Първоначално изпратено от Charts
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеНадявам се капиталовата адекватност след сливането да е по добра от настоящата на ПИБ, което да доведе до отлагане на увеличението на капитала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнениеВ БНБ трябва да има тази информация, освен ако ........ абе БНБ
Би трябвало да има и за отделните банки, но към момента още не съм го открилVeni, Vidi, Vici
Коментар
-
В БНБ трябва да има тази информация, освен ако ........ абе БНБ
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеТочно за това питах за капиталовата адекватност на МКБ именно капиталовата адекватност на консолидирана база ме интересува как ще изглежда.Ай сиктир, аман от "специалисти"
Коментар
-
Мнението ми за теб е формирано с годините, а не само от днешният ти пореден безумен пост. Отново ти пожелавам успех, ама на да ли ще те споходи? Успеха не ходи при глупците.
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеДа, имам нужда, особено като ти прочетох мотото - "аман от специалисти"... Добре поне, че не всичко е загубено и освен неспасяемите е останал и някой който да се спаси от "специалистите" а защо не и от обречените но така нуждаещите се от успехаАй сиктир, аман от "специалисти"
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ какво от това. ПИБ съобщи че ще си увеличава капитала преди няколко месеца. В момента се търгува на ПБВ около 0,5. Сега просто капитала и става по-голям, кредитния и потрфейл също по-голям. Така че в крайна сметка ще трябва да прави по-голямо увеличение на капитала.
Което след като се търгува на под 1 ще си е доста прилично размиване на капитала. Което сега при по-висок капитал ще е още по-голямо ако тази сделка не води до по-благоприятни капиталови съотношение. А дали води или не води още не е ясно. Така че е доста странно тези дето се хвърлят да купуват днес с какъв акъл го правят. След като има прилична вероятност тази сделка всъщност да води до по-голямо размиване на капитала им в бъдеще. Разбира се и това не може да се каже със сигурност, но определено не може да се каже и обратното.Veni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнениеТи си неспасяем случай. Обречен си и колкото да ти го повтарят, няма да го проумееш.
Сполай ти и успех - много ти е нужен.
Добре поне, че освен неспасяемите е останал и някой който да иска да се спаси от "специалистите" а защо не и от обречените и нуждаещите се от успехаLast edited by mecka_stryvnica; 15.08.2013, 15:28.
Коментар
-
И к'во прочете тук? Освем журналистически писания и догадки - нищо конкретно!
Първоначално изпратено от B_D_SL Разгледай мнениеАй сиктир, аман от "специалисти"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнениеТова са само догадки. Нека се изнесат финалните цифри.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнениеАма скоро ще се разбере..... какво да го мисля. Да му мислят тези дето са дълги с акции на ПИБ в момента.
Коментар
-
Ама скоро ще се разбере..... какво да го мисля. Да му мислят тези дето са дълги с акции на ПИБ в момента.
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕстествено че са догадки. Но ПИБ трябва да са малоумни за да платят над 0,6. А МКБ трябва не знам какъв натиск или скелети в гардероба да имат че да се навият да продадат под 0,4.Ай сиктир, аман от "специалисти"
Коментар
-
Ти си неспасяем случай. Обречен си и колкото да ти го повтарят, няма да го проумееш.
Сполай ти и успех - много ти е нужен.
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеА понеже твърдиш обратното следва че нямаш вътрешна информация ?? И има огромно значение дали си в пфбк или не?
Не е препоръкаАй сиктир, аман от "специалисти"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнениеТова са само догадки. Нека се изнесат финалните цифри.
Коментар
Коментар