Само да ви светна, че самото ОЦК е на Валентин Захариев. А тази т.нар."новина" е доста стара - още от миналия август, първо в Блиц.БГ се появи (проверете ако не вервате: http://www.blitz.bg/news/article/149144), че този кмет се е затичал да го купува ОЦК-то. Естествено поредната лъжа. Не се връзвайте.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Konsultant
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЗа съжаление си прав ... вече почнаха да ме дразнят - и то при условие , че съм много търпелив и съм ги взел на дъното. Уточнявам - чист късмет
Бях решил да ги държа за "пенсионен фонд" , но вероятно ще си оставя символично количество - понеже ми е първата сделка.
Ако пакета ми не беше на висока средна цена, правил съм го преди 2009 г. и не успях да го усредня достатъчно, да съм избягал с мръсна газ от тук ...!
Всички тези схеми с Кремиковци, ОЦК, сега предполагам ще се повтори и с Холдинг Пътища /липса на инфо. и яснота за Банско и Витоша/ ext. .. нямат нищо общо с пазарно поведение в защита на акционерите.
Има си правила, по които всички сериозни банки осъществяват ИНВЕСТИЦИОННО банкиране, но за съжаление тук не го виждаме ..
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеДори да има истина в новината ...., за нас акционерите в банката няма да има положителен резултат. Може би единствено индиректно, че кредита ще бъде изплатен ... .
Ако има печалба /а при сделка няма как да няма/, то тя ще си отиде директно в Хармони ... и в людете, които са зад нея.
С други думи новина няма.
Поздрави.
Бях решил да ги държа за "пенсионен фонд" , но вероятно ще си оставя символично количество - понеже ми е първата сделка.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Konsultant
Дори да има истина в новината ...., за нас акционерите в банката няма да има положителен резултат. Може би единствено индиректно, че кредита ще бъде изплатен ... .
Ако има печалба /а при сделка няма как да няма/, то тя ще си отиде директно в Хармони ... и в людете, които са зад нея.
С други думи новина няма.
Поздрави.
Коментар
-
[QUOTE=Zdravko;1059434090]Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеЕдна измислица, повторена и сто пъти, няма как да стане истина.
Блумбърг и металургия?!? WTF![/QUOTE
И аз съм на твоето мнение, но публикациите са факт. Времето ще покаже, прекалено хубава новина е за да е вярна.
Още една разлика със световните пазари....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Блумбърг и металургия?!? WTF!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fant0mas Разгледай мнениеПичове, да ви светна нещо. По закон банките в България обявяват на своите сайтове предстоящи промени в своите тарифи за физически лица 2 месеца предварително. За юридически лица обаче няма изрично изискване да се обяви предварително. Има много примери за това. Но ПИБ-чето са коректни, поне 2-3 дена преди промяна, която засяга юридическите лица, пускат инфо на своя сайт. Винаги е било така! Cobos, за всеки случай си чисти cashe на компа с F5, тъй като някой път може да ти се появи старата тарифа, имай го предвид.
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Пичове, да ви светна нещо. По закон банките в България обявяват на своите сайтове предстоящи промени в своите тарифи за физически лица 2 месеца предварително. За юридически лица обаче няма изрично изискване да се обяви предварително. Има много примери за това. Но ПИБ-чето са коректни, поне 2-3 дена преди промяна, която засяга юридическите лица, пускат инфо на своя сайт. Винаги е било така! Cobos, за всеки случай си чисти cashe на компа с F5, тъй като някой път може да ти се появи старата тарифа, имай го предвид.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеНе знам къде си гледал, но аз съм абсолютно сигурен, че тия 1.30 лв си ги бяха обявили няколко седмици предварително. Абсолютно съм сигурен. И да те светна къде да гледаш - ЕТО ТУК редовно публикуват предварително предстоящите промени. Чети внимателно и редовно, за да не изпищиш, че от 8 май преводът сстава от 1.30 на 2 лева. Без майтап - пише си го черно на бяло, и то повече от месец предварително.
Но тук си пише 1,30 лв за виртуалното им банкиране
http://www.fibank.bg/uploads/_Tariff...21-05-2013.pdf
Тайно се надявам да не стане 2 кинта
Не е препоъка за теглене и внасяне на кинти на гише в ПИБLast edited by COBOSCHETO; 02.04.2013, 02:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеТихомълком е защото мога да докажа чрез запис на тяхната тоелефонна линия за вируалният клон на която звъннах веднага щом видях че последните два кредитни превода минаха с по 1,30 лв такса.Знаеш ли какво ми отговори операторката ? Точно като тебе ..четете си сайта.Аз преди това си бях отворил чинно pdf файла с тарифата и знаеш ли какви пишеше там за кредитни преводи - 1,10 лв.Цитирам и го и ЛАТЕРНАТА отсреща взе да дава НАЗАДЕН като КАМАЗ пред ОЦК то.Взе да се извинява че колегите не го били сменили.Айде кажи сега кое е било първо, таксата или смяната на тарифата в банката ?! И в нейният официален сайт.Ако си любопитен можеш да изискаш записа да ти го предоставят ако въобще си признаят за грешката.Ама понеже си си Тома неверни виждам продължавай да си си клиент.Това си е твои избор.Това не е Анти ПИБ кампания просто един факт които ти оспорваш без да имаш аргументи.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеМного добре знам за повишението, щото редовно проверявам сайта им. Не е вярно, че е "тихомълком". Напротив - обявяват го и то няколко седмици предварително. А ти написах да видиш другите банки, защото те те цакат по други начини - например с "такса поддръжка на сметка", която е бая по-висока. Конкретно за Алианц не съм гледал, сигурно си прав, но виж им таксите за поддръжка на сметки. Както и да е, няма да споря конкретно за Алианц, щото трябва човек да изучи подробно тарифите и на двете банки. Но е факт, че ПИБ все още е сред "евтините" банки, може би не най-евтината. Клиент съм им от 15 години и не мисля да ги сменям, докато не почнат да се отличават много на фона на другите по скъпотия. Иначе всички банки вдигат таксите и според мен КЗК би трябвало да се самосезира за картел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеНали си мрежар виж във сайта им дали са си сменили тарифата, защото към момента на тихомълком въвеждането на новият размер на таксата не си бяха актуализирали сайта ! Ейй тй събудил се цеко една сутрин и оп оп оп 0,20 стинки на всяко платежно нареждане отгоре ! Честито ! Ти явно се чувствап по щастлив че ще плащаш за кредитен превод 1,30 лв вместо 1,10.Например таксата на Алианц в момента за кредитен превод е левче без да им правя реклама.Не съм им клиент..Last edited by netware5; 01.04.2013, 21:55.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар