Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
То ако се очакваше скорошна сделка ПФБК щяха ли да сипят милион акции до 2.50 преди няма и месец, при положение очаквана продажна цена доста над 6 лв.Айде да беше друг посредник иди-ела ,ама баш тези не вярвам да са нямали грам инфо.....
Както имаше продажби през Пфбк на 2.50 така и после имаше покупки на 3.50
Така че не бързайте с категоричните изводи колега бик
- 2 Харесвания
Коментар
-
Направо не мога да повярвам какви мнения чета от уж "уважавани" и не толкова съфорумци... Супер подценената от всички ПИБ, която се търкаляше в калта около и под 2 лева години...! С търгувани смешни обеми...
И сега, когато имаме някаква реална търговия, с нещо, което рано или късно ще стигне до истинската си стойност... и пак Ганьо е недоволен и вие до небесата... кви са тия обеми, как можело да скочи 100%, мажовците кви са, кфн къде са, ама ако не се продаде колко щяло да падне, ама държавата била наляла и се прее...ала... все приказки на кило...
Но че банката е оценена на жълти стотинки -- единици, глас в пустиня!
Игнорирайте шума, бе, нали сте големи инвеститори и разбирачи!
Тва е, стадото чака да влезе на хайпа и на "сигурно" да изкара едни 50-100% профит, ама няма... тогава идва само болката
Не е препоръка -- имам!Last edited by lefti; 22.05.2024, 20:40.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Останаха без шефка....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеНа мен ми е по-интересно как така изведнъж хартията подскочи от началото на май. Ей така от нищото.
Това си е класически инсайдър трейдинг. КФН трябва да се самосезира. Къде спят?
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение...КФН трябва да се самосезира. Къде спят?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Могат и да договорят... тука кумове много...и тикви и прасета много....
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
"Картофите" тук са специалитет от колешен,- не е да не е играна тая игра, но основният въпрос е,- къде все пак е оценката на "гардероба" след три годишно изриване (то нема край)? След 2009 мисля беха мераци за над 10,+ ... 2014г. ги успокоиха ...
Сега възбудата е вътрешен "трепет" примесен с алчност отново, а секса си е пак публичен, тоя път дибе дюс ще да е, - та капиталци не са хвърлили прах за спасение на "душата",- и "момата" не е за пренебрегване, но сватби летоска не биват, но кумове зестри могат и да договорят!Life won't wait for you.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеРезултата от няснотата е налице...масирано прибиране на печалби за по сигурно.... Аз се изнесох точно преди новината, да се е..а у главата проста та изпуснАх малко, но не знам ако имах акции след новината дали щах да продам или да държа.....Пишат колегите за горещ картоф....
"Картофите" тук са специалитет от колешен,- не е да не е играна тая игра, но основният въпрос е,- къде все пак е оценката на "гардероба" след три годишно изриване (то нема край)? След 2009 мисля беха мераци за над 10,+ ... 2014г. ги успокоиха ...
Сега възбудата е вътрешен "трепет" примесен с алчност отново, а секса си е пак публичен, тоя път дибе дюс ще да е, - та капиталци не са хвърлили прах за спасение на "душата",- и "момата" не е за пренебрегване, но сватби летоска не биват, но кумове зестри могат и да договорят!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Резултата от няснотата е налице...масирано прибиране на печалби за по сигурно.... Аз се изнесох точно преди новината, да се е..а у главата проста та изпуснАх малко, но не знам ако имах акции след новината дали щах да продам или да държа.....Пишат колегите за горещ картоф....Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар