If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз мисля, че със сигурност е имало преговори и интерес, защото в статията на Капитал се конкретизира и кои са банките купувачи ! А за краен резултат от преговорите едва ли някой може да каже със сигурност. Другото, което споменава по долу Спекуланта е също много интересно и то ме навява на мисълта за търговия с вътрешна информация !
Абе Капитал може да са всякакви, но обикновено за такива неща не бъркат. Колкото до вътрешната информация..... При нас такива неша не стават
Така изглежда от сделките днес, но отричането на ПИБ в съобщението не ми звучеше убедително ... само Цеко и Калеко знаят ....
Определено не беше убедително. Казват, че в банката не тече дю-дилиджънс, но за да има такъв трябва преди него да има принципно съгласие на мажоритарните акционери да продават. Няма да си пуснеш основните конкуренти да ти проверяват книгите преди нещата да са на финалната права.
Така изглежда от сделките днес, но отричането на ПИБ в съобщението не ми звучеше убедително ... само Цеко и Калеко знаят ....
Аз мисля, че със сигурност е имало преговори и интерес, защото в статията на Капитал се конкретизира и кои са банките купувачи ! А за краен резултат от преговорите едва ли някой може да каже със сигурност. Другото, което споменава по долу Спекуланта е също много интересно и то ме навява на мисълта за търговия с вътрешна информация !
До края на месеца акцията щяла да се търгува в големи обеми, след това.... според мен и да няма сделка пак ще се задържи висока цена но не съм експерт.
То ако се очакваше скорошна сделка ПФБК щяха ли да сипят милион акции до 2.50 преди няма и месец, при положение очаквана продажна цена доста над 6 лв.Айде да беше друг посредник иди-ела ,ама баш тези не вярвам да са нямали грам инфо.....
ПФБК от името на кой продават? Капитал щяха ли да пишат току-така? Остава варианта самите капиталци да се правят на трейдъри и да си пускат новини, за да влизат и излизат на удобни за тях нива .
То ако се очакваше скорошна сделка ПФБК щяха ли да сипят милион акции до 2.50 преди няма и месец, при положение очаквана продажна цена доста над 6 лв.Айде да беше друг посредник иди-ела ,ама баш тези не вярвам да са нямали грам инфо.....
Искаш да кажеш ,че ПФБК трябваше да каже на клиента който продаваше пакета си да изчака месец ,два и да го продаде примерно на 9.00лв. ?
Айде малко по сериозно.
Питам се от интерес като цяло към пазара ! А иначе на тази банка отдавна сам и сложил хикса заради мажоритари, некоректност и ред други причини, които повечето тук знаете ! Нямам нужда да се надигравам и с хора имащи вътрешна информация !
Коментар