ПИБ вече втори ден ли нямат сайт или аз нещо не ги достъпвам ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеГруйче, пиши по често! Харесва ми как се развива цената на акцията след твоите хейтчета
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнение
оти? нъл немаше да пишеш бре Грую?
Весели Коледни и Новогодишни празници на всинца Ви!
ПС специално за г-н Баларев писах и в темата за Табака, ако ми остане време довечера, пак ще драсна 2 реда там
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеХейт от мен? Това няма как да се случи, аз винаги съм бил реалист.
Хубавото тук е, че няКой крепи цената в диапазона 5,20-5,50, което дава отлични възможности за всички, когато някой е на зор и прави fire sell. За нагоре няма пауър, няма и скорошни туитове, а индикациите пък - хептен йок. Все пак ви желая успех, защото никога и за нищо не съм завиждал - който играе пИчели, който не играе - не пИчели, макар понякога да е достатъчно и просто да не губиш
Весели празници!
Весели Коледни и Новогодишни празници на всинца Ви!
Коментар
-
Хейт от мен? Това няма как да се случи, аз винаги съм бил реалист.
Хубавото тук е, че няКой крепи цената в диапазона 5,20-5,50, което дава отлични възможности за всички, когато някой е на зор и прави fire sell. За нагоре няма пауър, няма и скорошни туитове, а индикациите пък - хептен йок. Все пак ви желая успех, защото никога и за нищо не съм завиждал - който играе пИчели, който не играе - не пИчели, макар понякога да е достатъчно и просто да не губиш
Весели празници!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Прав си, няма да са две, доста повече ще са, ако изобщо стане. Ето ти бъдеща Зделка - 2/3 от Общинска банка я продават за 45 млн и тя е 6 пъти по-малко от българската фибанка. Не е спасявана никога от държавата, позилъскана е, зад нея стои доста силен държавен/общински интерес, премина добре стрес тестовете и т.н. За колко трябва да се продаде фибанката, който се осра на стрес тестовете, два пъти беше спасявана, продава се от много време (съшо като Обшинска) и все още няма купувач, а само туитове? На мен не ми стои логично повече от 400 милки лева(дори и толкова според мен е мираж), вие си чакат милиард - ми, добре, чакайте и успех
П.С. А балъците като КВС са веднъж на милион - доказаха го и със сделката си с ДЗИ, и със СИБАНК и особено с ОББ, които странно, изведнъж провизираха едни бързи към 150 милки "от нищото"...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Няма да са две години.
П.С. А балъците като КВС са веднъж на милион - доказаха го и със сделката си с ДЗИ, и със СИБАНК и особено с ОББ, които странно, изведнъж провизираха едни бързи към 150 милки "от нищото"...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
Не знам как съм изпуснал това добро пожелание за новата 2018 и за ПИБ /любимата банка, една от всичките де!/ Аз харесвам ЦКБ повече, защото от 1.60 на 2.60 се скача по-лесно, отколкото от 5 на 6.50, но шансът да има PB 1.1, т.е. 8,50 лева при ПИБ е да речем с 50% по-голям от ЦКБ. Въпросът е кога? Ако ще чакаме 2 год, то сметката не излиза!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Qino Разгледай мнениеАйде, нова година, нов късмет на всички вас!
Дано и 2018 да е толкова добра за акционерите на ПИБа колкото и старата.IM d best
Коментар
-
Първоначално изпратено от coder Разгледай мнениеНякакви новини от извънредното ОСА?He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
Ей, ще се пусна и аз да се фрасна в някоя патрулка, че да ме разнесат из пресата и да ми се вдигне имиджа .... или никой за мене няма да пише
Ако го погледнеш от друг ъгъл излиза, че тоя Каролев:
1. не спазва закона
2. занемарил се е / не се грижи за собствените си дела
3. хич не се притеснява от т. 1 и т. 2Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
То..., като Марто...
Ако го погледнеш от друг ъгъл излиза, че тоя Каролев:
1. не спазва закона
2. занемарил се е / не се грижи за собствените си дела
3. хич не се притеснява от т. 1 и т. 2IM d best
Коментар
Коментар