Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
А аз какво съм написал?
Member State Bank directly supervised by the ECB as a result of close cooperation Parent of the significant group to which the bank belongs Comments Bulgaria UniCredit Bulbank AD UniCredit S.p.A. Largest bank in Bulgaria Bulgaria DSK Bank AD - Second largest bank in Bulgaria Bulgaria United Bulgarian Bank AD KBC Group NV Third largest bank in Bulgaria Bulgaria Eurobank Bulgaria AD Eurobank Ergasias Services and Holdings S.A. Bulgaria Raiffeisenbank (Bulgaria) EAD Raiffeisen Bank International AG Croatia Zagrebačka banka d.d. UniCredit S.p.A. Largest bank in Croatia Croatia Privredna banka Zagreb d.d. Intesa Sanpaolo S.p.A. Second largest bank in Croatia Croatia Erste & Steiermärkische Bank d.d. Erste Group Bank AG Third largest bank in Croatia Croatia PBZ stambena štedionica d.d. Intesa Sanpaolo S.p.A. Croatia Raiffeisenbank Austria d.d. Raiffeisen Bank International AG Croatia Raiffeisen stambena štedionica d.d. Raiffeisen Bank International AG Croatia Sberbank d.d. Sberbank Europe AG Croatia Addiko Bank d.d. Addiko Bank AG Slovenia Addiko Bank d.d. Addiko Bank AG Austria Addiko Bank AG -
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Надзорът не е ли още в бнбанка? Ецб гледа само най-големите пет, без ПИБ - булбанка, дск, обб, пощата и райфайзен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеДобър отчет! Почти 30 ст. печалба на акция. Надзорът вече е от ЕЦБ и вярвам на резултатите. Без пари е артията в момента!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеДобър отчет! Почти 30 ст. печалба на акция. Надзорът вече е от ЕЦБ и вярвам на резултатите. Без пари е артията в момента!!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеДобър кризисен отчет. Както и да дисконтирам - ниска ми изглежда текущата цена.Я всегда буду твоим поводом напиться.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) е разрешила на БТК да купи местните доставчици на интернет и телевизия "Нет 1" и "КомНет". Сделката бе обявена в средата на февруари. Тя със сигурност вдига пазарната мощ на United Group, компанията собственик на БТК, която преди това в рамките на няколко месеца закупи и "Нова тв", "Нет Инфо" и вестникарската група "Телеграф", преди това собственост съответно на братя Домусчиеви и Делян Пеевски.
По информация на "Капитал" придобиването ще приключи още преди края на месеца. Цена не е обявена, но вероятно става въпрос единствено за поемане на дълга към ПИБ, и то с лека редукция. По последни данни той бе 33 млн. евро.
https://www.capital.bg/biznes/teleko...et_1_i_komnet/
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНачи...Харко да черпиш....тоя дето изсипа преди малко ми сипа и на мен....взех и аз малко акции, като Грую при Алтерко.....
Като гледам въпреки старанието да се пише нещо лошо, щом се изкарват стари неща от 2019, значи друго лошо няма.
Всички знаеме, че тук цената е манипулирана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНа борсата трябва хладен разум...а псувните са между друготоОсвен това вече имам и правото да ги псувам...и банката и банкерите
За разума си прав, но то затова и имам портфейл за инвестициии и портфейл за лигня - инвстиции са ми спиди и чезе-то, лигня ми е неохим и ташак ми е халтурко (за д аимам моралното право да ги псувам
)
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар