Първоначално изпратено от Иван Давидов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Last edited by спекуланта; 05.09.2017, 11:46.
-
А дано,ама надалиПървоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение6 лева за акция е малко. Цената трябва да е поне 11 лева за акция.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Тц. По-скоро му удариха подкрепа, щото нещо тръгна да пада. Явно мажоритарят е решил, че цената трябва да е около 5 лева и това е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНовина, туит, нещо такова.. ?He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
незнам какво виждате по снимката на Грую, но случайно видях чарта и какво да кажа - предполагам всички виждаме една и съща картинка - за мен е класическки двоен връх след 5та вълна, дано не е така разбира се, но ако е така то има нужда спешно от емисия и на нов туит))))))) Не е препоръкаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНещо, някой? Сериозна рокада, започнала преди 3 месеца и завършила сега, а нулеви коментари?IM d best
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение
Моля, осветли ни!
Иначе ето ти го началото преди 3 месеца с понижението в длъжност
Ето ти го и финалния резултат - тук
Тъй като аз съм лаик и нищо не разбирам, а не смея да казвам, че има нещо общо със събития отпреди една година, то ми е много интересно защо и какво, но ще оставя други, които имат повече инфо, да споделят.
П.С. Странно е, че в сайта на банката все още го има - цък, та за платените списващи от ПИБ, които ще се появят след малко - махнте го, бреNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНещо, някой? Сериозна рокада, започнала преди 3 месеца и завършила сега, а нулеви коментари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
Ако позволите малка забележка: KBC е бутикова банка - ОББ ретейл, клонове, кредити и яко лизинг, нооо и двете не са подложени на "стрес теста" наречен публично търгуване на борсата! Или ако ги подложим на теста "трябва ми днес ликвидност, а утре НЕ" то не е ясно къде щеше да е цената на сделката за ОББ с примерно пазарна цена на борса 0.6 PB!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
Той Батя, не им вярва много-много на тия стрес-тестове....IM d best
Коментар
Коментар