IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вчера добре се представи акцията, Какво ли ни очаква днес - може би ръст от 3-4%.
    Не е препоръка за инвестиционно решение.

Коментар

• Ако приемем, че резултатът от първото тримесечие се запази и през следващите три тримесечия, при текущата цена на акцията P/E излиза 8.96, а P/B става 0.75.
      Last edited by Иван Давидов; 28.04.2017, 21:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

bnb.bg
        Прегледах го. Благодаря!
        Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение

Батя Къде е публикуван отчетът? Не го виждам на обичайните места.
          bnb.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Връщаме малко откъм печалба, но пък отчета е много по-изчистен вече и мисля добре подготвен за новите инвеститори или други стратегически опции
            Батя Къде е публикуван отчетът? Не го виждам на обичайните места.
            Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Връщаме малко откъм печалба, но пък отчета е много по-изчистен вече и мисля добре подготвен за новите инвеститори или други стратегически опции

Коментар

• излязоха ли всички банки в в БНБ ?

пс.
                да, този път 10 мин преди 17 часа...
                Last edited by Longin; 28.04.2017, 17:22.
                "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Бързай бавно! - казват мъдрите хора
                  Темпото е чудесно.. нека не разваляме хубавия, елегантен танц

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение

Др седмица ли, заради отчета ли?
                    Не съм видял отчета, просто на Батя му връзва. Та ако погледне още няколко пъти "красивата графика", току виж цената станала колкото на някакви трейдинги.

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение

Моля погледнете красивата графика и във вторник.
                      Др седмица ли, заради отчета ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Точно оня ден гледах красивата графика и си мислех как е време отново да минем на по-високо ниво за търговия и Хоп!.. там сме
                        Моля погледнете красивата графика и във вторник.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                          И сега какво тъкмо на някои колеги започна да им се вижда кисела банката и тя пак някви 10% за отскок , Това 50 ст ги нямате за нищо. Някой ако се е съмнявал, че може да има продажба и е само кьор фишек да има скок, сега вече може да започва да купува и току виж 8цата сме я оправили до края на другата седмица
                          Точно оня ден гледах красивата графика и си мислех как е време отново да минем на по-високо ниво за търговия и Хоп!.. там сме

Коментар

• Fibank с три награди "Продукт на годината"

Fibank получи три престижни отличия от "Продукт на годината", първите награди за иновации в потребителския сектор. Най-голямата българска банка спечели призове за банкови карти за деца и тийнейджъри, за онлайн потребителски кредит и за дигитална карта.

http://www.dnes.bg/pr/2017/04/28/fib...odinata.339489

Коментар

• Първата ми акция, носеща 100%-това доходност, и то само за половин година Не е зле...

Коментар

• браво на
                                Last edited by див осорляк; 28.04.2017, 11:38. Причина: нещо като при прас-прес

Коментар

Working...
                                X