Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнениеЧета доста мнения, че "очаква се до Коледа да стане 2 лв., а по-нататък и 3". Къде са тези числа, не виждам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнениеЧета доста мнения, че "очаква се до Коледа да стане 2 лв., а по-нататък и 3". Къде са тези числа, не виждам.
Еее, Коледи и Нови години да искаш ;- Със Здраве и дълъг живот много числа ще видиш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Още днес мисля че ще пробва 2..... гледаме мача, аз под 2.50 не продавам
Коментар
-
Чисто по биологични причини мажовците скоро ще трябва да отстъпят управлението на банката (в чисто човешки план им пожелавам дълголетие и здраве). Много по-вероятно ми се струва да се случат сценарии, които ще доведат до преобразуване на сегашната акционерна схема, което в крайна сметка или ще доведе до търгово на доста висока цена, или до раздробяване на акционерното участие на двамата и преминаването му под управление на други институти и институции. Всичко това сочи само нагоре. Имам и допълвам.Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениеС покупки на дребни спекуланти очевидно няма как да отиде на 3,4 или 5. Дивиденти няма да има в обозримо бъдеще, обратно изкупуване - едва ли, защото мажоритарите въобще не ги интересува цената на акциите, така че според мен надеждата може да бъде само по две направления - банката да стане цел за придобиване / вероятно консолидацията в сектора ще продължи след края на пандемията / или държавата да окаже натиск на мажоритарите да предприемат нещо за повдигане на цената, за да оправдае плащането на 5 лева за акция / държавата може да натисне всеки, ако реши че е необходимо, а и идват избори... / Все пак държавата да предприеме нещо ми се струва малко вероятно. Мнението ми обаче е, че акцията е силно подценена и ако човек може да стиска няколко години си заслужава риска спрямо потенциалната печалба при придобиване. А продаващите на 2 лева очевидно нямат намерение да чакат години. Имам дългосрочно на средна 2,50 и съм се въоръжил с търпение.
- 8 Харесвания
Коментар
-
С покупки на дребни спекуланти очевидно няма как да отиде на 3,4 или 5. Дивиденти няма да има в обозримо бъдеще, обратно изкупуване - едва ли, защото мажоритарите въобще не ги интересува цената на акциите, така че според мен надеждата може да бъде само по две направления - банката да стане цел за придобиване / вероятно консолидацията в сектора ще продължи след края на пандемията / или държавата да окаже натиск на мажоритарите да предприемат нещо за повдигане на цената, за да оправдае плащането на 5 лева за акция / държавата може да натисне всеки, ако реши че е необходимо, а и идват избори... / Все пак държавата да предприеме нещо ми се струва малко вероятно. Мнението ми обаче е, че акцията е силно подценена и ако човек може да стиска няколко години си заслужава риска спрямо потенциалната печалба при придобиване. А продаващите на 2 лева очевидно нямат намерение да чакат години. Имам дългосрочно на средна 2,50 и съм се въоръжил с търпение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениекато гледам има съмнения, че цената ще отиде на 5 или на 4, даже и на 3, щом като има желаещи да продават на 2 !?! Интересно ми е на колко са купили и кое точно ги е "пречупило" за да продават?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Никога не съм харесвал банката по ред причини, основно като данъкоплатец, но наистина, ако трябва да избирам между тях и банка в молдова - ми как да ти кажаПринципно почти цялата обстановка в момента работи в тяхна полза, дори и с всички скелети в гардероба и новите обвързаности с един корпулентен господин, особено в сегашната среда на огромна, заливаща ни ликвидност - приеми го като позитивно мнение от моя страна. Нямам акции, но ти желая успех - екселските печалби са без значение, но банката тук има огромна клиентска база, която би могла да ѝ се отплати.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Тук 25 %Принципно почти цялата обстановка в момента работи в тяхна полза, дори и с всички скелети в гардероба и новите обвързаности с един корпулентен господин, особено в сегашната среда на огромна, заливаща ни ликвидност - приеми го като позитивно мнение от моя страна. Нямам акции, но ти желая успех - екселските печалби са без значение, но банката тук има огромна клиентска база, която би могла да ѝ се отплати.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
извинявайза въпроса, но би ли ни споделил портфейла си - като проценти, не като суми, ако би желал да разкриеш тази информация, разбира. Казвам го без заяждане, а от чисто любопитство. Благодаря!Last edited by realista; 04.12.2020, 15:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Не знам за теб, но аз се върнах. Обичам подценяваните акции и мисля, че има накъде да расте. Някой ден може да отиде и на 5 лв, но в момента е само едно добро пожелание за далечното бъдеще.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеПак да питам, кое е по-хубаво, банка в Молдован, която никога няма да разбере какво е ЕС, камоли Евро, или банка минала две проверки на ЕЦБ, в Банков съюз на ЕЦБ, фонд за преструктуриране на ЕЦБ, която влиза в Еврозоната след някоя друга година?
- 1 like
Коментар
Коментар