Първоначално изпратено от Shemata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от zlata lamia Разгледай мнениеАло,мъртъвците,как сте?Доскоро Сифоня и Минетчийски ви зариваха с лопатите,скоро ще започнат и с багерите! Н'ъл беше "секси" акцията,бе?ПИБ-че,миб-че,"го'тна"бамка,добре "обслужвали'" и други подобни хвалебствия! ВЗЕХА ВИ ПАРИЦИТЕ!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Ало,мъртъвците,как сте?Доскоро Сифоня и Минетчийски ви зариваха с лопатите,скоро ще започнат и с багерите! Н'ъл беше "секси" акцията,бе?ПИБ-че,миб-че,"го'тна"бамка,добре "обслужвали'" и други подобни хвалебствия! ВЗЕХА ВИ ПАРИЦИТЕ!Last edited by mibova; 29.05.2012, 20:08.
Коментар
-
Шаро, думи, думи.... резултатите им (а и мажовците) са сравними, ама Тим е известно че не подпират акции.......
А ножицата се отвори много повече :
http://www.infostock.bg/infostock/control/graphics/CCB
Ще дойде време ние в ЦКБ да се смеем, а вие да ревете.
Когато настъпи този момент - може да се прехвърля и на вашия кораб
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеА са си от едно тесто и двенките ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеДобре де за мозъка и диалекта да се съглася ма как разбра за скъпите коли от банковия им офис, нали не са си ги били паркирали до бюрата
Коментар
-
Първоначално изпратено от vvi Разгледай мнениеМиналата седмица ходих да си взимам едни документи и то е смехория .Някакви прости млади момчета със скъпи коли,говорещи на врачанско-пернишки диалект без грам мозък в главите.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Тука го подпират като рохко яйце, ма до време ще е.
На бас че ще падне под 1 долар акцията
Само погледнете на графиките каква ножица се е отворила в сравнение с ЦКБ.
А са си от едно тесто и двенките ...
ПС Както се казва - не е препоръка и нямам намерение да инициирам позиция преди да дойде на определено число центи (зелени)
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАбе "системата" "бъгнала", ама все в техен интерес "бъгва" !? що така бе Миме ??? ))
Какво става с Кремиковци, третопяват ли мат'ряла в график?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Butch Разгледай мнениеС такива идиотски номера съм на ръба да се махна от ПИБ след като съм клиент от над 10 години!
Обаждах се по телефона и идиотски оператор-робот ме убеждава как съм бил получавал досега извлечения по пощата!
А аз от самото начало съм ЗАЯВИЛ ИЗРИЧНО, че не желая да получавам писмени извлечения по пощата поради простата и логична причина, че същевременно ползвам онлайн банкирането от самото начало!
Но не - трябвало да се ходи на място да подавам молба?!?!
Ами че утре ще ми начислят някаква друга такса и ще кажат - за да се откажете - молба, и то за нещо, което аз вече еднозначно съм заявил, че не желая да ползвам!
Молба не знам, но жалба ще подам и това ще е последния случай, при следващи такива си казваме довиждане.
1. Бъгването на системата, която изведнъж връща статуса на клиенти, отказали се от извлечения в статус "по подразбиране", т.е. с извлечения. Този проблем сигурно ще го оправят, щото вече е докладван на компетентния директор.
2. Тъпотата на мацките в кол центъра. Това вече си е съвсем друга бира. Не мога да си представя що за обучение са преминали и какви инструкции имат, щом може да се случи това - да те убеждават, че години наред си получавал извлечения. Честно казано, мислех си че нещо не съм доразбрал какво ми казва мацето, но след като и на теб ти се е случило ......He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Butch Разгледай мнениеС такива идиотски номера съм на ръба да се махна от ПИБ след като съм клиент от над 10 години!
Обаждах се по телефона и идиотски оператор-робот ме убеждава как съм бил получавал досега извлечения по пощата!
Коментар
-
Идиотски такси!
С такива идиотски номера съм на ръба да се махна от ПИБ след като съм клиент от над 10 години!
А аз от самото начало съм ЗАЯВИЛ ИЗРИЧНО, че не желая да получавам писмени извлечения по пощата поради простата и логична причина, че същевременно ползвам онлайн банкирането от самото начало!
Ами че утре ще ми начислят някаква друга такса и ще кажат - за да се откажете - молба, и то за нещо, което аз вече еднозначно съм заявил, че не желая да ползвам!
Молба не знам, но жалба ще подам и това ще е последния случай, при следващи такива си казваме довиждане.
Коментар
Коментар