IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Формално погледнато не трябва да знае. А може и да знае и да им прави услуга. Имат интерес да изкупят повече от пазара под цената на евентуална сделка, която би била минимална за последващото търгово.

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение

А, ако знае дали ще каже ..а?
      Ами разбира се, на мига отива в Радио Фокус и разказва всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Ще ми е много интересно ако италианците преговарят а Левон не знае.
        А, ако знае дали ще каже ..а?
        мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Ще ми е много интересно ако италианците преговарят а Левон не знае.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първа инвестиционна банка е апетитна хапка за някой, който иска да порасне бързо в пазарен дял. Това...

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

То ако се очакваше скорошна сделка ПФБК щяха ли да сипят милион акции до 2.50 преди няма и месец, при положение очаквана продажна цена доста над 6 лв.Айде да беше друг посредник иди-ела ,ама баш тези не вярвам да са нямали грам инфо.....
              Всеки ИП има най различни клиенти с най различни стратегии.
              Както имаше продажби през Пфбк на 2.50 така и после имаше покупки на 3.50
              Така че не бързайте с категоричните изводи колега бик

Коментар

• Направо не мога да повярвам какви мнения чета от уж "уважавани" и не толкова съфорумци... Супер подценената от всички ПИБ, която се търкаляше в калта около и под 2 лева години...! С търгувани смешни обеми...

И сега, когато имаме някаква реална търговия, с нещо, което рано или късно ще стигне до истинската си стойност... и пак Ганьо е недоволен и вие до небесата... кви са тия обеми, как можело да скочи 100%, мажовците кви са, кфн къде са, ама ако не се продаде колко щяло да падне, ама държавата била наляла и се прее...ала... все приказки на кило...

Но че банката е оценена на жълти стотинки -- единици, глас в пустиня!

Игнорирайте шума, бе, нали сте големи инвеститори и разбирачи!

Тва е, стадото чака да влезе на хайпа и на "сигурно" да изкара едни 50-100% профит, ама няма... тогава идва само болката

Не е препоръка -- имам!
                Last edited by lefti; 22.05.2024, 20:40.

Коментар

Останаха без шефка....
                  Шефката я наместиха току що за шефка на КЗП ... А като си помисля, че преди години докато работех в МФ и въпросното Марче се разхождаше из коридорите и се хилеше на всеки мъж като ритана зелка...

Коментар

• Като цяло, дори да не се стигне до сделка е интересно защо са решили да продават. За мен тези двамата галфона са изключително дестабилизиращ фактор за цялата икономика и ако са решили да се пенсионират ще трябва банкет да вдигаме, но какво ги е накарало ми е много любопитно.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                      На мен ми е по-интересно как така изведнъж хартията подскочи от началото на май. Ей така от нищото.
                      Това си е класически инсайдър трейдинг. КФН трябва да се самосезира. Къде спят?
                      После що била такава умряла борса БФБ...

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                        ...КФН трябва да се самосезира. Къде спят?
                        Останаха без шефка....
                        Life won't wait for you.

Коментар

• На мен ми е по-интересно как така изведнъж хартията подскочи от началото на май. Ей така от нищото.
                          Това си е класически инсайдър трейдинг. КФН трябва да се самосезира. Къде спят?
                          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Земи тоя картоф. А ако наистина инфото на Капитал не е вярно какво правите с акциите?

Коментар

Могат и да договорят... тука кумове много...и тикви и прасета много....
                              Поне матрял за тиквеници и суджуци колкото искаш !

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

"Картофите" тук са специалитет от колешен,- не е да не е играна тая игра, но основният въпрос е,- къде все пак е оценката на "гардероба" след три годишно изриване (то нема край)? След 2009 мисля беха мераци за над 10,+ ... 2014г. ги успокоиха ...
                                Сега възбудата е вътрешен "трепет" примесен с алчност отново, а секса си е пак публичен, тоя път дибе дюс ще да е, - та капиталци не са хвърлили прах за спасение на "душата",- и "момата" не е за пренебрегване, но сватби летоска не биват, но кумове зестри могат и да договорят!
                                Могат и да договорят... тука кумове много...и тикви и прасета много....
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X