If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да бяхме в УС та да правим нещо.. а сега можем просто всеки за себе си да преценя доколко оценката на БФБ е адекватна на проблемите и перспективите пред банката. Впрочем не знам да има банка без проблеми.. просто тук най-много се изтъкват. Да не говорим че тия милиони не са безусловно изгубени а са спорни.. отделно и не толкова фатални.. все пак ПИБ-а направи 200 млн. оперативна печалба за 9 месеца
Аз лично не съм особено притеснен и мисля че акцията има още много да качва.. така че продължавам да я държа с най-голямо тегло в портфейла си!
Значи не си фен на по-дивидентски...
Аз след това безвремие структурирах по-дивидентски портфейл. Барем взема некой леф за леб ако не друго
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Батя какво ще правим с тия 44 милиона дет Румъния напращя на банката... За ПИБ си е чиста загуба. Тамън се оправи рентабилността и почнаха да гърмят мините. Проблема е, че тази банка изглежда доста минирана. И затова според мен не ще да расте цената. Казвам го като акционер. Не с много, но все пак достатъчно. Проблеми след проблеми...
Това може да се окаже камъчето дето ще ги принуди да ходят и насилствено да вдигат капитала...
:Евентуално увеличение на капитала може и да се окаже положително за цената на акцията и/или акционерите ...
Толкова страх при Уникредит и когато официално обявиха , че ще има увеличение акцията излетя ….
В момента нямам акции в ПИБ, макар да са ми от любимите.... защото ги трансформирах в акции на Сантандер и Уникредит
Батя какво ще правим с тия 44 милиона дет Румъния напращя на банката... За ПИБ си е чиста загуба. Тамън се оправи рентабилността и почнаха да гърмят мините. Проблема е, че тази банка изглежда доста минирана. И затова според мен не ще да расте цената. Казвам го като акционер. Не с много, но все пак достатъчно. Проблеми след проблеми...
Това може да се окаже камъчето дето ще ги принуди да ходят и насилствено да вдигат капитала...
Да бяхме в УС та да правим нещо.. а сега можем просто всеки за себе си да преценя доколко оценката на БФБ е адекватна на проблемите и перспективите пред банката. Впрочем не знам да има банка без проблеми.. просто тук най-много се изтъкват. Да не говорим че тия милиони не са безусловно изгубени а са спорни.. отделно и не толкова фатални.. все пак ПИБ-а направи 200 млн. оперативна печалба за 9 месеца
Аз лично не съм особено притеснен и мисля че акцията има още много да качва.. така че продължавам да я държа с най-голямо тегло в портфейла си!
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
като гледам акциите на банките в САЩ с колко поскъпнаха (само от изборите насам е над 15%) се чувствам все по-добре
Щом при онзи балон могат с толкова да скочат, какво ли остава за нашата избушена борса
Не е така...
Какъв прекрасен сняг наваля на Боровец.....Какви хубави пързалки направиха БОРОСПОРТ.....Слагайте ските и се спускайте по надолнището.....
Банката е супер ракета....За жалост не всички достигат до орбитата за където са фръкнали.....
Късмет......
Нямам препоръки за покупко - продажби на акции от ПИБ !
Коментар