Формално погледнато не трябва да знае. А може и да знае и да им прави услуга. Имат интерес да изкупят повече от пазара под цената на евентуална сделка, която би била минимална за последващото търгово.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
А, ако знае дали ще каже ..а?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Ще ми е много интересно ако италианците преговарят а Левон не знае.мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
То ако се очакваше скорошна сделка ПФБК щяха ли да сипят милион акции до 2.50 преди няма и месец, при положение очаквана продажна цена доста над 6 лв.Айде да беше друг посредник иди-ела ,ама баш тези не вярвам да са нямали грам инфо.....
Както имаше продажби през Пфбк на 2.50 така и после имаше покупки на 3.50
Така че не бързайте с категоричните изводи колега бик
- 2 Харесвания
Коментар
-
Направо не мога да повярвам какви мнения чета от уж "уважавани" и не толкова съфорумци... Супер подценената от всички ПИБ, която се търкаляше в калта около и под 2 лева години...! С търгувани смешни обеми...
И сега, когато имаме някаква реална търговия, с нещо, което рано или късно ще стигне до истинската си стойност... и пак Ганьо е недоволен и вие до небесата... кви са тия обеми, как можело да скочи 100%, мажовците кви са, кфн къде са, ама ако не се продаде колко щяло да падне, ама държавата била наляла и се прее...ала... все приказки на кило...
Но че банката е оценена на жълти стотинки -- единици, глас в пустиня!
Игнорирайте шума, бе, нали сте големи инвеститори и разбирачи!
Тва е, стадото чака да влезе на хайпа и на "сигурно" да изкара едни 50-100% профит, ама няма... тогава идва само болката
Не е препоръка -- имам!Last edited by lefti; 22.05.2024, 20:40.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Останаха без шефка....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеНа мен ми е по-интересно как така изведнъж хартията подскочи от началото на май. Ей така от нищото.
Това си е класически инсайдър трейдинг. КФН трябва да се самосезира. Къде спят?
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение...КФН трябва да се самосезира. Къде спят?Life won't wait for you.
Коментар
-
Могат и да договорят... тука кумове много...и тикви и прасета много....
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
"Картофите" тук са специалитет от колешен,- не е да не е играна тая игра, но основният въпрос е,- къде все пак е оценката на "гардероба" след три годишно изриване (то нема край)? След 2009 мисля беха мераци за над 10,+ ... 2014г. ги успокоиха ...
Сега възбудата е вътрешен "трепет" примесен с алчност отново, а секса си е пак публичен, тоя път дибе дюс ще да е, - та капиталци не са хвърлили прах за спасение на "душата",- и "момата" не е за пренебрегване, но сватби летоска не биват, но кумове зестри могат и да договорят!Life won't wait for you.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар