IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Резултата от няснотата е налице...масирано прибиране на печалби за по сигурно.... Аз се изнесох точно преди новината, да се е..а у главата проста та изпуснАх малко, но не знам ако имах акции след новината дали щах да продам или да държа.....Пишат колегите за горещ картоф....

"Картофите" тук са специалитет от колешен,- не е да не е играна тая игра, но основният въпрос е,- къде все пак е оценката на "гардероба" след три годишно изриване (то нема край)? След 2009 мисля беха мераци за над 10,+ ... 2014г. ги успокоиха ...
    Сега възбудата е вътрешен "трепет" примесен с алчност отново, а секса си е пак публичен, тоя път дибе дюс ще да е, - та капиталци не са хвърлили прах за спасение на "душата",- и "момата" не е за пренебрегване, но сватби летоска не биват, но кумове зестри могат и да договорят!

Коментар

• Резултата от няснотата е налице...масирано прибиране на печалби за по сигурно.... Аз се изнесох точно преди новината, да се е..а у главата проста та изпуснАх малко, но не знам ако имах акции след новината дали щах да продам или да държа.....Пишат колегите за горещ картоф....
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Аз мисля, че със сигурност е имало преговори и интерес, защото в статията на Капитал се конкретизира и кои са банките купувачи ! А за краен резултат от преговорите едва ли някой може да каже със сигурност. Другото, което споменава по долу Спекуланта е също много интересно и то ме навява на мисълта за търговия с вътрешна информация !
        Абе Капитал може да са всякакви, но обикновено за такива неща не бъркат. Колкото до вътрешната информация..... При нас такива неша не стават
        Life won't wait for you.

Коментар

Така изглежда от сделките днес, но отричането на ПИБ в съобщението не ми звучеше убедително ... само Цеко и Калеко знаят ....
          Определено не беше убедително. Казват, че в банката не тече дю-дилиджънс, но за да има такъв трябва преди него да има принципно съгласие на мажоритарните акционери да продават. Няма да си пуснеш основните конкуренти да ти проверяват книгите преди нещата да са на финалната права.

Коментар

• Важното е след финала дали ще има търгово и отписване, щото тогава пазара ще се насочи към други банки

Коментар

Така изглежда от сделките днес, но отричането на ПИБ в съобщението не ми звучеше убедително ... само Цеко и Калеко знаят ....
              Аз мисля, че със сигурност е имало преговори и интерес, защото в статията на Капитал се конкретизира и кои са банките купувачи ! А за краен резултат от преговорите едва ли някой може да каже със сигурност. Другото, което споменава по долу Спекуланта е също много интересно и то ме навява на мисълта за търговия с вътрешна информация !
              Last edited by Zdravko74; 22.05.2024, 16:08.

Коментар

• А дали има огън без пушек....
                Life won't wait for you.

Коментар

• Няма пушек без огън .....

Коментар

Май няма да има сделка !
                    Life won't wait for you.

Коментар

• До края на месеца акцията щяла да се търгува в големи обеми, след това.... според мен и да няма сделка пак ще се задържи висока цена но не съм експерт.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

То ако се очакваше скорошна сделка ПФБК щяха ли да сипят милион акции до 2.50 преди няма и месец, при положение очаквана продажна цена доста над 6 лв.Айде да беше друг посредник иди-ела ,ама баш тези не вярвам да са нямали грам инфо.....
                        ПФБК от името на кой продават? Капитал щяха ли да пишат току-така? Остава варианта самите капиталци да се правят на трейдъри и да си пускат новини, за да влизат и излизат на удобни за тях нива .

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

То ако се очакваше скорошна сделка ПФБК щяха ли да сипят милион акции до 2.50 преди няма и месец, при положение очаквана продажна цена доста над 6 лв.Айде да беше друг посредник иди-ела ,ама баш тези не вярвам да са нямали грам инфо.....
                          Искаш да кажеш ,че ПФБК трябваше да каже на клиента който продаваше пакета си да изчака месец ,два и да го продаде примерно на 9.00лв. ?
                          Айде малко по сериозно.

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение

Тая вечер май ще спите спокойно!
                            Определено спя спокойно, защото нямам акции на ПИБ, както и на Химимпорт, ЦКБ, Зърнени храни, Чичовите, както и ред други !

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов44 Разгледай мнение

Е така ще се питате още две седмици.
                              Питам се от интерес като цяло към пазара ! А иначе на тази банка отдавна сам и сложил хикса заради мажоритари, некоректност и ред други причини, които повечето тук знаете ! Нямам нужда да се надигравам и с хора имащи вътрешна информация !

Коментар

Май няма да има сделка !

Коментар

Working...
                                X