Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениездравко, ти да не си ипотекирал НИ на роднините , че си ракета по всички теми!?
Единия процент кеш в сметката при посредника е неинвестирания още дивидент от Химимпорт
Код Дял от портфейла
ALBHL 5,13%
MCH 11,19%
FZLES 5,72%
HES 12,93%
LACH 11,11%
ATERA 11,22%
CHIM 7,54%
MONBAT 7,44%
FIB 6,57%
SOFCOM2 9,56%
SFTRD 10,38%
КЕШ 1,22%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениездравко, ти да не си ипотекирал НИ на роднините , че си ракета по всички теми!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеНе мисля, че ще продава, същинския ръст тепърва предстои. Това до тук е само загрявката
А от сладки приказки няма нужда.. каквото съм имал да казвам съм го казал отдавна.. Споделям мнението си и защо аз съм инвестирал тук, но не държа всички да мислят като мен. А и парите не са най-важното в живота
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеНе мисля, че ще продава, същинския ръст тепърва предстои. Това до тук е само загрявката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеНяма време от продажби може би :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеБатя няма ли да подкрепиш позицията днес с някоя приятна приказка и да стоплиш сърцата ни
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеИнтересно защо не се доизказваш.......какво напреки имаш към тази банка,защо не е банка според тебе?Работиш в този бранш,сигурно го разбираш.....всъщност преди не пишеше тук,сега какво се промени?Ще се радвам да чуя твоето мнение!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНе знам за бащите, но майките им са често споменавани“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеНе че има връзка с темата тук, ама знаете ли на мажоритарите бащите им кои са?
Само питам де.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениещом смяташ, че това е точно темата за банки - пиши......
все още работя в банка и долу-горе виждам как са разпределени клиентите
еми тук..............
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениещом смяташ, че това е точно темата за банки - пиши......
все още работя в банка и долу-горе виждам как са разпределени клиентите
еми тук..............Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар