Първоначално изпратено от ATILA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНа вас от 4 години насам през ден все някой ви се изсира... Защо не си зададете въпроса всъщност, къде сте застанали?
Голтаци (и злоради простаци), които не могат да разберат че унищощението на капиталовия пазар е болка за ВСИЧКИ - от обиковения бачкатор, до т.н. мениджър!
Коментар
-
Бе който и да е бил - не е прост.
Със сбрания кеш ще купи поне 15-20% повече акции като му дойде времето.
Потенциал за надоле има бол - мечото лято тепърва почва.
Аз лееекинко стъпих на позиция. Колкото да мониторирам.
Няма оставам ЦКБ-то сираче я
Надявам се голямото изравняване да е около 80-90 доларцента туканка, къде е още нивото от 2009...
Бамките много страдания им се очертават тая година.
Белким другата се отблагодарят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеРайфа наред днеска се изсраха! Всъщност - те от вчера са почнали....Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеКобос на райфайзен май е
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеВъпрос на нагласа- аз бях един от първите регистрирани КОБОС-и, но с новите платформи лекотата на сърфиране между позициите, инфото, което ми дава са несравними- още веднъж въпрос на нагласа и удобство при работата.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНищо не чакам... а купувам
Купувай. Ще ти смятам загубите периодично.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеЗнам, ама ако е инст. инвеститор и се крие с такава "дървена" платформа.... нямам думи.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеГолям, голям - КОБОСHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар