Първоначално изпратено от Хайърсъзов44
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТи не беше ли продал?
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Е как...?!?!? Като стане 6,50.....8,50....10.50......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов44 Разгледай мнениеАкцията премина пътя от 2 лева до 4.50 и е всичко друго, но не и скука. Ти как би бил доволен, защото до сега не си особено? Как да ти се угоди?Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Е ние заради лихвите на баце си мислим, че цената ще е 7-8 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеГолеми и нагли, колко да са големи и нагли....а и само седи и чака.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение.....пак се появи купувача през УниКредит с големите, нагли бидове...
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнение
Много ми харесва как се изказваш като последна инстанциянаше село най-големо
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
Нали ти казах /не написах, а казах/, че няма кой да даде пари тук /не 1лв, а повече, защото може и 1 лв да е много/.наше село най-големо
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Аз си знам за себе си, че само на база на данни за търговията, не мога да разбера нищо. Има прекалено много други неща, за които не знам и затова не се интересувам толкова от данните за търговията, но това си е мое виждане.
Според мен капиталци са напипали нещо и както сами те казаха, нищо не е сигурно. Статията ми изглеждаше много коректна. Поздрав
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
И аз така мисля. Продавача ако пропусне момента, после може да се наложи да търси нов капитал, но на неизгодни нива, а все си мисля, че и на държавата ще трябва да връща и то с лихвите, както каза тиквата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Акцията се качи преди да излезе стстията, на следващуя ден след статията имаше 10% нагоре, които след това се стопиха и реално цената е на нивата отпреди статията. Успех на всички колеги, аз все пак мисля, че ще видим сделка за ПИБ тая година
Коментар
Коментар