Колеги, къде е функцията "miss the full" в тази платформа..? Бих желал да скрия една - две персони в спама, защото смъкват на елементарно ниво и нищо интересно не споделят..! Ще съм благодарен за насоките.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stanislavivanov Разгледай мнениеако решат ще е дигнат до колкото си искат
Дали "Този път е различно" обаче.
https://www.tradingview.com/x/P8DX2skB
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеНа голям кръстопът е тук.
Или-или е работата.
70% е над 200 дневната си средна,което е доста и винаги досега това е водило до сгъване.
За сравнение ,супер балона Шменти е на 33%
В Пиб е малко фосмажор обаче.
Доста се забавиха с тази уж сигурна сделка.Кога трябва да има новини?
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеНа голям кръстопът е тук.
Или-или е работата.
70% е над 200 дневната си средна,което е доста и винаги досега това е водило до сгъване.
Доста се забавиха с тази уж сигурна сделка.Кога трябва да има новини?
Коментар
-
На голям кръстопът е тук.
Или-или е работата.
Доста се забавиха с тази уж сигурна сделка.Кога трябва да има новини?Last edited by X_Y; 08.06.2024, 20:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
Устиска и още как.Сега след като проби 4,1 гледаме да устускаме това ниво и поглеждаме кое е следващо -а галиба е 4,7.
Апропо къде са ФУНДАМЕНТЪЛИТЕ бря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнениеИма и други варианти, дето не се бях сетил преди, така че споко ... аз чакам 10+
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнение
Има и други варианти, дето не се бях сетил преди, така че споко ... аз чакам 10+
А и купувачи наивни има доста.. дават по 4-5 лв. на акция.. не слушат специалисти от бранша като Фотрис, че не струва и лев цялата
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Ако има сделка ни чакат да....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов44 Разгледай мнениеСмяташ ли, че целта му е да "издържи" или да си купи из тези нива, чакат ни съвсем други такива.Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Тези които са стискали 10+ години и все още са на загуба,естествено че са разочаровани.
Тези които са продали на голяма загуба също.Регулярния БФБ стискач доста мухи е лапал с тази акция,така че дай им малко толеранс
Нещо пак си се объркала. Нема лошо, ще се научиш ако имаш желание.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Еми чака си.. онзи ден имаше навитаци да продават под 4,20. .. чака ги да дават пакLife won't wait for you.
Коментар
Коментар