Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Искрата е желанието за покупко-продажби, нещото, което го няма в чичовата група в момента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Каква искра? Това Трансформърс ли е? Нали Трансформърс е фантастика?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Монти, следващите месеци до юли/така последно казаха/ искрата ще се поддържа от есентуалното влизане в чакалнята, после ще видим. При ФИБ увеличението е искрата, така мисля.
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТи сам го пишеш че сега си отварял по често клавиатурата ,но като мине активността ,най много още месец и ще почне постепенен спад или дълъг рейндж...
Ами аз съм търгувал по 7-10 сделки на акции цял месец и накрая ги продавам в 3 сделки ....А съм заредил поне 10 позиции с поне 3 поръчки.....Пиша за периода януари -декември 2019 .
Сега е прекарай другарче.....
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Е не е баш тъй, поне за мене, последните 2 месеца съм отварял бфб платформата колкото за предните 5 години.
Ама верно на някои места/позиции си е канска мъка...требе да имаш слонско търпение.
Ами аз съм търгувал по 7-10 сделки на акции цял месец и накрая ги продавам в 3 сделки ....А съм заредил поне 10 позиции с поне 3 поръчки.....Пиша за периода януари -декември 2019 .
Сега е прекарай другарче.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
+1
Ама верно на някои места/позиции си е канска мъка...требе да имаш слонско търпение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЧе те ако сега скучаят висенето на БФБ направо ще ги довърши
+1
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не говоря за таксиджии, а за умни и находчиви пичове с пари, чийто бизнес сега е на пауза и скучаят
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Новите играчори не се ли появяват когато сме по върховете,сега кое ги кара да си мислят за БФБ.Вероятно ще се събудят шепа народ.....умните пари .А масовката ще тръгне едва когато почнат да се рекламират по телевизора БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Е, аз имам други наблюдения от последните седмици.. Приятели с добри финансови възможности и бизнеси които в момента са замръзени ме подпитват за БФБ, а някой и направо действат, защото преди години са играли /преди БФБ да задреме/.
Отделно и от ИП ми потвърдиха впечатленията. Както казах все още сме в началото на процеса, но мисля че искрата е запалена
Само преброй колко оферти се виждат на бида и аска при ПИБ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Малко ме съмнява това на базата на личния опит дето имам. Или са толкова малко засега дето казваш че почти не се усеща.
Най много от 3 буса да станем 4 ...и какво, едно нищо.
Преди няколко години имах запитване от щурето, после и от няколко други познати, финансово стабилни и с добри текущи доходи. Отговорих им че е добре да почнат с бфб да се поотракат, но още е рано, като ме видят малко по нервен или че света ще свършва ( по новините) - да се обадят пак...през това време да попрочетат едно друго.
Е, нали съм коректен, аз им се обадих преди няколко седмици - викам сега е момента да направите някой лев като нови и свежи, ще помагаме ако трябва. И какво мислиш - получих благодарности че не съм ги забравил, ама....нищо.
Психология братче, предполагам след време като чуят по новините че софка се е качила с 50-60% пак ще ми се обадят...
Отделно и от ИП ми потвърдиха впечатленията. Както казах все още сме в началото на процеса, но мисля че искрата е запалена
Само преброй колко оферти се виждат на бида и аска при ПИБ..
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар