Първоначално изпратено от спекуланта
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/biudjet-i-fi...zonata-302293/
Капиталовите буфери на една банка само ни делят от чакалнята на еврозоната
Супер за изстрадалата ни борсичка!
Коментар
-
https://www.investor.bg/biudjet-i-fi...zonata-302293/
Капиталовите буфери на една банка само ни делят от чакалнята на еврозоната
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Moже само 1 нещо да означава, че УК ще има по един или друг начин доста скоро, надали ще е само от мажовците скръндзи, най вероятно и държавата ще се включи ( кой ти гледа подробности, криза е ! ).
Остана и пазара Вторник едно 10-15% поне да даде, иначе ....съм ти и пазара.
Освен ако пожарната пак не слъгва нещо...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеИ не само да живей, ми да добрува и да пребъде. Ама баце рекъл:
Имаме да изпълним само едно условие, ще го направим незабавно и ще кандидатстваме отново за еврозоната. Тази криза ни показа, че тези, които са в чакалнята и в еврозоната ще получат милиони, а другите ще теглят кредити. Не трябваше да се огъвам за чакалнята на еврозоната. Виждате колко пари отпускат. България е в прекрасно финансово и икономическо структуриране, са мотивите на Бойко Борисов.
Туй какво ли значи? И само да ме изтриете пак - цитирам самият Буда, дет се вика, тъй рече Заратустра
Остана и пазара Вторник едно 10-15% поне да даде, иначе ....съм ти и пазара.
Освен ако пожарната пак не слъгва нещо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеИ не само да живей, ми да добрува и да пребъде. Ама баце рекъл:
Имаме да изпълним само едно условие, ще го направим незабавно и ще кандидатстваме отново за еврозоната. Тази криза ни показа, че тези, които са в чакалнята и в еврозоната ще получат милиони, а другите ще теглят кредити. Не трябваше да се огъвам за чакалнята на еврозоната. Виждате колко пари отпускат. България е в прекрасно финансово и икономическо структуриране, са мотивите на Бойко Борисов.
Туй какво ли значи? И само да ме изтриете пак - цитирам самият Буда, дет се вика, тъй рече Заратустра
- 2 Харесвания
Коментар
-
И не само да живей, ми да добрува и да пребъде. Ама баце рекъл:
Туй какво ли значи? И само да ме изтриете пак - цитирам самият Буда, дет се вика, тъй рече ЗаратустраNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеПърва Инвестиционна Банка е най-добрата банка !!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да споделя и аз моето виждане.. Отново няма конспирация!
Вчера Хим и ССВ качиха с по 7-8%. Просто имаше прилив на позитивизъм. ПИБ по същия начин тръгна да качва добре сутринта, но явно продавач с големичък пакет реши да се възползва от този ентусиазъм и взе да я запушва с айсберги за да пласира максимално количество на биковете.. И успя.. Акцията привлече много от горещите пари вчера, които търсиха подценена книга "която още не е избягала нагоре". Затова и този обем.
На закриващ аукцион се видяха останалите бройки.. към 6Т
Ако това е всичко останало на продавача - спешняк, ще му се вземат лесно и цената ще може да продължи нагоре, догонвайки другите кончета. Ако обаче има още доста по 6 ... ще се чакат по-добри дни... евентуално!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Щом при толкова обороция по позицията - 80Т акции са си цифра за клетата акцийка, имаше доволно посрещане и цената падна само с няколко стинки, значи са били подготвени. Кой, как и защо, ще разберем днесNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеАко ББР спре финансирането на СГ Груп, дали ще пострадат облигационерите им?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар