IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнение
    Мнението ми за теб е формирано с годините, а не само от днешният ти пореден безумен пост. Отново ти пожелавам успех, ама на да ли ще те споходи? Успеха не ходи при глупците.
    На бфб имаме голяма нужда и от умници разпознаващи глупците. Иначе как ще правим профит на бфб. Уточнявам разбира се, че профит и успех не са непременно в права зависимост. Но всеки си има определението за успех. За мен е едно, за теб вероятно друго. Както каза протокола - шарен свят. И по-добре да е шарен, отколкото всички да са комсомолци и пионери. А иначе признавам, че ми се иска да си прав - успеха да не ходи при глупците. Не е препоръка, разбира се. A и забравихме да пишем дали имате или нямате акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнение
      Надявам се капиталовата адекватност след сливането да е по добра от настоящата на ПИБ, което да доведе до отлагане на увеличението на капитала.
      към 30.06.2013 капиталовата адекватност на Юнионбанк е 12,89

Коментар

• Надявам се капиталовата адекватност след сливането да е по добра от настоящата на ПИБ, което да доведе до отлагане на увеличението на капитала.
        Veni, Vidi, Vici

Коментар

В БНБ трябва да има тази информация, освен ако ........ абе БНБ
          Аз писах вече, че търсих там, но намерих само за банковата система като цяло.

Би трябвало да има и за отделните банки, но към момента още не съм го открил
          Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Дори и да има увеличение на капитала, не се знае на каква цена ще е и каква ще е цената до тогава на акциите на ПИБ.

Иначе няма спор, че ако увеличението е под book value ще е негативно за акционерите.
            Veni, Vidi, Vici

Коментар

• В БНБ трябва да има тази информация, освен ако ........ абе БНБ

Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнение
              Точно за това питах за капиталовата адекватност на МКБ именно капиталовата адекватност на консолидирана база ме интересува как ще изглежда.
              Ай сиктир, аман от "специалисти"

Коментар

• Мнението ми за теб е формирано с годините, а не само от днешният ти пореден безумен пост. Отново ти пожелавам успех, ама на да ли ще те споходи? Успеха не ходи при глупците.

Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                Да, имам нужда, особено като ти прочетох мотото - "аман от специалисти"... Добре поне, че не всичко е загубено и освен неспасяемите е останал и някой който да се спаси от "специалистите" а защо не и от обречените но така нуждаещите се от успеха

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  И какво от това. ПИБ съобщи че ще си увеличава капитала преди няколко месеца. В момента се търгува на ПБВ около 0,5. Сега просто капитала и става по-голям, кредитния и потрфейл също по-голям. Така че в крайна сметка ще трябва да прави по-голямо увеличение на капитала.

Което след като се търгува на под 1 ще си е доста прилично размиване на капитала. Което сега при по-висок капитал ще е още по-голямо ако тази сделка не води до по-благоприятни капиталови съотношение. А дали води или не води още не е ясно. Така че е доста странно тези дето се хвърлят да купуват днес с какъв акъл го правят. След като има прилична вероятност тази сделка всъщност да води до по-голямо размиване на капитала им в бъдеще. Разбира се и това не може да се каже със сигурност, но определено не може да се каже и обратното.
                  Точно за това питах за капиталовата адекватност на МКБ именно капиталовата адекватност на консолидирана база ме интересува как ще изглежда.
                  Veni, Vidi, Vici

Коментар

Ти си неспасяем случай. Обречен си и колкото да ти го повтарят, няма да го проумееш.
                    Сполай ти и успех - много ти е нужен.
                    А може наистина да се окаже, че имам нужда, особено като ти прочетох мотото - "аман от специалисти"...
                    Добре поне, че освен неспасяемите е останал и някой който да иска да се спаси от "специалистите" а защо не и от обречените и нуждаещите се от успеха
                    Last edited by mecka_stryvnica; 15.08.2013, 15:28.

Коментар

• И к'во прочете тук? Освем журналистически писания и догадки - нищо конкретно!

Първоначално изпратено от B_D_SL Разгледай мнение

Коментар

Това са само догадки. Нека се изнесат финалните цифри.
                        http://www.capital.bg/biznes/kompani...ank_dopulnena/

Коментар

Ама скоро ще се разбере..... какво да го мисля. Да му мислят тези дето са дълги с акции на ПИБ в момента.
                          Така е

Коментар

• Ама скоро ще се разбере..... какво да го мисля. Да му мислят тези дето са дълги с акции на ПИБ в момента.

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Естествено че са догадки. Но ПИБ трябва да са малоумни за да платят над 0,6. А МКБ трябва не знам какъв натиск или скелети в гардероба да имат че да се навият да продадат под 0,4.

Коментар

• Ти си неспасяем случай. Обречен си и колкото да ти го повтарят, няма да го проумееш.
                              Сполай ти и успех - много ти е нужен.

Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                              А понеже твърдиш обратното следва че нямаш вътрешна информация ?? И има огромно значение дали си в пфбк или не?
                              Не е препоръка

Коментар

Това са само догадки. Нека се изнесат финалните цифри.
                                Естествено че са догадки. Но ПИБ трябва да са малоумни за да платят над 0,6. А МКБ трябва не знам какъв натиск или скелети в гардероба да имат че да се навият да продадат под 0,4.

Коментар

Working...
                                X