Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Пораздуйте я още малко поне до 5лв, няма лошо, таман кат вляза шорт дабъла ще ми е гаранте. [/QUOTE]
ми пак да питам. според тебе ако утре тръгне да се продава вече третата по големина банка в БГ в момента
ще струва ли 250млн евро или по към 1млрд ще отиде?
само разсъждение. не казавам че ще се продава.
всеки си играе играта.....и моите са купени на 2лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМи на софка 1000 тук би трябвало да е 7.7лв
Да , може, ма надали.
Много интересен метод имаш за определяне на таргетите си. Кристалната топка явно е голяма работа.
Аз това което виждам сега е че ПИБ има РЕ >16, РВ>1 при ROE <6, дивидент - 0/зеро/нада
В това време моята HSBC се търгува на PE 11 PB 1 при ROE 12.4 и 7.5% дивидент.
Тоест поне двойно по евтино. Ма кои ли са HSBC в сравнение с великата ПИБ.
Пораздуйте я още малко поне до 5лв, няма лошо, таман кат вляза шорт дабъла ще ми е гаранте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнениевъпросът ми е простичък
ако се продаде ПИБ в момента (не че са се засилили, а може и да са..нямам инфо)
на каква цена мислите би станало това
и това на колко лева на акция отговаря (май не е нито 4 нито 5лв )
аз така си смятам перспективите и възможностите за печалба
от акциите тука
Да , може, ма надали.
Много интересен метод имаш за определяне на таргетите си. Кристалната топка явно е голяма работа.
Аз това което виждам сега е че ПИБ има РЕ >16, РВ>1 при ROE <6, дивидент - 0/зеро/нада
В това време моята HSBC се търгува на PE 11 PB 1 при ROE 12.4 и 7.5% дивидент.
Тоест поне двойно по евтино. Ма кои ли са HSBC в сравнение с великата ПИБ.
Пораздуйте я още малко поне до 5лв, няма лошо, таман кат вляза шорт дабъла ще ми е гаранте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнениевъпросът ми е простичък
ако се продаде ПИБ в момента (не че са се засилили, а може и да са..нямам инфо)
на каква цена мислите би станало това
и това на колко лева на акция отговаря (май не е нито 4 нито 5лв )
аз така си смятам перспективите и възможностите за печалба
от акциите тука
Лично мнениеVeni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение....като елхимчето ..например Леко двуцифрено ръстче днес
Не е препоръка за ПК на ЦКVeni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеАз също си продадох 85% от пакета, причината е че си мисля, че има някои позиции с по-висок потенциал от тези нива.
Поздрави
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеех, ама си странен. нали видя на каква цена купиха банката и после как осчетоводиха една бясна печалба. Ами ако се повтори?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМи то от това какво печелят акционерите на ПИБ?Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеами ако ПИБ купуват като сделката с Юнион?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеаз пук нам, че Токуда Банк е на тезгяха!!! и е възможно много скоро да бъде продадена. но далие ще е БГ купувач или чужд, това е друга тема!
Коментар
Коментар