Подхода тук ще е друг - плащане до дупка, докато има жив човек пред вратите на банката. Ако трябва и част от фискалния резерв ще се депонира за плащане.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеБНБ има 35 тона злато в Лондон. Ще го заложи и ще спаси банките си! Спасяването на банките сега е задача над задачите, защото вече не става въпрос само за КТБ или ПИБ. На карта е цялата банкова система. Тази банкова криза е преждевременна за БГ. Предвиждах я за догодина и то като следствие от банковата криза в еврозоната, която ще имаме тогава!
Пари трябва да се намерят с цената на всякакви сделки без значение с кого с ЕС, САЩ, Русия, Китай или арабите!
А тези 35 тона са в най-добрият случай 2.5 милиарда лв.
С парите от ББР, фонда и златото може да обезпечат на 100% КТБ влоговете, ама ....
П.П. По си мирише към борда, ама да не съм лош пророк.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
buba4ko, според мен, ако искаш ще можеш да си ги изтеглиш в понеделник.
А иначе - банките с майки в чужбина според мен са железни, така че ясно е какво могат да ударят сганта мъчеща се да ни врътне в спиралата надолу. Но институциите засега реагират доста добре. Скоро и някой ще се озове на разпит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandidТака, а за да не се "обърка" някой, примерно (повтарям - примерно) с ЦКБ - пак казвам - примерно, някой подпомага процеса с мейли и смс-и...
Да си видял и един имейл или смс някъде по безбройните статии днешния ден. Аз не видях.А гледам да се придържам към това което се вижда а не това което говори някакъв Дудук, на който при това нямам абсолютно никаква вяра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantula Разгледай мнениепросото за ПОТЪНАЛ КОРАБ ПОПЪТЕН ВЯТЪР НЯМА.вси4ко ще се обърне в евро и долари.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
силният не може да се срути за няколко 4аса като кулите близнаци.
в момента икономиката се джвижи от парите на гастербаитерите и на мафията,реалния бизнес е в тотална кома.нормално е то4но банкита наи ангажирани с опити да се прави реален бизнес да закъсат.няма нищо сле4аино.ограмна 4аст от хората които теглят пари са 4аст от бизнеса и им много ясно хала на икономиката,тва за слуховете са пълни глупости просото за ПОТЪНАЛ КОРАБ ПОПЪТЕН ВЯТЪР НЯМА.вси4ко ще се обърне в евро и долари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеТогава я спасиха - сега КТБ ли да оправят ПИБ - парите са яко кът. Сега има масирана атака от много висшо ниво!
Вчера излиза Кутев - и може би за да се направи на интересен казва че ще фалира още една банка. Какво се завърта в съзнанието на българите - търсят аналогии - коя друга банка отговаря на същото описание - и БАМ появява се ПИБ. Решават че Кутев може и да говори сериозно. И несигурността изведнъж скача. Рационалното действие на всеки разчиташ на сигурност е да избяга от несигурността. Казва на двама трима предположенията си, те казват на още двама трима и нещата се разрастват. Реално почти всеки човек контактува активно с поне 10 човека и тъй като ПИБ също както и КТБ има сериозна експозиция към депозити на граждани от тези 10 има доста висока вероятност поне двама да имат депозити в ПИБ.
И сега да видим ако само на 1000 човека изказването на Кутев им е направило впечатление и те са споделили с 10 човека точно на третия кръг - т.е. за по малко от 3-4 часа без особени усилия вече се достига 1 000 000 човека.
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеТогава я спасиха - сега КТБ ли да оправят ПИБ - парите са яко кът. Сега има масирана атака от много висшо ниво!
Коментар
-
Пари трябва да се намерят с цената на всякакви сделки без значение с кого с ЕС, САЩ, Русия, Китай или арабите!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Почетният президент на Литекс Гриша Ганчев е в основата на скандала с пратените мейли за състоянието на Първа инвестиционна банка, които днес взривиха държавата. Това призна не кой и да е, а новият евродепутат Николай Бареков.
“Запознат съм с пратените мейли. Даже аз получих. Затова и се обадих снощи на Гриша Ганчев и му кадзах да не прави повече глупости, защото ще има проблеми”, сензационно обяви Бареков в сградата на Народното събрание.
Днес пък от БНБ обявиха, че няма никакви проблеми около най-сериозната българска банка – ПИБ.
източник:sportonline.bg"Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеСъгласен, всичко започна с посещението на сенатора-инвалид от виетнамската война. Държавата се атакува на всички фронтове
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениесамо от тая бамка 800 милки . а иначе народа бил беден като почнат да ми се оплакват като мангали и направо не издържам
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеСлед сриването на две от най-силните банки трябва ли да оставим комунистите и ДПС все още на власт?
Коментар
Коментар