If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако слезе под 3, пак ще вляза ;-)
Според мен спекулата е "режисирана" от много голям спекулант, излязъл на нива 4,2-5 ;-)
Въртят се едни и същи "горещи картофи" и накрая остават в ........
Според мен спекулата е "режисирана" от много голям спекулант, излязъл на нива 4,2-5 ;-)
Няма страшно, наблюдава се интересна цикличност ;-)
Акцията е много подценена - затова им се получава :-)
най-вероятно са затворили на върха, бавно и напоително на 5+
Да бе,баш така е станало...От началото на напомпването до цена 5 са изтъргувани около 2млн. акции,а на цена над 5 са изтъргувани около 70 хил. акции...
Разтоварването не е задължително да е на абордаж, може да е постепенно и продължително, подобно на майстор Донев в трейдинзи, фарми и доверия.
По интересният въпрос е след като частичната балонизация в бреф и фиб пусне въздух, какво следва за майсторите на спекулата. Както се казва: "А сега накъде"??
Най-добрия от добрите !
Докато всеки един,повтарям всеки един неориентирн БФБ масовик чакаше 7-10лв ,станахме свидетели на -30% движение ,както Рибарят предположи.ТА не работело,не работи за шарани,инти,ринвестори и подбни цаци.
Жалко ,че БФБ е една умряла борса и няма къси ,поне не с такава ликвидност за мен.
Инти направи завидни кинти (не точно от тази),
-от 5,и двайсетка с последна салфетка
а Данетка- тинтири минти,- само миглетка
Но дори и да няма продажба цени под три лева няма да има никога вече. Предвид доброто развитие на банката цени около тези нива са перфектни за откриване на по-сериозни позиции.
Предвид Софикс,най-вероятно е да видим слизане към 3.50лв
Най-добрия от добрите !
Докато всеки един,повтарям всеки един неориентирн БФБ масовик чакаше 7-10лв ,станахме свидетели на -30% движение ,както Рибарят предположи.ТА не работело,не работи за шарани,инти,ринвестори и подбни цаци.
Жалко ,че БФБ е една умряла борса и няма къси ,поне не с такава ликвидност за мен.
Коментар