Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Тиквата ще обара лебъркеза на изборите, такава тъпота няма как да не бъде наказана! Редно е да бъде подведен под отговорност и заедно с Кутев и Доган да си писукат в централния доживот.
Силно се надявам поне тия реформаторите да вземат да се активизират, трябва ни нещо нормално в цялата работа. Борисов доказа, че не е с всичкия си, чудно как му имат някакво доверие от ЕС и САЩ, но предполагам, че и това ще приключи съвсем скоро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеЕбаси, Тиквата при Кулезич почти в прав текст казва на хората че Чобанов ги баламосва и в понеделник да ходят да теглят!!! Нямам думи за подобно малоумие.
После ми разправяйте че Кутев бил виновен дето изпуснал някаква простотия между другото.
Заклевам се, по-скоро ще гласувам за ДПС отколкото за тоя урод нещастен. ДПС поне събориха банка дето им пречеше и се успокоиха. Тиквоний е готов да събори държавата само и само той да е на власт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеГолеми бързаци сте всички, почакайте малко, нещата още могат да станат по-зле преди да почнат да почнат да се подобряват.
Сега е момента да ти кажа БЛАГОДАРЯЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Ебаси, Тиквата при Кулезич почти в прав текст казва на хората че Чобанов ги баламосва и в понеделник да ходят да теглят!!! Нямам думи за подобно малоумие.
После ми разправяйте че Кутев бил виновен дето изпуснал някаква простотия между другото.
Заклевам се, по-скоро ще гласувам за ДПС отколкото за тоя урод нещастен. ДПС поне събориха банка дето им пречеше и се успокоиха. Тиквоний е готов да събори държавата само и само той да е на власт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеизумен съм от наглостта и алчността на борисов. усети мандат и се омаза....
Загуби много гласове след последните си изказвания.Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеИзлезте с решения, а не с апели бе, момци...
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ
28 юни 2014 г.
Обръщение на Управителния съвет на БНБ
През последната седмица нееднократно основните политически сили заявиха готовност да подкрепят действията на БНБ за гарантиране стабилността на банковата система. Както всички вече се увериха, спокойното и гладко функциониране на банковия сектор не е самоцел, а е от първостепенна обществена важност. Финансовата и банковата стабилност са плод на усилията на няколко български правителства и няколко български парламента – плод на усилията на цяло едно поколение.
Ето защо още веднъж се обръщаме към всички политически лидери с апел да ограничат своето публично говорене на тема банки. Сегашният момент е крайно неподходящ за тази цел.
Апелираме към политиците и към цялото общество за трезва и разумна преценка на всяка дума и всяко действие на тема банки.
Днес е време за консолидация, за солидарност и за национално съгласие и единство за доброто на всички български граждани.
Призоваваме утре по време на политическите консултации при президента на Републиката всички институции и политически сили да излязат с единна позиция в подкрепа на усилията на Българската народна банка и българското правителство за запазване на финансовата и банковата стабилност и на съзидателната посока на обществено развитие.Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНа не повече от 2:1 спрямо цкб
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеОчевидно всички си имат - щом никой не ти отговаря
Аз също мисля да си купя и таргета ми доскоро беше около 3 лв, но нямах готовност .....сега мисля за 2.40-2.50 .
Ravnovesie, имаш ли мнение по въпроса?
Сега погледнах графиката за времето когато си купих ПИБ за първи път
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеГермания дава на заем стотици милиарди, на изключително висока лихва и като знае че дали тези държави ще могат да плащат или не зависи отново от Германия.
като междувременно като клатят лодката оправят себе си.
Както и да е,сега ме интересува България,ако имаме нужда се надяваме Германия да ни подкрепи. И не забравяй нещо много важно...В Гърция хората са си добре,ходя често на риболов там и мога да те уверя,че са си екстра,баровете вечер им се пръскат по шевовете.Държавата там се грижи за населението истински,въпреки че тя е зле,се е погрижила да ги обезпечи.Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Излезте с решения, а не с апели бе, момци...
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ
28 юни 2014 г.
Обръщение на Управителния съвет на БНБ
През последната седмица нееднократно основните политически сили заявиха готовност да подкрепят действията на БНБ за гарантиране стабилността на банковата система. Както всички вече се увериха, спокойното и гладко функциониране на банковия сектор не е самоцел, а е от първостепенна обществена важност. Финансовата и банковата стабилност са плод на усилията на няколко български правителства и няколко български парламента – плод на усилията на цяло едно поколение.
Ето защо още веднъж се обръщаме към всички политически лидери с апел да ограничат своето публично говорене на тема банки. Сегашният момент е крайно неподходящ за тази цел.
Апелираме към политиците и към цялото общество за трезва и разумна преценка на всяка дума и всяко действие на тема банки.
Днес е време за консолидация, за солидарност и за национално съгласие и единство за доброто на всички български граждани.
Призоваваме утре по време на политическите консултации при президента на Републиката всички институции и политически сили да излязат с единна позиция в подкрепа на усилията на Българската народна банка и българското правителство за запазване на финансовата и банковата стабилност и на съзидателната посока на обществено развитие.Last edited by andy2000; 28.06.2014, 15:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеЗначи Германия разклаща собствения си съюз целенасочено и после влива стотици милиарди в закъсалите държави.Добра логика извади
като междувременно като клатят лодката оправят себе си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова не е факт. Американската икономика почна да расте устойчиво чак след като европейците излязоха от втората рецесия. Все още например германците, пък и англичаните растят повече от САЩ. Друг е въпроса че кризата в европа бе подхранвана не от САЩ, които само губят от нея, а от Германия - която чрез засилването на риска на юг в европа държеше еврото слабо, което се отразяваше прекрасно на експорта и. За това и когато Испания, Италия и Гърция се гърчеха германците имаха отрицателни лихви по краткосрони облигации, растеж над тренда и рекордно ниска безработица.
Не случайно гърците мразят германците вече и не случайно в Испания и Италия има антиевропейски настроения в такъв мащаб. Германия, Холандия и Финландия жертваха юга, за да оправят себе си.Мнението ми не е препоръка!
Коментар
Коментар