If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
само мога да те поздравя!
моята засада беше по-ниско и НЕ Я ОГРЯ СЛЪНЦЕТО ...
Не се тревожи - ще изгрее и при теб слънце. Тук очаквам разнопосочни движения и ще има хляб за всякакви врътки. Аз имам и друг пакет, но няма да го продаввам - той е много, много стар и на много висока цена. Общо взето това е моя срам - не го продадох когато трябва, макар и на загуба. Та с него съм дългосрочен .... Ще го продам при по-високи нива с надеждата после да го купя обратно на по-ниска цена. Но засега ще си трая - срещу ПФБК не се рита.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Има нещо такова Въпросът е докога ще напъват и какъв им е таргета, както и докога ще има продавачи. Аз лично съм доволен - мои бяха сделките, които започнаха движението нагоре на 15 юни и днес успешно излязох с 8% печалба - малко, но от сърце Айсбергите са голема работа
само мога да те поздравя!
моята засада беше по-ниско и НЕ Я ОГРЯ СЛЪНЦЕТО ...
тук се случва точно обратното на това което очаквах след като излязоха резултатите от стрес тестовете - вместо да излязат продавачи и ПИБ/ПФБК да брани гордо заветния връх последните се опитват да вдигнат цената, но продавачите с айсберги ги дебнат в засада...
Има нещо такова Въпросът е докога ще напъват и какъв им е таргета, както и докога ще има продавачи. Аз лично съм доволен - мои бяха сделките, които започнаха движението нагоре на 15 юни и днес успешно излязох с 8% печалба - малко, но от сърце Айсбергите са голема работа
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
тук се случва точно обратното на това което очаквах след като излязоха резултатите от стрес тестовете - вместо да излязат продавачи и ПИБ/ПФБК да брани гордо заветния връх последните се опитват да вдигнат цената, но продавачите с айсберги ги дебнат в засада...
Каква беше приказката, нападението е най-добрата защита
ПФБК държи твърдо цената тук, явно са решили да не я пускат да потъне под 2,2лв
Разбира се че ще си я държи...аз се надявах да има малко паника и да падне до 2.00 лв. ама здраве да е - за сега няма продавач, който да ги натисне.
Може и резултата да е вече калкулиран в цената, може и да не са останали "продавачи" с големи пакети!?...някой голям колкото ония дето мачкаше Химимпорта до скоро!!!
ПФБК държи твърдо цената тук, явно са решили да не я пускат да потъне под 2,2лв
колкото по-висока е цената, толкова на по-висока цена ще мине евентуално увеличение на капитала. Друг е въпроса до колко всякакво задържане на цената може да е успешно. Все пак и доста институционални инвеститори имат от ПИБ.
Трябва да има НАДОЛУ - за да купим - И ПОСЛЕ НАГОРЕ - за да продадем...иначе няма как да изкараме лев!
Аз на 2.40 една от двете ПРОБЛЕМНИ банки НЕ КУПУВАМ!!!
Времето ще покаже Може и да има надолу, може и да има търговия в рейндж та да се крепи цената, но ръста ще дойде с време все пак има много неизвестни все още. Няма как да знаем какво са намислили големите акули.
Аз също не разбирам нещо. От 2014 год. банката е под всякакъв контрол и наблюдение, а резултатите две години по късно са такива. Банката от как съществува е на печалба и не е дала и стотинка дивидент, а само провизира и пак минус? Какво става къде е заровено кучето? Сигурно нещата са си супер само дето за лаици като мен ми се вижда пълна липса на рентабилност на това "предприятие" ПИБ АД откак е създадено. Може само за мажоритарите това да не е така. Аз вярвам на резултатите от проверката ама не мога да ги свържа с резултатите на банката за последните 10 години.
Надзорът на банката няма нищо общо с хипотетичните сценарии на стрестестовете. Както се вижда при базовия, който е най-вероятен банката си изпълнява изискванията и няма никакви проблеми. Да не казвам, че има и други банки, които са зад тях там. Въпросът за дивидента можеш да отидеш и да им го зададеш лично като правят следващата среща с миноритарите. Не мисля, че някоя компания е задължена да разпределя дивидент
Аз също не разбирам нещо. От 2014 год. банката е под всякакъв контрол и наблюдение, а резултатите две години по късно са такива. Банката от как съществува е на печалба и не е дала и стотинка дивидент, а само провизира и пак минус? Какво става къде е заровено кучето? Сигурно нещата са си супер само дето за лаици като мен ми се вижда пълна липса на рентабилност на това "предприятие" ПИБ АД откак е създадено. Може само за мажоритарите това да не е така. Аз вярвам на резултатите от проверката ама не мога да ги свържа с резултатите на банката за последните 10 години.
Голяма простотия си написал!
Извади отчета на банката за 2005-та и сравни числата там с тези от 2015-та и пак помисли върху тия 10 години!
Както Инта подсети числото 206 вече ни е познато Важно е сега игра да има нагоре надолу ако може да се изкара някой лев
Коментар