Цеко и Ивайло ич не са будали докато при банките и имотите всичко е цветя и рози ще кешират и тогава цифрите ще са много различни
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Акцията се качи преди да излезе стстията, на следващуя ден след статията имаше 10% нагоре, които след това се стопиха и реално цената е на нивата отпреди статията. Успех на всички колеги, аз все пак мисля, че ще видим сделка за ПИБ тая година
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Добре де, наистина ли има тук някой, който е инвестирал в резултат на статията на капитал? Еми това не е сериозно. После ще обвинявате медията, а вината ще си е ваша.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
А не бе, майтап ти се струва
Питаш сега въпроси които съдържат и отговора. Дали има някой който е инвестирал заради статията. Според мен има. И Що да обвиняваме медията ако пуска кьорфишеци?!. Купил си акциите преди статията ли. Или си ги продал на новината? Аз например нямам търгувани нито преди, нито след туитовете, пък били те и на капитал. Ма може да мислим различно, всичко е в пазар
Мисля също, че ако поразгледаш търговията как се е движила и сам ще стигнеш до някои изводи.
Според мен капиталци са напипали нещо и както сами те казаха, нищо не е сигурно. Статията ми изглеждаше много коректна. Поздрав
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Добре де, наистина ли има тук някой, който е инвестирал в резултат на статията на капитал? Еми това не е сериозно. После ще обвинявате медията, а вината ще си е ваша.
Питаш сега въпроси които съдържат и отговора. Дали има някой който е инвестирал заради статията. Според мен има. И Що да обвиняваме медията ако пуска кьорфишеци?!. Купил си акциите преди статията ли. Или си ги продал на новината? Аз например нямам търгувани нито преди, нито след туитовете, пък били те и на капитал. Ма може да мислим различно, всичко е в пазар
Мисля също, че ако поразгледаш търговията как се е движила и сам ще стигнеш до някои изводи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеФортис, на мен не си казвал. Възможно е, да си го казвал, но на друг свой познат.
Не сме коментирали гласно или писмено с теб темата.
Въпреки това, споделям някои от твоите съмнения.
В случая написах, че ще е добре за бфб, да мине такава сделка. Ще ме позарадва това, пиб да стане собственост на по-голяма банка и че се случва на БФБ. Това го пиша, не в следствие пристрастие породено от това, дали имам или нямам акции, а по-скоро като добро пожелание към БФБ за развоя на събитията.
Също написах по-долу, че не говори добре за капитал, (според мен), ако пуснат един туит със срок, а след срока да "забравят " и не пуснат продължението. Тоест, ако си лепнат логото на лъжливото овчарче, ще е неприятно и за статута на правдоподобна икономическа медия а и за немалка част от участниците на пазара, което косвено и отчасти може да рефлектира и в отношението им към този пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
Нали ти казах /не написах, а казах/, че няма кой да даде пари тук /не 1лв, а повече, защото може и 1 лв да е много/.
Не сме коментирали гласно или писмено с теб темата.
Въпреки това, споделям някои от твоите съмнения.
В случая написах, че ще е добре за бфб, да мине такава сделка. Ще ме позарадва това, пиб да стане собственост на по-голяма банка и че се случва на БФБ. Това го пиша, не в следствие пристрастие породено от това, дали имам или нямам акции, а по-скоро като добро пожелание към БФБ за развоя на събитията.
Също написах по-долу, че не говори добре за капитал, (според мен), ако пуснат един туит със срок, а след срока да "забравят " и не пуснат продължението. Тоест, ако си лепнат логото на лъжливото овчарче, ще е неприятно и за статута на правдоподобна икономическа медия а и за немалка част от участниците на пазара, което косвено и отчасти може да рефлектира и в отношението им към този пазар.Last edited by precakanoto; 02.06.2024, 11:25.
- 1 like
Коментар
-
Нищо против, Батя
Само си спомних, че в Капитал бяха написали, чe ще има яснота "до края на месеца". Изглежда логично щом са били толкова сигурни в информацията от "публикацията", след изтичане на споменатия от тях срок, да внесат още информация
Според мен ще е много добре, ако банката най-накрая се продаде. Сделката ще вкара пряко или косвено допълнителен импулс за цялото бфб.
Е, кондоресата, така и не разбра, къде ще ходи индекса , но това пък може да се отбележи като друг фактор за посоката
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСамо си спомних, че в Капитал бяха написали, чe ще има яснота "до края на месеца". Изглежда логично щом са били толкова сигурни в информацията от "публикацията", след изтичане на споменатия от тях срок, да внесат още информация
Според мен ще е много добре, ако банката най-накрая се продаде. Сделката ще вкара пряко или косвено допълнителен импулс за цялото бфб.
Е, кондоресата, така и не разбра, къде ще ходи индекса , но това пък може да се отбележи като друг фактор за посоката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Дали ще е края на Май или края на Юни няма особено значение. На мен ми стана интересно вчера, че пак се появи купувача през УниКредит с големите, нагли бидове... Надали е глупак с пари и без идея какво прави
Само си спомних, че в Капитал бяха написали, чe ще има яснота "до края на месеца". Изглежда логично щом са били толкова сигурни в информацията от "публикацията", след изтичане на споменатия от тях срок, да внесат още информация
- 1 like
Коментар
-
Интересно, че месецът си мина, а в "божиите уши" не се е чуло нещо по-конкретно за "вливането" Според статията в Капитал, уж до края на месеца щеше да се изясни картината. Е да, ама не се изяснява, затова на Капиталци май ще е необходим нов туит с осъвременена информация
Защото, като казаха "А", сега всички чакат за "Б"-то
И на всичко отгоре - без препоръка
- 1 like
Коментар
-
Интересно, че месецът си мина, а в "божиите уши" не се е чуло нещо по-конкретно за "вливането" Според статията в Капитал, уж до края на месеца щеше да се изясни картината. Е да, ама не се изяснява, затова на Капиталци май ще е необходим нов туит с осъвременена информация
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
От твойта уста в божиите уши
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнениеДругата седмица, живот и здраве, ще пишем на ученика 6+!
- 1 like
Коментар
Коментар