Батя питай къде е Алчния, вчера дето ти викаше гладна кокошка просо сънува
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Браво ,Браво
Ама и много още имам да уча...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЗащо ли имам усещането че скоро някой ще измете терена до 4 лв. Просто вече май не остана кой да предлага бройки на 3,90 и ще трябва да се мине на по-горно стъпало за да може да се купува и акумулира пакет
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Жив и здрав да си, и да ме биеш по доходност тази година!
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
не ми се търсят бисерите ти в темата за цкб ) нали знаеш лъжеш само себе си )
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Хаха, голям си комик друже! Давай още от същото
Те хората знаят кога и какво съм купувал, обявявам си редовно в съответната тема откога ПИБ-а ми е първа акция в портфейла
Кажи каква ти е мъката.. акцийки ли нямаме, а те поскъпват!?Last edited by X_Y; 06.03.2017, 17:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Батя е кокошката ) навремето като хванахме ПИБ от 2 до 4, Батя ревеше, че нищо не става от нея ) продадохме му на 4 ) и банката стана, според него ) жалка история. Ако не вярваш виж коментарите преди 2-3 години )
Те хората знаят кога и какво съм купувал, обявявам си редовно в съответната тема откога ПИБ-а ми е първа акция в портфейла
Кажи каква ти е мъката.. акцийки ли нямаме, а те поскъпват!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joel Разгледай мнениеКокошката беше гладна миналия април. Сега чакаме да видим какво ще снесе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЗащо ли имам усещането че скоро някой ще измете терена до 4 лв. Просто вече май не остана кой да предлага бройки на 3,90 и ще трябва да се мине на по-горно стъпало за да може да се купува и акумулира пакет
Коментар
Коментар