IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колега да не забравяме, че някои хора не държим кеш в бурканите.

Кво правят обикновените хорица, дето си получават заплатата в КТБ?

С кво ще си платят тока? С кво ще си купят папо?

Бате ти Пешо с кво ще си плати на дъщеря му да иде до Софето да си земе изпита?

А колко бизнеси има, които се разплащат и ако им блокират сметките за месец те са умрели. Трябва в отпуска ли да си пускат служителите и да не им плащат, щото парите им са блокирани.

Съвсем нормална практика е да отидеш да дръпнеш кеш да може барем тока да си платиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
      Както обикновено, доктора го казва най-добре.
      Са си връща, за дето преди 2 години комунягите беха платили на едни лумпени, да го свалят от власт с камъни

Да живее политическото говорене, па ние да го духаме

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
        Това че се редят на опашка не ги прави прости бре..Лошо ли е човек да си иска каквото си е нгово .. Е кой пет лева, кой пет хиляди..
        Добре де,теглиш от КТБ и внасяш в ПИБ.
        Сега теглиш от последната и внасяш еди къде си,след 3 дена пак теглиш и внасяш в ххх банка.И всичко това с финансови загуби за теб самия,понеже не си на падеж.И с вероятност преди да ги внесеш да пострадаш,понеже престъпниците не спят.
        Окачестви ми тези действия,дай ми друг термин освен СУПЕР ПРОСТОТИЯ!
        Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Тони Филипов, Д-р
          Слушам Борисов и не разбирам. Това глупост с взлом ли е, или е чиста злонамереност? И този човек сега се стяга да ни повтаря. И ще ни повтори. Добрите политици са предназначени за народите без фантазия. А ние сме хора с богата фантазия. През 2009 г. 1.6 млн. избиратели видяха в милиционера спасител на нацията. И това ако не е фантазия... Сега това биологично откровение налива вода в мелницата на паниката, защото вероятно си мисли, че колкото по-зле, толкова по-добре... А може и друго да си мисли, но ме е страх дори да си го помисля.
          Братя, нашият теоретично мъдър, но иначе много прост народ, е казал: С глупав човек на път не се тръгва. Щото нито си сам, нито сте двама...
          "Из делниците..." в аванс
          Както обикновено, доктора го казва най-добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
            Само един прост човек би се редил на опашки,при положение,че ЕВРОПЕЙСКИ закон му гарантира парите.Ако се касаеше само за депозити над 196к,всичко щеше да мине гладко,понеже те са нищожен %.Човек трябва да обмисли действията си и последиците от това.Очакваме бум на обирите по домовете,пък тогава пострадалите ще бленуват за банките.Наредили се за по 5000лв да всяват паника.Е тва ако не е простотия,здраве!
            Това че се редят на опашка не ги прави прости бре..Лошо ли е човек да си иска каквото си е негово .. Е кой пет лева, кой пет хиляди..
            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
              Незнам какво визираш като казваш че 'народа е прост'. Когато някой има пари някъде е в пълното си право да се разпорежда с тях както си иска.

А банковата система е много тясно свързана с държавата. Ако не беше, политиците нямаше да са център внимание на случката
              Само един прост човек би се редил на опашки,при положение,че ЕВРОПЕЙСКИ закон му гарантира парите.Ако се касаеше само за депозити над 196к,всичко щеше да мине гладко,понеже те са нищожен %.Човек трябва да обмисли действията си и последиците от това.Очакваме бум на обирите по домовете,пък тогава пострадалите ще бленуват за банките.Наредили се за по 5000лв да всяват паника.Е тва ако не е простотия,здраве!

Коментар

• Толкова ли е трудно да се вземат 1000 предсрочно закрити депозита в ПИБ, да се проверят входящите SMS-и на притежателите им и да се търсят значим брой повтарящи се номера?

Коментар

Ти още ли не си в кауша бре,не си по-различен от Бойко в коментарите си.Ама разликата е,че такива като теб ще страдат,нали знаеш каква е система и конституцията.
                  ДГД бедните!
                  Тома Белев: навремето наказваха за негативни приказки за социализма и партията.
                  днес - за банките. нищо различно - властта никога не обича да бъде критикувана.

Коментар

• Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнение
                    Да и аз съм за промяна на конституцията, даже вече съм ги измислил и промените.

Въвежда се Член Първи и единствен:

1. Република България e капиталистическа държава на дребния, средния и едрия капитал, начело с банките
                    2. Ръководната сила в обществото и държавата са банките
                    3. Банките ръководят изграждането на развито капиталистическо общество в Република България в тясно братско сътрудничество с МВФ, Централната Европейска Банка и ФЕД

Ти още ли не си в кауша бре,не си по-различен от Бойко в коментарите си.Ама разликата е,че такива като теб ще страдат,нали знаеш каква е система и конституцията.
                    ДГД бедните!

Коментар

Народа е прост,толкова е лесно да събереш 2 и 2.Банковата система е независима от държавата,точно заради това няма връзка с 97г.За едно е прав Чобанов,тези които теглят само губят лихви,нищо повече от това няма да постигнат желаещите катаклизъм.
                      Конституцията трябва спешно да се промени,закона еднакъв за всички,да се съобразяват какво говорят.В Германия досега да беше осъден,за три дни.
                      Незнам какво визираш като казваш че 'народа е прост'. Когато някой има пари някъде е в пълното си право да се разпорежда с тях както си иска.

А банковата система е много тясно свързана с държавата. Ако не беше, политиците нямаше да са център внимание на случката

Коментар

Народа е прост,толкова е лесно да събереш 2 и 2.Банковата система е независима от държавата,точно заради това няма връзка с 97г.За едно е прав Чобанов,тези които теглят само губят лихви,нищо повече от това няма да постигнат желаещите катаклизъм.
                        Конституцията трябва спешно да се промени,закона еднакъв за всички,да се съобразяват какво говорят.В Германия досега да беше осъден,за три дни.
                        Да и аз съм за промяна на конституцията, даже вече съм ги измислил и промените.

Въвежда се Член Първи и единствен:

1. Република България e капиталистическа държава на дребния, средния и едрия капитал, начело с банките
                        2. Ръководната сила в обществото и държавата са банките
                        3. Банките ръководят изграждането на развито капиталистическо общество в Република България в тясно братско сътрудничество с МВФ, Централната Европейска Банка и ФЕД

Коментар

• Народа е прост,толкова е лесно да събереш 2 и 2.Банковата система е независима от държавата,точно заради това няма връзка с 97г.За едно е прав Чобанов,тези които теглят само губят лихви,нищо повече от това няма да постигнат желаещите катаклизъм.
                          Конституцията трябва спешно да се промени в много аспекти,закона еднакъв за всички,да се съобразяват какво говорят.Прокурора под прякото ръководство на президента например.В Германия досега някои вече да бяха осъдени!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
                            Тиквата ще обара лебъркеза на изборите, такава тъпота няма как да не бъде наказана!
                            Все пак говорим за България където хората бягат да теглят пари щото Ленчето от горния етаж научила от сигурен източник че банката ще фалира. Мога да се хвана на бас че ако тъпоглавеца успее да постигне целта си и да създаде сериозна паника, ще спечели изборите с още по-добър резултат от евровота. Той ще е добрият дето казва истината и само истината в прав текст и на народен говор докато тез лошите комуняги само го увъртат за някаква банкова стабилност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Знаеш ли - донякъде бях бесен, че си продадох акциите на 3.82 и се след това ги гледах над 4.40.... Донякъде бях повлиян от форумните писачи, вкл. и от теб.
                              Сега е момента да ти кажа БЛАГОДАРЯ
                              Ще благодариш ами
                              Ми много правилно ви хортуваше човека тогава.
                              Дори и за несведущ по банките като мене бе видно че е така, като гледах на какви по скромни мултипъли си търгувах свестните ( и дивидентни) западни банки спрямо вас.
                              Бяхте я надули безобразно и си правехте сметката за още толкова.....кой усетил маркет хелия -усетил, другите ще ближат рани.

ПС Сега да не кажеш че Равния предизвикал банковата криза...

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
                                Тиквата ще обара лебъркеза на изборите, такава тъпота няма как да не бъде наказана! Редно е да бъде подведен под отговорност и заедно с Кутев и Доган да си писукат в централния доживот.

Силно се надявам поне тия реформаторите да вземат да се активизират, трябва ни нещо нормално в цялата работа. Борисов доказа, че не е с всичкия си, чудно как му имат някакво доверие от ЕС и САЩ, но предполагам, че и това ще приключи съвсем скоро.
                                КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

....
                                Чл. 69.
                                Народните представители не носят наказателна отговорност за изказаните от тях мнения и за гласуванията си в Народното събрание.

Коментар

Working...
                                X