If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мисля че не ме разбрахте. Имам предвид ко ви дреме на шушляка колко е цената, ще се продава ли, няма ли, ако всъшност имате възможност да изкярите някой лев? Аз няма да се женя за тази акция бе хора. Беше 1,80, сега е 5,80 и ако си напред с 4 кинта на парче какво ти дреме дали ще се продава. Та хейта пак да питам за какво е или предпазвате другите да не се набутат? Не е спекула мисля тоя път. С най-добри чувства съм ама не го разбирате ли?
Казусът може да е досадно елементарен. Пропуснали са да влязат в ниското и злобеят, че ние направихме трицифрени проценти! Но щом от това им става по-леко - да си хейтват...
Аааа, явно си нов в темата. И аз, и Груеца (най-вече) пишем за това при цени от 4 лева, после 3, после 2, после пак нагоре и т.н. Но вместо факти , които да оборват нашите, насреща има само хейт по наш адрес и възхвала за "най-великата банка", голяма част от който съм убеден, че е платен.
Мисля че не ме разбрахте. Имам предвид ко ви дреме на шушляка колко е цената, ще се продава ли, няма ли, ако всъщност имате възможност да изкярите някой лев? Аз няма да се женя за тази акция бе хора. Беше 1,80, сега е 5,80 и ако си напред с 4 кинта на парче какво ти дреме дали ще се продава. Та хейта пак да питам за какво е или предпазвате другите да не се набутат? Не е спекула мисля тоя път. С най-добри чувства съм ама не го разбирате ли?
Що бе мен? Що не излязохте с лозунгите като беше 3-4 лева, 5 лева? Ами чак сега, като обявиха че има нает консултант да им казат какво биха могли да направят.
Аааа, явно си нов в темата. И аз, и Груеца (най-вече) пишем за това при цени от 4 лева, после 3, после 2, после пак нагоре и т.н. Но вместо факти , които да оборват нашите, насреща има само хейт по наш адрес и възхвала за "най-великата банка", голяма част от който съм убеден, че е платен.
Красота- трият се мнения с причина "спекулации" във форум на спекуланти. Че тя цялата търговия се базира на спекулативни и несигурни тези, направо затваряйте сайта тогава.
Могат да се правят откровени спекулации само ако са в синхрон с реките от мед и масло и 70 девственици обещани на камикадзетата
Красота- трият се мнения с причина "спекулации" във форум на спекуланти. Че тя цялата търговия се базира на спекулативни и несигурни тези, направо затваряйте сайта тогава.
Що бе мен? Що не излязохте с лозунгите като беше 3-4 лева, 5 лева? Ами чак сега, като обявиха че има нает консултант да им казат какво биха могли да направят.
Отделно да се казва, че са отчаяни малко ми се струва пресилено. Това за хейта го казвам защото сега се забелязва последните няколко дни. Успех на всички пичове. Пари всички да направим. Но ако това е та*ак кажете къде да сложим парите? Мерси предварително
Пиша когато ми е кеф, всеки може сам да си прави заключения. Ако чака някой друг да му ги прави значи е по-вероятно да си загуби парите, отколкото да спечели нещо. В случая излезе новина, че се продават - нещо което досега никога не се случвало.
Ама разбира се - като каже някой, че слънцето изгрява от изток и веднага е обявен за хейтър. Друго си е то да изгрява откъдето е казал началника с фиш за заплата в ръка.
Имам акции, но не ми плащат да пея дитирамби във който и да е публичен форум. Факти, приятелю, факти. Това е нужно, а не песни.
Отделно да се казва, че са отчаяни малко ми се струва пресилено. Това за хейта го казвам защото сега се забелязва последните няколко дни. Успех на всички пичове. Пари всички да направим. Но ако това е та*ак кажете къде да сложим парите? Мерси предварително
.......
- Към края на март 2017 г. Първа инвестиционна банка отчете изпълнение на конкретните мерки за повишаване на капитала и изпълни всички препоръки на БНБ......
То и увеличението им на капитала бе едно изсмукано от въздуха. Също както и цялото формиране на печалбата, всъщност както и печалбите за предходните години - особено тази когато купиха юнион банк. Направо не мога да повярвам че си вярват че някой ще ги купи. Де що идиот е имало в банковата система в Европа отдавна е фалирал, а те разчитат на това - да продадат на по-голям глупак.
Статиите на Капитал и Бивол си ги знаеме. Но бих искал да коментирам заглавието “"Искаш ли Моята банка?"
Факт е, че за четвърт век след създаването, тази банка е с баланс от 8,8мрд, с депозити от 7,6мрд и с собствен капитал от 840млн.
Факт е, че тази банка не е ДСК или БУЛбанк, купени и продадени да не казвам как. И пак ги конкурира, а няма подкрепа и преференциално финансиране.
и т.н.
и т.н.
Мили Капитал, Бивол„ и други Инвеститори,
Може да искате Моята банка, но съжалявам не става - нямате стотинките да ме платите, за да стане!
Като съберете кинтите, обадете се!
Дотогава,
Моята банка си е моя!
"няма подкрепа и преференциално финансиране" най-много ми хареса ... само дето на два пъти получава държавна помощ - 2008 г. и 2014 г.
Коментар