Първоначално изпратено от fant0mas
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеА смяташ ли, че проумяват къде си инвестират парите тогава?The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКак да ти обясня.... хората не мисля, че проумяват какво точно пишат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеДо предните двама коментатори:
Вие сериозно ли?!?The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАуч.Life won't wait for you.
Коментар
-
Konsultant
Купувачите на "Кремиковци" се продават
Трите фирми, които купиха фалиралия металургичен комбинат “Кремиковци”, ще сменят собственика си. Това става ясно от обявление на сайта на Комисията за защита на конкуренцията.
Купувачът на “Елтрейд къмпани”, “Надин металс трейд” и “Валпет консулт” е “Крис Мит”. Основен дял в дружеството има Кристиян Борисов Младенов. Той беше замесен в случая с разкрит нелегален цех за амфетамини в с. Опицвет. Фирмата на Младенов се занимава с търговски сделки, рекламни и други услуги. За 2011 г. тя има приходи от 7000 лв. и загуба от 18 000 лв.
Трите фирми, които иска да купи, са собственост на дружества, регистрирани на Вирджинските острови. През 2011 г. общите постъпления на компаниите са за над 151 млн. лв., но и трите дружества отчитат загуба. Активите им са за милиони. Дружествата са заложени срещу заеми от Първа инвестиционна банка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеЗдравей,
Ако пакета ми не беше на висока средна цена, правил съм го преди 2009 г. и не успях да го усредня достатъчно, да съм избягал с мръсна газ от тук ...!
Ако си загубил доверието в дадената компания е пълна тъпотия да се набутваш с още акции, като „усредняваш“, като в същото време ти искаш да продаваш, а не да купуваш! Много по добре е в такива случаи да реализираш загуба и да си вложиш парите в по перспективни дружества!
Коментар
-
макарена
Каква ли би била цената на привилегированите акции? Бих си взел. По интересни ми изглеждат от обиквновените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеВярно, но какво стои зад него като собственост - от миналите през през продажба активи само тоалетните не ги видях ....
Няма да се връзваме
Така че мислете му !
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от fant0mas Разгледай мнениеСамо да ви светна, че самото ОЦК е на Валентин Захариев. А тази т.нар."новина" е доста стара - още от миналия август, първо в Блиц.БГ се появи (проверете ако не вервате: http://www.blitz.bg/news/article/149144), че този кмет се е затичал да го купува ОЦК-то. Естествено поредната лъжа. Не се връзвайте.
Няма да се връзвамеЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар