Пак да питам, кое е по-хубаво, банка в Молдован, която никога няма да разбере какво е ЕС, камоли Евро, или банка минала две проверки на ЕЦБ, в Банков съюз на ЕЦБ, фонд за преструктуриране на ЕЦБ, която влиза в Еврозоната след някоя друга година?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеДавайте, че до 5 има много мегдан !Освен да се връщаме пак тук, а Хари, какво ще кажеш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
От ПИБ съм изкарал най-много пари на БФБ и винаги е било едно също в края на годината
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Според мен два фактора...няма повече продавачи на пакет и преоценки в края на годината от две банки хем пиб хем новият акционер ББР
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Според мен два фактора...няма повече продавачи на пакет и преоценки в края на годината от две банки хем пиб хем новият акционер ББР
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеМина пакета и сега ще се надпреварвате на купувате..... на 1.78 имаше много, ама чакате по-надолу..... няма повече евтини артии тука
Ако оставим офтопика, вече на всички е ясно, че банките и по света и у нас ще излязат по-силни от пандемията, държавите ги пазят, получават конкуретни предимства и ще излязат консолидирани и технологично обновени. Тук са новите технологии, и ако не ги виждате, че някооя банка ги няма, да знаете, че рано или късно някой по-голям ще я лапне. Вече превенето на шемнти капели не е актуално, целите са други. За Молдова е друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеМина пакета и сега ще се надпреварвате на купувате..... на 1.78 имаше много, ама чакате по-надолу..... няма повече евтини артии тука
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениепоздрав за най-големия инвеститор хари кейн
Коментар
-
поздрав за най-големия инвеститор хари кейнНаслаждавайте се на любимите си видеоклипове и музика, качвайте оригинално съдържание и го споделяйте с всички свои близки, приятели и целия свят в YouTube.“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
- 8 Харесвания
Коментар
Коментар