If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ау,с к'ви колосални обороти я крепите таз акция глупава! Мир на праха Ви(и на парите Ви),нещастни мумии!
Това, че не сме били с теб на IPO-то да не те нерви . . . Купи нещо еФтинко да се усмириш... сега да не си купиш Кремиковци и после пак ПИБ ще ти е виновна
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
О да, разбрах И много се изкефих, ама нямах време да злорадствам във форума. С Данске се получи хитрата сврака - с двата крака А и тук ламята и спеко се цепеха как това е началото на атаката срещу борда и как международните акули-спекуланти ни били взели на мушка ..... Сега се вижда кой е бил акула и кой не ....
Този спеко и той се изгуби като ланшния сняг. Скоро не е пускал някоя нова, извратена тема ...
Не е препоръка
А разбра ли, че на данске им свили крилцата. Рейтинга надолу май с 2 степени. Предположих, че тази новина ще ти е повод за реабилитация по спора, който се въртеше от едно време във форума, дали са в час, когато се пробваха да играят срещу борда.
О да, разбрах И много се изкефих, ама нямах време да злорадствам във форума. С Данске се получи хитрата сврака - с двата крака А и тук ламята и спеко се цепеха как това е началото на атаката срещу борда и как международните акули-спекуланти ни били взели на мушка ..... Сега се вижда кой е бил акула и кой не ....
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Ламята не си плати и затова винаги, когато се осмели да пише във форума, му го напомням.
И за сведение на модераторите - Според мен употребата на думата ЛЪЖЕЦ не може да се счита за обида в случаите, когато е фактически доказано, че човекът лъже. В конкретния случай Ламята се хвана на бас, има го документиран тук във форума, и когато го загуби започна да шикалкави. За мен такъв човек е ЛЪЖЕЦ и няма да спра да го повтарям. Това не е обида а факт! Аз за разлика от него си плащам басовете, които съм загубил.
А разбра ли, че на данске им свили крилцата. Рейтинга надолу май с 2 степени. Предположих, че тази новина ще ти е повод за реабилитация по спора, който се въртеше от едно време във форума, дали са в час, когато се пробваха да играят срещу борда.
Онзи другия, плати ли си баса? Май го беше изцакал с онези глупави спекуланти-Данске банк, ама сега и на тях им го нахлузиха 2 ката, избушиха им рейтинга )))
Ламята не си плати и затова винаги, когато се осмели да пише във форума, му го напомням.
И за сведение на модераторите - Според мен употребата на думата ЛЪЖЕЦ не може да се счита за обида в случаите, когато е фактически доказано, че човекът лъже. В конкретния случай Ламята се хвана на бас, има го документиран тук във форума, и когато го загуби започна да шикалкави. За мен такъв човек е ЛЪЖЕЦ и няма да спра да го повтарям. Това не е обида а факт! Аз за разлика от него си плащам басовете, които съм загубил.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Е това си е класика за инвестора да. Тук всички продаваме на макса и го казваме, чак след година/две след това. Когато след време пазарът тръгне, обаче всички ще са купили на дълното.
Иначе делнах мнението, защото имаше цитат на обида. Сега ще го едитна, за да е ок.
А, не си губи времето излишно. Зарежи го, не е нищо сериозно. Беше колкото да продължим приказката с нетуеър-а
А да се включа към игралците - тази банчица я кешнах след ипото - над 11 кинта беше все още - и дотогава не съм я пипвал. Не че нямаше възможности да направим някоя парица от влакчето на ужасите, но пък имаше и други, може би не съм се олял
Иначе това най-много ми харесва в инвестора, че всички кешираме на макса и после се бутаме на дъното
Сега въпрос - към всички форумни майстори - на макса ли сме, под макса ли, над дъното ли или друга опция ????
Ясно. Всички от форума са продали на мкса и ще се разкопаят от дъното. (това е форума на най-успелите спекуланти) А защо ме изтриха за данске, не си ли съгласен, че глупавите спекуланти си получиха заслуженото !?
Е това си е класика за инвестора да. Тук всички продаваме на макса и го казваме, чак година/две след това, когато акцията се е сринала. Когато след време пазарът тръгне, обаче всички ще са купили на дълното.
Иначе делнах мнението, защото имаше цитат на обида. Сега ще го едитна, за да е ок.
Със сигурност е продал, защото когато акцията започна да връща твърдеше, че причините са свързани със систематичния риск в банковата ситема, а не с начина по който тя се управлява.
Ясно. Всички от форума са продали на мкса и ще се разкопаят от дъното. (това е форума на най-успелите спекуланти) А защо ме изтриха за данске, не си ли съгласен, че глупавите спекуланти си получиха заслуженото !?
И ти ли бруте продаде и сега начело на апокалиптиците !???
Със сигурност е продал, защото когато акцията започна да връща твърдеше, че причините са свързани със систематичния риск в банковата ситема, а не с начина по който тя се управлява.
Коментар