IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение
    А бе само аз ли ги чета тези финансови отчети? Тук хората говорят за годишния отчет колко добре изглеждал, ама какво да кажем за разликата в собствения капитал от 80+ милиона, която се появява в отчета за първото тримесечие на тази година от драстичния спад в резервите и неразпределената печалба? И после защо цената падала...
    Какво ми казваш - че има спад в СК
    Моля , обясни за аматьорите на какво може се дължи . При условие, че е на печалба СК трябва само да расте... или греша ???
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• А бе само аз ли ги чета тези финансови отчети? Тук хората говорят за годишния отчет колко добре изглеждал, ама какво да кажем за разликата в собствения капитал от 80+ милиона, която се появява в отчета за първото тримесечие на тази година от драстичния спад в резервите и неразпределената печалба? И после защо цената падала...

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение

Батя, ще споделиш ли твоето виждане по въпроса на колегата ?

Питам най-добронамерено (не става въпрос за злорадстване за движението !!!), понеже докато растеше мнението ти беше, че дружеството има фундамент, който вече се оценява от инвеститорите и даже има потенциал за още ръст.

Та ми интересно как в момента виждаш нещата - защото реално отчетените данни за 2017-а не са много по-лоши от тези за 2016-а.

Защо се разпродава акцията в момента според теб ?
        Изчезна подкрепата и тълпата продава в паниката си. Нормални неща за капиталовите пазари.. да залитат както прекалено в позитивна посока, така и в негативна и да преекспонират. Аз купувам по малко понеже държа на мнението си че акцията е фундаментално подценена. Времето ще покаже дали съм бил прав и ще си отнеса последствията

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение

Питам най-добронамерено (не става въпрос за злорадстване за движението !!!), понеже докато растеше мнението ти беше, че дружеството има фундамент, който вече се оценява от инвеститорите и даже има потенциал за още ръст.

Та ми интересно как в момента виждаш нещата - защото реално отчетените данни за 2017-а не са много по-лоши от тези за 2016-а.

Е как що...?! За да излезе батката...

За първи път ли чуваш /четеш/ дитирамби от батката..?!

Коментар

• Първоначално изпратено от PetraV Разгледай мнение

Този тип пожелания за мен лежат на основата на несбъднатите обещания за дивидент и случващото се в компанията. Купувайте щом Ви харсва, никой не е казал, че не може да се инвестира в компании, чийто мениджмънт се е доказал и е направил най-доброто за инвеститорите си.
            От февруари насам движението е с 30% надолу.
            Защо ли?!

Коментар

• Първоначално изпратено от coder Разгледай мнение

Недей толкова черногледо. Анализа е за еврозоната, а не за ERMII. Реално казват, че единственият критерий, който не покриваме, е членството в ERMII. Другите неща са текстове на закони, които се променят за 0 време. За доходите вече се иска време и мерки. Но по никакъв начин не ни отрязват за ERMII.
              А тези заключения тип пожелания "надали" на база 2012 няма да коментирам.

Този тип пожелания за мен лежат на основата на несбъднатите обещания за дивидент и случващото се в компанията. Купувайте щом Ви харсва, никой не е казал, че не може да се инвестира в компании, чийто мениджмънт се е доказал и е направил най-доброто за инвеститорите си.
              От февруари насам движението е с 30% надолу.
              Защо ли?!

Коментар

• Недей толкова черногледо. Анализа е за еврозоната, а не за ERMII. Реално казват, че единственият критерий, който не покриваме, е членството в ERMII. Другите неща са текстове на закони, които се променят за 0 време. За доходите вече се иска време и мерки. Но по никакъв начин не ни отрязват за ERMII.
                А тези заключения тип пожелания "надали" на база 2012 няма да коментирам.
                Last edited by Andi11; 25.05.2018, 10:34.

Коментар

• Ще се сети ли някой журналист да пита Цеко какво мисли за влизането в банковия съюз ... Що само арменеца да питат
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от hommedome Разгледай мнение
                    Московиси: Никоя страна, включително и България, не е готова да приеме еврото

http://econ.bg/%D0%9C%D0%BE%D1%81%D0..._i.761875.html
                    Прочети пак - имаме принципно одобрение за ERMII.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      Ако не влезем в 'чакалнята' тук ентусиазмът ще угасне съвсем... освен ако не се появи 'големият нов инвеститор', които го чакаме на гарата от 10 години.
                      никакъв ентусиазъм няма и не е имало, просто свърши изкуственото помпене и цената се връща там, където й е мястото. Естествено, при ново изкуствено помпене, пак може да се качи за камуфлаж пред лелеяния инвеститор, дето няма да вярва на дю дилижанс а, а на борсовата цена. Някога писах, че не ЦКБ е подценена, а фибанката е безумно надута и все още мисля така - ПИБ падна с 40% от нова година надам, ЦКБ си е на едно ниво

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        Ако не влезем в 'чакалнята' тук ентусиазмът ще угасне съвсем... освен ако не се появи 'големият нов инвеститор', които го чакаме на гарата от 10 години.
                        Московиси: Никоя страна, включително и България, не е готова да приеме еврото

http://econ.bg/%D0%9C%D0%BE%D1%81%D0..._i.761875.html

Коментар

• Ако не влезем в 'чакалнята' тук ентусиазмът ще угасне съвсем... освен ако не се появи 'големият нов инвеститор', които го чакаме на гарата от 10 години.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                            Да не ми се сбъдне прогнозата за 2.4 лв за акция? Както е тръгнало, няма да се учудя. Нямам препоръка.
                            Щом това е волята на Мажо. Ще трябва да се купува!

Коментар

• Да не ми се сбъдне прогнозата за 2.4 лв за акция? Както е тръгнало, няма да се учудя. Нямам препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                                дивидент не се плаща със счетоводни приходи от свързани фирми

Това горното е много сложно за мен . Би ли ми го разяснил !?
                                Last edited by vankel; 18.05.2018, 00:57.

Коментар

Working...
                                X