IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Индустриален холдинг с банков лиценз.
    е, трябва комбиниран лиценз, че освен Закон за кредитните институции има и Закон за управление на отпадъците.

Ама, какво да ги правят, бяха взели мерки да опишат в детайли залозите и се борят хората, докато на запад с лека ръка отписват, че често мениджмънт и акционери нямат точно едни и същи интереси, по въпроса с ограничаването на щетите

Коментар

• Индустриален холдинг с банков лиценз.
      Life won't wait for you.

Коментар

• А, честито на акционерите.
        След Кремиковци и Надин, вече притежавате и ОЦК

Коментар

• Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнение
          За мен е добре, че падат така стремглаво, може да повторим врътката от 2009-та.
          Някои го направиха още през 2007...

In an impeccably moderate and yet wrong-headed article in the Financial Times on 15 November, Karl Sternberg argued that if Karl Marx were alive today he would be a banker, on the grounds that by 2007 the banks had reached a state of "communist perfection" in that the workers had managed to take control of their institutions and accrue to themselves more than the full fruits of their (rather meagre) labours.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнение
            Еййй как успявате от добри новини да изкарате лоша!
            Кое по точно му е добрата новина.

Коментар

• Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнение
              Еййй как успявате от добри новини да изкарате лоша!
              И коя по-точно е добрата новина ?
              За мен е добре, че падат така стремглаво, може да повторим врътката от 2009-та.

Не е препоръка за никого и нищо.
              Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията

Коментар

• Еййй как успявате от добри новини да изкарате лоша!

Коментар

• Още една добра компания пое пътя надолу .
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    Миналият път, когато издадоха подобна прецакваща акционерите (разбира се миноритарите) емисия беше заради схемата Кремиковци. Ако бяхме нормална държава БНБ и КФН щяха да им скъсат ушите, но в БГ всичко е възможно при определни условия. След тази схем спрях да съм им 'фен'.

Този път сигурно са набелязали нещо друго за покупка и им трябва дебел капитал, че да са ОК (поне на документи)

При всички положения ПИБ е добра банка за клиентите, но кофти инвестиция за миноритарите.

не е препоръка!!!
                    ++++++++
                    Клиент съм на банката от нейното създаването , имам и акции - за щастие купени на възможно най-ниската цена. Тях ще си ги задържа от сантимент - понеже са първата ми зделка... но вече не съм им фен. ....
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• А парите за увеличението от къде ще дойдат!?
                      Аз отдавна подозирам всички български банки, че превъртат пари на банката и накрая с депозити се финансира увеличение на капитала.
                      БНБ едва ли се задълбочава, че голяма смрад ще излезе...
                      На КТБ и тях им трябват 100 мил и видяхме как Цецо почна да прави крупни печалби от борсата... парите как смятате от къде дойдоха...

Коментар

• Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение
                        Ами тогава да направят увеличението на капитала с неразпределената печалба.
                        Добро утро Марине!!! Това се прави от създаването на банката 1993

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          при определени условия бих купил, но не знам дали си наясно, че при пласиране на таква емисия е трудно да участваш с суми под милионче и това, че са общодостъпни си е просто на хартия.
                          когато се плюе много една емисия, аз купувам, когато се хвали - продавам.
                          Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Barky Разгледай мнение
                            Добре де - какво врънкате - защо не си купите- емисията е отворена, ще има втори транш - който толкова му се иска - да си купи.
                            Само че - тук ще дадете пари завинаги и ще имате доходност, а акциите все пак са по ликвидни. Още повече - от IPO-то бе казано, че няма да дават дивиденти. БНБ също е посъветвала банките да не се дават дивиденти, искат висока капиталова адекватност.
                            Що се отнася до бъдеща инвестиция имам някои добри предположения, които доста ми харесват.
                            при определени условия бих купил, но не знам дали си наясно, че при пласиране на таква емисия е трудно да участваш с суми под милионче и това, че са общодостъпни си е просто на хартия.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение
                              Ами тогава да направят увеличението на капитала с неразпределената печалба.
                              Дааа бе.. Така мажо и/или знайни и незнайни близки фирми си записват и си получават 11% лихва...докато други подобни играчи се финансират с тия пари...чиста работа. Като увеличат капитала за сметка на хартиената печалба..това значи, че има и за миноритарите..почти като дивидент...ще се оправдаят с БНБ и няма да го направят.

В момента ПИБ като бизнесмодел не е много по-различна от ЦКБ и КОРП..просто няма ясно изразена група с инициали около нея.

та така
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Ами тогава да направят увеличението на капитала с неразпределената печалба.

Коментар

Working...
                                X