Първоначално изпратено от Zdravko74
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Май няма да има сделка !
Коментар
-
Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
Има ли значение ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеТози с 5000бр. в 15:40 на 4.78 според вас дали ще играе за 0.20 ст. горница?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеТози с 5000бр. в 15:40 на 4.78 според вас дали ще играе за 0.20 ст. горница?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
Та ПИБ оттогава направиха още поне 5лв. на акция печалби и провизириха доста
Така е понеже Игралците са сравнително малко но и не вярват у себе си, понеже много бой са яли на бфб
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Последното им искане май беше за 8лв хартишката,...
Може да не е 2 цифри, но пак е близо двойно над сегашното... преди време беше...
и без препоръкаУмереният риск винаги печели ! ))))))
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВсе си мисля, че ако има сделка, то Цеко и Ивайло няма да си дадат златната кокошка на цена под BV..
Гледам от ВИП ложата и си фантазирам за търгово на двуцифрена цена
Може да не е 2 цифри, но пак е близо двойно над сегашното... преди време беше...
и без препоръкаLast edited by precakanoto; 21.05.2024, 16:11.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеМного ми напомня ситуацията около сделката с Дзи банк (росексим)
Преди около 20 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВсе си мисля, че ако има сделка, то Цеко и Ивайло няма да си дадат златната кокошка на цена под BV..
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар