If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Знаещ, мой не знаеш, но и не четеш - чакат КФН да одобри цената, колко пъти да се повтаря, на тъмно бил.
голямо откритие си направил,
те нека си обяват цената, да я знаем, пък после да си чакат кфн, колкото искат. не малко публични дружества постъпват коректно като обявяват цената предварително преди одобрението, както е нормално, включително трагикомични примери за публични компании като Лесопласт, Пампорово и Деспред, които са последните няколко търгови предложения
Когато всички чакат едно, то на борсата обикновено става друго.
Ще гледаме, ще видим, препоръки нямам, имам някоя друга акция.
По-висока ще е ) аргументи ) тека ми се иска логиката е да е по-висока, най-малкото за престиж, цените са добри за още акции, такива цени може повече да няма ) тека, че по-висока ще е
Ортаците на Цеко на това подобие на пазар, ще забогатеят, точно толкова, колкото забогатяха и "ортаците" на Черепахов, Банев, Захариев, Ковачки, Бобокови и още много знайни и незнайни "отговорни капиталисти", бивши най-върли комунета....с много 0-ли и една точка отпред.
Ама вие си "инвестирайте" де!
и какво сега, ще я караме на тъмно? не е за вярване, че банкова институция, не някакви си дребна публична компания, крие цена на търгово предложение към акционерите си. Някой служител в ПИБ няма ли тук, който да си направи труда да прегледа търговото
Цената на акцията се пресмята от датата на публикуване на поканата за търговото предложение, така че най-вероятно ще е близка до пазарната.
и какво сега, ще я караме на тъмно? не е за вярване, че банкова институция, не някакви си дребна публична компания, крие цена на търгово предложение към акционерите си. Някой служител в ПИБ няма ли тук, който да си направи труда да прегледа търговото
Все си мисля, че ако цената на търговото предложение не ни устройва/която още не я знаем/, а мажоритарните собственици "твърдят", че дружеството остава публично на БФБорса,защо ние - дребните акционери трябва да участваме в това търгово предложение, което "уж" се обявявало, за да се спази "законът".....
Коментар