена за БФБ /инвеститор дългосрочен/, пък и акциите стоп нямат, та си взех каквото ми трябва и колкото ми трябва; успех на чакащите NEXT LEVEL, все пак съм спекулант
Коментар