Някой знае ли кой е продавача при ПИБ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение4-5 оферти купува на 1.1-1.2 средна...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКой продава тук и на трейс?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЕ ти съвсем ни хвана за балачета. Пишеш, че купуваш от 1.70, което със сигурност означава, че си "товарил евтино" и на по-високи нива.
Ще ти пиша отново, когато падне на номинал.
Ти пишеш сега, а сега кои модел за оценка ти показа това.Пълните ви поредни шизофрении.
То ако зависеше нещо от такива, никога нямаше да има борса и стойност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНа 1.65 съм ги купил . 15 % надолу е около 23-24 стотинки. Все още не съм видял да е на 1.40 лв . Ако отиде на 1.40 още ще купя .
Ще ти пиша отново, когато падне на номинал.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЗащото ще се продават гръцки банки ? Как би се отразило на цената?
За по-сигурно може да изчака да влезем в еврозоната след 4-5г., тогава ще се финансира на тънка лихва.... но цената ще е друга
Не е препоръка- защото и сам не си вярвам
Или както там някакъв перверзен китаец е казал, ако стоиш достатъчно дълго на брега на реката ще видиш труповете на врагове ти да се носят по нея
Коментар
-
На 1.65 съм ги купил . 15 % надолу е около 23-24 стотинки. Все още не съм видял да е на 1.40 лв . Ако отиде на 1.40 още ще купя .
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЗа сега си едни бързи -15% за по-малко от седмица.
Евтина ли е банката, за да знам дали да купувам или да я изчакам на номинал?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеизчакай да фалира гърция
За по-сигурно може да изчака да влезем в еврозоната след 4-5г., тогава ще се финансира на тънка лихва.... но цената ще е друга
Не е препоръка- защото и сам не си вярвамЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЗа сега си едни бързи -15% за по-малко от седмица.
Евтина ли е банката, за да знам дали да купувам или да я изчакам на номинал?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеРайфайзенбанк ли си продават портфейла???
Евтина ли е банката, за да знам дали да купувам или да я изчакам на номинал?The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Райфайзенбанк ли си продават портфейла???
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеРайфа наред днеска се изсраха! Всъщност - те от вчера са почнали....Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Смятай,
поне смятането е безплатно .
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКупувай. Ще ти смятам загубите периодично.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар