IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Цеко и Ивайло ич не са будали докато при банките и имотите всичко е цветя и рози ще кешират и тогава цифрите ще са много различни
    Last edited by Майната; 02.06.2024, 20:24.
    Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

Акцията се качи преди да излезе стстията, на следващуя ден след статията имаше 10% нагоре, които след това се стопиха и реално цената е на нивата отпреди статията. Успех на всички колеги, аз все пак мисля, че ще видим сделка за ПИБ тая година
      И аз така мисля. Продавача ако пропусне момента, после може да се наложи да търси нов капитал, но на неизгодни нива, а все си мисля, че и на държавата ще трябва да връща и то с лихвите, както каза тиквата.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Добре де, наистина ли има тук някой, който е инвестирал в резултат на статията на капитал? Еми това не е сериозно. После ще обвинявате медията, а вината ще си е ваша.
        Акцията се качи преди да излезе стстията, на следващуя ден след статията имаше 10% нагоре, които след това се стопиха и реално цената е на нивата отпреди статията. Успех на всички колеги, аз все пак мисля, че ще видим сделка за ПИБ тая година

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

А не бе, майтап ти се струва
          Питаш сега въпроси които съдържат и отговора. Дали има някой който е инвестирал заради статията. Според мен има. И Що да обвиняваме медията ако пуска кьорфишеци?!. Купил си акциите преди статията ли. Или си ги продал на новината? Аз например нямам търгувани нито преди, нито след туитовете, пък били те и на капитал. Ма може да мислим различно, всичко е в пазар
          Мисля също, че ако поразгледаш търговията как се е движила и сам ще стигнеш до някои изводи.
          Аз си знам за себе си, че само на база на данни за търговията, не мога да разбера нищо. Има прекалено много други неща, за които не знам и затова не се интересувам толкова от данните за търговията, но това си е мое виждане.
          Според мен капиталци са напипали нещо и както сами те казаха, нищо не е сигурно. Статията ми изглеждаше много коректна. Поздрав

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Добре де, наистина ли има тук някой, който е инвестирал в резултат на статията на капитал? Еми това не е сериозно. После ще обвинявате медията, а вината ще си е ваша.
            А не бе, майтап ти се струва
            Питаш сега въпроси които съдържат и отговора. Дали има някой който е инвестирал заради статията. Според мен има. И Що да обвиняваме медията ако пуска кьорфишеци?!. Купил си акциите преди статията ли. Или си ги продал на новината? Аз например нямам търгувани нито преди, нито след туитовете, пък били те и на капитал. Ма може да мислим различно, всичко е в пазар
            Мисля също, че ако поразгледаш търговията как се е движила и сам ще стигнеш до някои изводи.

Коментар

Фортис, на мен не си казвал. Възможно е, да си го казвал, но на друг свой познат.
              Не сме коментирали гласно или писмено с теб темата.
              Въпреки това, споделям някои от твоите съмнения.
              В случая написах, че ще е добре за бфб, да мине такава сделка. Ще ме позарадва това, пиб да стане собственост на по-голяма банка и че се случва на БФБ. Това го пиша, не в следствие пристрастие породено от това, дали имам или нямам акции, а по-скоро като добро пожелание към БФБ за развоя на събитията.
              Също написах по-долу, че не говори добре за капитал, (според мен), ако пуснат един туит със срок, а след срока да "забравят " и не пуснат продължението. Тоест, ако си лепнат логото на лъжливото овчарче, ще е неприятно и за статута на правдоподобна икономическа медия а и за немалка част от участниците на пазара, което косвено и отчасти може да рефлектира и в отношението им към този пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение

Нали ти казах /не написах, а казах/, че няма кой да даде пари тук /не 1лв, а повече, защото може и 1 лв да е много/.
                Фортис, на мен не си казвал. Възможно е, да си го казвал, но на друг свой познат.
                Не сме коментирали гласно или писмено с теб темата.
                Въпреки това, споделям някои от твоите съмнения.
                В случая написах, че ще е добре за бфб, да мине такава сделка. Ще ме позарадва това, пиб да стане собственост на по-голяма банка и че се случва на БФБ. Това го пиша, не в следствие пристрастие породено от това, дали имам или нямам акции, а по-скоро като добро пожелание към БФБ за развоя на събитията.
                Също написах по-долу, че не говори добре за капитал, (според мен), ако пуснат един туит със срок, а след срока да "забравят " и не пуснат продължението. Тоест, ако си лепнат логото на лъжливото овчарче, ще е неприятно и за статута на правдоподобна икономическа медия а и за немалка част от участниците на пазара, което косвено и отчасти може да рефлектира и в отношението им към този пазар.
                Last edited by precakanoto; 02.06.2024, 11:25.

Коментар

Нищо против, Батя
                  Само си спомних, че в Капитал бяха написали, чe ще има яснота "до края на месеца". Изглежда логично щом са били толкова сигурни в информацията от "публикацията", след изтичане на споменатия от тях срок, да внесат още информация
                  Според мен ще е много добре, ако банката най-накрая се продаде. Сделката ще вкара пряко или косвено допълнителен импулс за цялото бфб.
                  Е, кондоресата, така и не разбра, къде ще ходи индекса , но това пък може да се отбележи като друг фактор за посоката
                  Нали ти казах /не написах, а казах/, че няма кой да даде пари тук /не 1лв, а повече, защото може и 1 лв да е много/.

Коментар

Само си спомних, че в Капитал бяха написали, чe ще има яснота "до края на месеца". Изглежда логично щом са били толкова сигурни в информацията от "публикацията", след изтичане на споменатия от тях срок, да внесат още информация
                    Според мен ще е много добре, ако банката най-накрая се продаде. Сделката ще вкара пряко или косвено допълнителен импулс за цялото бфб.
                    Е, кондоресата, така и не разбра, къде ще ходи индекса , но това пък може да се отбележи като друг фактор за посоката
                    Препоръка ли е,или не ? Кажи за да не стане обърквация

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Дали ще е края на Май или края на Юни няма особено значение. На мен ми стана интересно вчера, че пак се появи купувача през УниКредит с големите, нагли бидове... Надали е глупак с пари и без идея какво прави
                      Нищо против, Батя

Коментар

Интересно, че месецът си мина, а в "божиите уши" не се е чуло нещо по-конкретно за "вливането" Според статията в Капитал, уж до края на месеца щеше да се изясни картината. Е да, ама не се изяснява, затова на Капиталци май ще е необходим нов туит с осъвременена информация
                        Защото, като казаха "А", сега всички чакат за "Б"-то
                        И на всичко отгоре - без препоръка
                        Тия сделки не стават за 1 или 2 месеца.... после КЗК ще трябва да разреши.... аз го виждам наесен или зимъска, но за цена примерно 7-8 лв. си заслужава чакането

Коментар

Интересно, че месецът си мина, а в "божиите уши" не се е чуло нещо по-конкретно за "вливането" Според статията в Капитал, уж до края на месеца щеше да се изясни картината. Е да, ама не се изяснява, затова на Капиталци май ще е необходим нов туит с осъвременена информация
                          Дали ще е края на Май или края на Юни няма особено значение. На мен ми стана интересно вчера, че пак се появи купувача през УниКредит с големите, нагли бидове... Надали е глупак с пари и без идея какво прави

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

От твойта уста в божиите уши

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
                              Другата седмица, живот и здраве, ще пишем на ученика 6+!
                              От твойта уста в божиите уши

Коментар

• Другата седмица, живот и здраве, ще пишем на ученика 6+!

Коментар

Working...
                                X