Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение...
Мже пък утре срещу доларите да вземеш ПИБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеМито, Споко! Не си Пешо, а това да бъдеш подозиран за някого, излишно е да се споменава, че става дума за изчезнали и като правило "дискредитирани" форумци, си е често използван прийом, чрез който се бие по хора, които не мислят "правилно".
Бъди си себе си - като ти се говори, говори, като не ти се говори, мълчи си.
Не обиждай колегите, но и не давай да те обиждат.
Няма никаква драма.
Животът продължава. Доларе в буркани не е толкова зле в момента
Е, винаги иде един момент, в който парата взема да пари, да мърда недоволна и да търси по-доходно приложение.
Тогава ще е трябва да вземеш правилните решения!
Странни и неведоми са пътищата човешки и Господни (прощавай Господи)!
Мже пък утре срещу доларите да вземеш ПИБ.
Старая се да бъда себе си и да отстоявам мнението си.
Разбирам ги че някой ги е дразнил но не искам и не смятам да обиждам никого
А последното ти изречение ми дава надежда че чакането си заслужава - майтап де
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito KaramitovНямам идея кой е П Караиванов но и други съфорумци ме сравняват с някой си Пешо:
Бъди си себе си - като ти се говори, говори, като не ти се говори, мълчи си.
Не обиждай колегите, но и не давай да те обиждат.
Няма никаква драма.
Животът продължава. Доларе в буркани не е толкова зле в момента
Е, винаги иде един момент, в който парата взема да пари, да мърда недоволна и да търси по-доходно приложение.
Тогава ще е трябва да вземеш правилните решения!
Странни и неведоми са пътищата човешки и Господни (прощавай Господи)!
Мже пък утре срещу доларите да вземеш ПИБ.Last edited by nacheff; 16.03.2015, 18:35.
Коментар
-
Темата е изключително готина.......Исках да кажа нещо, но нали има закони и се отказах... Поздрави на всички..... По същество това което исках да кажа, че в някои отношения колегите от дружеството са много добри, а за други не чак толкова, но в последно врме искат не искат трябва да са добри и да обслужват относително качествено......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениепост дано не го забършат админите.
Акционер съм тук и споделям със загриженост някакви обстоятелства, според както субективно ги виждам аз. В това отношение по-скоро имеме с теб разминаване на мотивите за изложените коментари.
Нагласата, желанието и очакванията ми са за ръст тук.
Да, споделям за някакви притеснителни особености, но намирам нивото на хартията, особено в светлината на спада до 2,40 (ерго под нивото на търговото), за ниско, разпродадено в по-голяма степен отколкото предполага наличната субстанция на акцията.
Значителните различия на отделни показатели на неконсолидирана и консолидирана ми стоят нефотогенично.
Ако пазарната почне да се доближава до счетоводната сигурно други мисли ще ми минават през главата.
Има риск, има и надежда обаче.
Всеки да си решава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fant0mas Разгледай мнениеА я кажи къде си инвестирал. Хубаво критикуваш нашите инвестиционни преценки, дай малко и ние да видим ти как мислиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеЕ значи сме различни
Аз влизам и коментирам без да имам акции.
Просто мнение изказвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от fant0mas Разгледай мнениеАми аз като нямам акции по някоя позиция и не влизам да коментирам там. За това и не мога да те разбера, хем не харесваш позицията хем висиш тук. Не би ли трябвало да си гледаш твоите инвестиции? Или съм в грешка и имаш акции тук?
Аз влизам и коментирам без да имам акции.
Просто мнение изказвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеОоо Фанте, приятелю пак си ми контра
Нямам против ВАС бъдете 150 % напред само си изказвам мислите
Приеми го като един вид отдушник - а така зная че и ти скоро ще се появиш тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение"Кучетата си лаят, керванът си върви".. така е било, така и ще бъде
Да споделя още един силен мотив да вляза мощно тук:
При възхода, в началото на 2014-та и после по време на паниката през юни, големи пакети акции бяха купени от ПФ (всеки може да провери в излезлите им отчети). Алианц, Ай ен джи и Родина вече държат около 1/3 от фри флота тук. Така акцията се изчисти от "треперещи ръчички", останаха много малко акции у спекуланти и няма кой да пречи на предстоящия възход.
Отделно, до месец като се изясни ПФ - реформата и се види че почти никакви пари няма да напуснат УПФ, можем да очакваме мощно рамо от институционалите
А гадулките нека си бучат и квичат.... тепърва ще им става все по-жежко
Като не мина това опитаха със заема - никаква реформа в ПФтата няма да има
Егати Великия ИнФФФеститор щом и това не си вденал
Коментар
-
Първоначално изпратено от fant0mas Разгледай мнениеМито пак ли ти поплюваш тукГледам си си намерил съмишленик в тезите за глобалната конспирация срещу, теб и цялото човечество. Така и не разбрах, сега ти като нямаш акции тук, защото постоянно се появяваш в тази тема и плюеш? Хубаво, като смяташ, че сме глупави и сме си дали парите на вятъра, това са си нашите пари и си е наш проблем. Не помня да аз или някой друг от тук да ти е искал компетентното мнение. Равносметката обаче е, че от миналата седмица насам сме на + с 15%. А ти пак хулиш.
Да споделя още един силен мотив да вляза мощно тук:
При възхода, в началото на 2014-та и после по време на паниката през юни, големи пакети акции бяха купени от ПФ (всеки може да провери в излезлите им отчети). Алианц, Ай ен джи и Родина вече държат около 1/3 от фри флота тук. Така акцията се изчисти от "треперещи ръчички", останаха много малко акции у спекуланти и няма кой да пречи на предстоящия възход.
Отделно, до месец като се изясни ПФ - реформата и се види че почти никакви пари няма да напуснат УПФ, можем да очакваме мощно рамо от институционалите
А гадулките нека си бучат и квичат.... тепърва ще им става все по-жежко
Коментар
-
Първоначално изпратено от fant0mas Разгледай мнениеМито пак ли ти поплюваш тукГледам си си намерил съмишленик в тезите за глобалната конспирация срещу, теб и цялото човечество. Така и не разбрах, сега ти като нямаш акции тук, защото постоянно се появяваш в тази тема и плюеш? Хубаво, като смяташ, че сме глупави и сме си дали парите на вятъра, това са си нашите пари и си е наш проблем. Не помня да аз или някой друг от тук да ти е искал компетентното мнение. Равносметката обаче е, че от миналата седмица насам сме на + с 15%. А ти пак хулиш.
Нямам против ВАС бъдете 150 % напред само си изказвам мислите
Приеми го като един вид отдушник - а така зная че и ти скоро ще се появиш тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеЕвала за смелия пост дано не го забършат админите.
"Все доста тежки и рискови процедури." след които края е неизбежен това е моето скромно лично мнениеГледам си си намерил съмишленик в тезите за глобалната конспирация срещу, теб и цялото човечество. Така и не разбрах, сега ти като нямаш акции тук, защото постоянно се появяваш в тази тема и плюеш? Хубаво, като смяташ, че сме глупави и сме си дали парите на вятъра, това са си нашите пари и си е наш проблем. Не помня да аз или някой друг от тук да ти е искал компетентното мнение. Равносметката обаче е, че от миналата седмица насам сме на + с 15%. А ти пак хулиш.
Коментар
Коментар