IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това са само догадки. Нека се изнесат финалните цифри.

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Всъщност сделката да е миналала на ПБВ между 0,4 и 0,6 е съвсем логично.
    Ай сиктир, аман от "специалисти"

Коментар

• Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнение
      За да не се смея, трябва да ме убедиш, че работип в ПФБК
      А ако работиш там, то значи това не са догадки, а вътрешна информация! Не мислиш ли?
      Не, не работя в ПФБК! Не искам да те убеждавам в нищо!

Коментар

А ако работиш там, то значи това не са догадки, а вътрешна информация! Не мислиш ли?
        А понеже твърдиш обратното следва че нямаш вътрешна информация ?? И има огромно значение дали си в пфбк или не?
        Не е препоръка

Коментар

• Е сега вече след като е финализирана, трябва да продаваш ако не си заслепен от алчност!
          Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
          Че аз купих (на 1,89) - за сделката се носеха слухове от няколко месеца, а от 1 месец беше почти като финализирана.

Коментар

Всъщност сделката да е миналала на ПБВ между 0,4 и 0,6 е съвсем логично.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
              Съвсем скоро някой писа във форума за сделката. Повечето се съмняваха, официално
              се отричаше ..... Сегашната ситуация е нагледно потвърждение на правилото, че трябва да се купува при слухове и продава при новини.
              Че аз купих (на 1,89) - за сделката се носеха слухове от няколко месеца, а от 1 месец беше почти като финализирана.
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• За да не се смея, трябва да ме убедиш, че работип в ПФБК

Първоначално изпратено от B_D_SL Разгледай мнение
                Смей се смей!

Коментар

Еееееееееееееееееееееее.... това изби рибата............ много се смях.....
                  Смей се смей!

Коментар

• Всеки с малко акъл в главата трябва веднага да продава акциите на ПИБ. Очаквам срив в цената до поне 1.60-1.70

Коментар

• Еееееееееееееееееееееее.... това изби рибата............ много се смях.....

Първоначално изпратено от B_D_SL Разгледай мнение
                      Шефа на риска в Юнионбанк не е германец, а българин! BLB искаха да продадат банката за 320 000 000, но от ПИБ не са тъпи и бавеха сделката и след като от БНБ не признаха едни провизии на Юнионбанк банката завърши 2012 с минус няколко милиона! След като времето притиска BLB и отделно Юнионбанк е на минус за 2012, ПИБ намалиха офертата си драстично. Очаквам банката да е купена за по малко от 100 000 000

Коментар

• Я какъв качествен скок в мисленето се наблюдава ! Браво, значи има и хора които все пак и въпреки всичко могат да еволюират в БГ.

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Мен лично движението на цената на акция в България след дадена новина не ме интересува. Съвсем сериозно твърдя че българските спекуланти са тотално неграмотни. След известно време цената почва да се движи в нормална посока, но след новина най-бързите на спусъка са тези дето най-малко мислят.

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                          и е верно щото ни го казваш ли!?. Сигурно познаваш оня шеф на клон, който преди да се спомине (Бог да го прости разбира се) взе че направи някои зулуми, като завлече (раздаде кредити) на близки и приятели, парите уж не се знаят къде са, тъй като те не са ги и получили (дори не са ги искали), но пък се оказва ще тр. да ги изплащат, и т.н. дай го по-кротко, всички оптимисти имат хартии тук, а Никола е прав - да видим за какво става дума. Макар, че едва ли ще се види детайлно, като при кремиковци. А и там какво стана, ще излезе ли аритметиката с профита !?? Към 350 мил бяха сложили за пушливеца... да не се окаже, че спасението е от фонд "спасение" не е препоръка, а и банка без реални лоши кредити няма
                          Шефа на риска в Юнионбанк не е германец, а българин! BLB искаха да продадат банката за 320 000 000, но от ПИБ не са тъпи и бавеха сделката и след като от БНБ не признаха едни провизии на Юнионбанк банката завърши 2012 с минус няколко милиона! След като времето притиска BLB и отделно Юнионбанк е на минус за 2012, ПИБ намалиха офертата си драстично. Очаквам банката да е купена за по малко от 100 000 000

Коментар

101% съгласен. Аз определено нямам никаква.
                            Относно новините - някои се опитаха да сравнят тази сделка със сделката за Кремиковци . Напълно погрешно - посоката , която пое цената на акцията в двата случая е повече от показателно.
                            Мен лично движението на цената на акция в България след дадена новина не ме интересува. Съвсем сериозно твърдя че българските спекуланти са тотално неграмотни. След известно време цената почва да се движи в нормална посока, но след новина най-бързите на спусъка са тези дето най-малко мислят.

Коментар

... някои смятат коефиценти - други купуват
                              шарен свят
                              ...ама как може да има и такива, които да продават!?, шарен, шарен свят Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Хахахаха, няма по-вредно нещо на пазара от това някой да си мисли, че има повече информация.
                                101% съгласен. Аз определено нямам никаква.
                                Относно новините - някои се опитаха да сравнят тази сделка със сделката за Кремиковци . Напълно погрешно - посоката , която пое цената на акцията в двата случая е повече от показателно.
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X