IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов44 Разгледай мнение
    Акцията премина пътя от 2 лева до 4.50 и е всичко друго, но не и скука. Ти как би бил доволен, защото до сега не си особено? Как да ти се угоди?
    Тези които са стискали 10+ години и все още са на загуба,естествено че са разочаровани.
    Тези които са продали на голяма загуба също.Регулярния БФБ стискач доста мухи е лапал с тази акция,така че дай им малко толеранс
    Last edited by danetha; 06.06.2024, 10:29.

Коментар

Акцията премина пътя от 2 лева до 4.50 и е всичко друго, но не и скука. Ти как би бил доволен, защото до сега не си особено? Как да ти се угоди?
      Най-интересната акция за 2024 досега, а мисля, че ще продължи в същата посока!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
        Ти не беше ли продал?
        И пак си купих...
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Е как...?!?!? Като стане 6,50.....8,50....10.50......
          Ти не беше ли продал?

Коментар

Е как...?!?!? Като стане 6,50.....8,50....10.50......
            Life won't wait for you.

Коментар

• Акцията премина пътя от 2 лева до 4.50 и е всичко друго, но не и скука. Ти как би бил доволен, защото до сега не си особено? Как да ти се угоди?

Коментар

• Абе какво става ....скука пълна...
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

Е ние заради лихвите на баце си мислим, че цената ще е 7-8 лв.
                  Риска е лихвите наистина да не отидат при баце, а ние да вземем само главницата. Не ми се вярва, гледам мача и стискам билетите.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    Големи и нагли, колко да са големи и нагли....а и само седи и чака.....
                    Еми чака си.. онзи ден имаше навитаци да продават под 4,20. .. чака ги да дават пак

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      .....пак се появи купувача през УниКредит с големите, нагли бидове...
                      Големи и нагли, колко да са големи и нагли....а и само седи и чака.....
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнение

Много ми харесва как се изказваш като последна инстанция наше село най-големо
                        еми добре...

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение

Нали ти казах /не написах, а казах/, че няма кой да даде пари тук /не 1лв, а повече, защото може и 1 лв да е много/.
                          Много ми харесва как се изказваш като последна инстанция наше село най-големо

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Аз си знам за себе си, че само на база на данни за търговията, не мога да разбера нищо. Има прекалено много други неща, за които не знам и затова не се интересувам толкова от данните за търговията, но това си е мое виждане.
                            Според мен капиталци са напипали нещо и както сами те казаха, нищо не е сигурно. Статията ми изглеждаше много коректна. Поздрав
                            И аз мисля че не случайно са задумкали тъпана, но щом твърдяха, че до края на месеца ще се изясни, трябваше да напишат някакво продължение, макар и оправдателно при липса на още информация. Фиб си е костелив орех и трябваше да го имат предвид още в началото.
                            Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

И аз така мисля. Продавача ако пропусне момента, после може да се наложи да търси нов капитал, но на неизгодни нива, а все си мисля, че и на държавата ще трябва да връща и то с лихвите, както каза тиквата.
                              Е ние заради лихвите на баце си мислим, че цената ще е 7-8 лв.

Коментар

• Цеко и Ивайло ич не са будали докато при банките и имотите всичко е цветя и рози ще кешират и тогава цифрите ще са много различни
                                Last edited by Майната; 02.06.2024, 20:24.
                                Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

Working...
                                X