IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мажоритаря диктува цената ... когато се търсят свежи пари за банката, нали има значение пазарната капитализация - друго е да се каже "Ние имаме пазарна капитализация 600 млн." и съвсем различно " .... абе под 100 млн. ни е пазарната капитализация и знаете ли, за последните няколко месеца се обезценихме няколко пъти .... така, че мажоритаря докато търси купувач ще поддържа тези цени ...
    Унитех

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Опитвам се да се ориентирам в спецификата при търговията на БФБ и затова въпросът ми е съвсем аматьорски...
      При условие, че са минали сериозно количество акции за деня, но цената не мърда и купувачите не вдигат ценовото си ниво ... Допускате ли, че е възможно някой да се опитва да съживи търговията по позицията или да зададе посока - като симулира търговия
      Някой вече го направиха по модерния начин .ако се сещате - с туитове като чичо Тръмп

Ами позагледах я тези дни търговията...
      Имаше голямо предлагани на 5,70-5,80 а м.мейкъра купуваше на горно ценово но търсеше над 4,8 цена с малки бройки......
      Днес се продадоха доста акции на 4,80-4,81 но да видим дали това е диапазон на цена на пакетите или начало на бъдещо кацване над 5,9...
      Края на сесията а и утрешната ще покажат....
      Не е препоръка..

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
        Опитвам се да се ориентирам в спецификата при търговията на БФБ и затова въпросът ми е съвсем аматьорски...
        При условие, че са минали сериозно количество акции за деня, но цената не мърда и купувачите не вдигат ценовото си ниво ... Допускате ли, че е възможно някой да се опитва да съживи търговията по позицията или да зададе посока - като симулира търговия
        Някой вече го направиха по модерния начин .ако се сещате - с туитове като чичо Тръмп
        Симулации за 340 бона? Дай, Боже, всеки ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение

Има нещо, защото доста се изкупи на 5,800-5,815...
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Мхмм...
            Май се обира каквото има на тия нива и се подготвя преместване към ново, по-високо ниво на търговия
            Има нещо, защото доста се изкупи на 5,800-5,815...

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
              Мдааа ....
              Мхмм...
              Май се обира каквото има на тия нива и се подготвя преместване към ново, по-високо ниво на търговия

Коментар

• Мдааа ....

Коментар

• За банката от "Банкер": http://www.banker.bg/finansov-dnevni...ni-investitori

Коментар

• ФИБ и БТХ може да са интересни и печеливши, НО са ми много, много рискови. Не пипам.

Коментар

• Най-кофтито на купуване на акции преди сделка, е ако човек силно надцени цената. И какво се получава, стиска, стиска акции с надеждата, че след сделката ще спечели. Пък тя вземе да мине на много по-ниска цена и е до там - вече си има едни вечно негови акции - ако не иска да ги продава разбира се. Аз поне за това се въздържам да играя тази спекула. Някак си не ме влече и купувача и продавача да знаят много повече от мен и макар това често да е при всякакви сделки, но при покупка на основен пакет това си е задължително. Всеки извън горните двама участници си купува котка в чувал, понякога може и да са две котки, но друг път може и никаква котка да няма.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	Guma.jpg
Views:	1
Size:	20.8 КБ
ID:	3195996
                        И моето мнение е изтрито без даже да се каже защо Сладури

Коментар

• защо не заключите темата, тамън ще направите малко иконоимия на ресурси, дето влагате за триене на всяко мнение, което не ви харесва
                          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Кво става с продажбата, дават ли вече номерца на кандидат купувачите на опашката.

Коментар

• http://fibank.bg/bg/privlichaneto-na.../783/item/1136
                              Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Всичко се свежда до едно. Това си е доверието както навсякъде другаде. Въпроса е дали инвеститорът/спекуланта вярва на банката, регулатора, одитора, бейн, ЕК ... или е приел, че тяхните твърдения не са вярни. За мен остава само една загадка как е възможно човек, който няма достъп до първичната информация да приеме, че знае какво точно е състоянието на банката. Тоест за мен алтернативите са две или вярва, смята и преценява дали участва или не вярва и стои в страни. Твърдението, че някой знае точните цифри, които са различни от посочените в отчетите, ми е непонятно. То долу горе от там идват и дискусиите и различните гледни точки.

Коментар

Working...
                                X