Коя от големите строителни фирми в България не е включена в този проект?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Boncho Разгледай мнениеЗдравейте, колеги
Видяхте ли кой е влязъл по позицията Алианц - с над 1.6мил. бройки.
Бая са я налазили таз акция
Наблюдавали сме ги и другаде колко са им верни преценките
Ала скоро чакайте наоколо и Монти да нюха - де е Алианц и он е там
Коментар
-
Първоначално изпратено от fant0mas Разгледай мнениеХм, да беше написано "КТБ, ЦКБ, Овергаз и още някоя фирма - изгарят с еди колко си за "Южен поток" - да се вържа и да предположа, че е обективна публикация. Но да пишеш само срещу една банка конкретно - това вече си е чиста спекулация и провокация. Впрочем сайта "Бивол" винаги са твърдяли, че са неутрални и безпристрастни, но след издигането на Атанас Чобанов за евродепутат от листата на "Зелените", зад които седи Иво Прокопиев и Цветелина Бориславова - можем да предположим какви са му пристрастията и кой му плаща. Опитвам се да намеря публикация срещу Цветелина или Иво в сайта от последните 6 месеца, но не успявам. Някой ще ми помогне ли?!?
Коментар
-
Хм, да беше написано "КТБ, ЦКБ, Овергаз и още някоя фирма - изгарят с еди колко си за "Южен поток" - да се вържа и да предположа, че е обективна публикация. Но да пишеш само срещу една банка конкретно - това вече си е чиста спекулация и провокация. Впрочем сайта "Бивол" винаги са твърдяли, че са неутрални и безпристрастни, но след издигането на Атанас Чобанов за евродепутат от листата на "Зелените", зад които седи Иво Прокопиев и Цветелина Бориславова - можем да предположим какви са му пристрастията и кой му плаща. Опитвам се да намеря публикация срещу Цветелина или Иво в сайта от последните 6 месеца, но не успявам. Някой ще ми помогне ли?!?
Коментар
-
FIB
ПИБ изгаря с 34 милиона от спирането на "Южен Поток"
Съмнения за теч на информация към фирми и банки за облагодетелстване от сервитут за газопровода
https://www.bivol.bg/pib-south-stream.html“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТи не си купил за няколко милиона - предполагам
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеАз също купувах и не съжалявам за това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТя цената е там защото те са купували
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе е толкова тъпо - виж цената къде отиде
По интересното за мен е дали са спрели и ... кога смятат да ги продават.... защото чакам корекция
Нямам препоръки, просто си разсъждавам на клавиатурата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе е толкова тъпо - виж цената къде отиде
По интересното за мен е дали са спрели и ... кога смятат да ги продават.... защото чакам корекция
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз се чудих кой може да е този който купува толкова тъпо, то същите дето купуваха облигации на Лемън преди кризата.
По интересното за мен е дали са спрели и ... кога смятат да ги продават.... защото чакам корекцияЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boncho Разгледай мнениеЗдравейте, колеги
Коментар
-
Първоначално изпратено от Steel Разгледай мнениеДнес, провеждане на общо събрание на ТБ Първа Инвестиционна Банка АД-София.
Коментар
Коментар