IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кат си кибик я кажи коя година Вече чекаш СОФИкс 1000?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Кибиците налазиха темата и се размечтаха.. това е добър знак, обикновено си остават само с облизването
      Според моята чаша съпротивата е слаба яд не яд под 2.50 ще е
      Last edited by lobos; 29.05.2018, 23:07.

Коментар

• Кибиците налазиха темата и се размечтаха.. това е добър знак, обикновено си остават само с облизването

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Що бе ти би ли взел на тез цени? аз ако имам пари за Губене бих взел под лев
          Не ми се смята пазарна цена на която бих се включил ...но ако се докара до Р/B под 0.3, ще ми се види апетитно ...
          И разбира се, ако не сме се включили в EU банков съюз ....
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            Ти да не си банков одитор ...Харесва ми как разсъждаваш - умно и логично ...
            Що бе ти би ли взел на тез цени? аз ако имам пари за Губене бих взел под лев

Коментар

• Всички банки из Европата ги предашат. Ако нещата покрай Италия се сговнят нашите няма как да блестят...няма на база на какво. Визрам всички представени на БФБ.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

По скоро разбира ,че има артия дет не E за таз цена може БИ цена под CCB
                Ти да не си банков одитор ...Харесва ми как разсъждаваш - умно и логично ...
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение

На 2,85 лв. може да се появи търсене. Най-рано.
                  Сега и видях цената 2,85 е малка спирка ще е мине без проблем по скоро 2,10- 2,30 мала подкрепа

Коментар

На 2,85 лв. може да се появи търсене. Най-рано.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Доста се бави за сега.....може да чака всички да се напродават.....

Коментар

Подкрепа ли ,по скоро мажо кога ще има кеш
                        Доста се бави за сега.....може да чака всички да се напродават.....

Коментар

Те и двете цифри са добри ,да видим къде ще се появи подкрепата
                          Подкрепа ли ,по скоро мажо кога ще има кеш

Коментар

тук как вЪрви артията 2 или 3 лева
                            Те и двете цифри са добри ,да видим къде ще се появи подкрепата

Коментар

Едва ли .....продадохме повечето хартии вече.......но има още
                              тук как вЪрви артията 2 или 3 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение

Утре ще има евтино
                                Едва ли .....продадохме повечето хартии вече.......но има още

Коментар

Working...
                                X