Някой с инфо тук през кой посредник се продава днес,в началото на седмицата ми продаде Бенча
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
Ама хич не е препоръка!!!
А на мене нещо ми подсказва, че искаш да продадеш на по-висока цена и мнооооооооого, ама мнооого евтино нещо ти подсказва
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Когато прочетох това, стигнах до извода, че фразата "все едно ми четеш мислите", не е лишена от смисъл. Никъде няма информация, но нещо ми подсказва, че ще има и други точки в дневният ред на ОСА на 19. 12. 2017 г. Таман за Никулден ще стане яко.
Не е препоръка.
А на мене нещо ми подсказва, че искаш да продадеш на по-висока цена и мнооооооооого, ама мнооого евтино нещо ти подсказва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Тя ако ставаше с анкети тая работа...
Ще поживеем и ще видим!
Досегашния ми опит показва че в 90% от случаите оптимизма и търпението ми се възнаграждават подобаващо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Тя ако ставаше с анкети тая работа...
Ще поживеем и ще видим!
Досегашния ми опит показва че в 90% от случаите оптимизма и търпението ми се възнаграждават подобаващо
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеНа последната анкета масовата част от запитаните отговориха че очакват продажна цена на пакета малко над 6 лева,не знам какви са ви надеждите за над 8 ......иначе мажо щеше да крепи на по-високо ниво от днешното
Ще поживеем и ще видим!
Коментар
-
На последната анкета масовата част от запитаните отговориха че очакват продажна цена на пакета малко над 6 лева,не знам какви са ви надеждите за над 8 ......иначе мажо щеше да крепи на по-високо ниво от днешнотоLast edited by спекуланта; 23.11.2017, 18:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЩях да се съглася относно коментара (и надеждите) за посочената цена .. ако се продаваше мажоритарен дял..
Ама дотук само слухове и то за миноритарен дял ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕй неефективно и каубойско пазарче сме си и това е! Ако беше една нормална борса с оглед подготвяната сделка за част от банката и евентуалната й цена (при Р/В 1-1,10), цената щеше бавно да пълзи към тази цел. Но при нас не.. замряхме си за месеци наред и като станат нещата ще има пак юруш на маслините и рязко отскачане към 8-9 лв.
Ама дотук само слухове и то за миноритарен дял ...
Аз си мисля, че в една друга БГ банка могат да влязат сериозни инвеститори ,..само да се олаби малко пресата срещу Русия ...Отделно, че я провериха по спомен на 97% (корпоративните). Затова и съм заложил там ....Last edited by Protokol; 23.11.2017, 17:27.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Ей неефективно и каубойско пазарче сме си и това е! Ако беше една нормална борса с оглед подготвяната сделка за част от банката и евентуалната й цена (при Р/В 1-1,10), цената щеше бавно да пълзи към тази цел. Но при нас не.. замряхме си за месеци наред и като станат нещата ще има пак юруш на маслините и рязко отскачане към 8-9 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Да хубав софтуер,БЛАГОДАРЯ.Лично ти кои фондове от всичките най вече следиш?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Да хубав софтуер,БЛАГОДАРЯ.Лично ти кои фондове от всичките най вече следиш?
- 1 like
Коментар
Коментар