If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И на КТБ не мърдат, сигурно и Цецо е в заверата
Не знам защо се ограничавате до БАКБ, има още 1-2 банки потенциални нови партньори на детето чудо.
БАКБ все още е на Цветелина - така че това е причината да пиша за нея. Иначе ще видим коя ще е новата КТБ като гнездо на корупция и преяждане с власт. Аз имам вече подозрение коя ще е, но още е твърде рано - трябва ГЕРБ да спечели изборите и тогава като почнат да насочват към нея държавни пари ще има потвърждение. Не е БАКБ.
А и едно нещо ми прави впечатление - акциите на БАКБ почти не реагираха на разпродажбите последните дни. И сероизно се замислям че Бойко е в тандем с Пеевски за дестабилизиране на държавата.
В Капитал бяха писали до тия дни при кой е бил, за новите - нямам идея, но наистина е добре да се знае, но от друга страна здраво мислещите пък ме притеснява да не изпреварят следващия му ход.
В крайна сметка както го е подкарал незнам дали могат да откажат любезното му вложение, но ако има как - скоро банка ще му трябва, а там вече има други органи, които да одобрят подобно придобиване.
Нямам препоръки, само дребни влогове, така за диверсификация, колкото да не е без хич.
Здравомислещите хора отдавна си държат парите в чужбина. От нашите политици пък очевидно и от БНБ може да се очаква само едно нещо нещо - некадърност, корупция и ужасяващи решения.
Ей го и Мутрата - продължава да налива масло в огъня. Аз ако имах депозити в български банки, никога не бих гласувал за Бойко. Този неандерталец в момента съвсем пряко работи за банкова паника, банкови фалити и евенттуално падане на борда.
Ако някой знае нека каже коя е банката в която си е преместил сметките.Да разберем кой е тоя идиот.
В Капитал бяха писали до тия дни при кой е бил, за новите - нямам идея, но наистина е добре да се знае, но от друга страна здраво мислещите пък ме притеснява да не изпреварят следващия му ход.
В крайна сметка както го е подкарал незнам дали могат да откажат любезното му вложение, но ако има как - скоро банка ще му трябва, а там вече има други органи, които да одобрят подобно придобиване.
Нямам препоръки, само дребни влогове, така за диверсификация, колкото да не е без хич.
Аз много пъти съм казвал че аз пари в банки не държа. Имам само акции на банки. В немалко при това. Така че не мисля че можеш да ми кажеш нещо - нося си риска като акционер - макар и не в ПИБ.
И да банката има задължение да гарантира сигурност. Ако не може да осигури изпълнението на това свое задължение то тя не е действаща банка.
Какво по-дяволите означава злонамерен слух. Някой си звъни и казва пред ПИБ има опашка, друг казва абе тея фалираха КТБ да не би сега да фалират ПИБ. Кутев се изтъпанчва че ще фалира друга банка. Айде стига с тези простотии - злонамерени слухове - тодва е пълна глупост и ако БНБ или ПИБ си мислят че ще спрат паниката като признават че срещу ПИБ се води кампания и то злонамерена - значи са пълни идиоти.
Точно там е проблема. Те много добре знаят че народа абсолютно нищо няма да направи. Така както нищо не направи последните 70 години. Най-много да отидем пак да си пием кафето пред някоя институция.
Тъкмо се прибирам от дискотека където си платих с новата ми кредитна карта от ПИБ без всякакви проблеми доста прилична сума. Банковите транзакции си работят без проблем с Дебитни и кредитни карти. Остава въпроса от какви нива ще сме на промоция да почнем да купуваме акции ? Банката не е и няма да изпадне в криза ?
Според мен не си дават сметка изобщо или целта им е пълна дестабилизация. Ако пък целия процес се дирижира заедно с руснаците, то е ясно че им трябва марионетно правителство, послушно и готово да подписва за тръбите. Клатенето на банките както казах е само пъчене и демонстриране на мускули. Освен това в най-точния момент отклони вниманието от най-наболелите проблеми: тръби, БСП§ДПС, и други.
Другарите са изключително добри в създаването на кризи, в нормална обстановка те пари и бизнес не могат да правят, това е проблема.
Мда... Ама, ти не се притеснявай за жътвата и приятеля ти арендатор, че ще му дължиш пари. Имаш и други приятели за които все още не знаеш. Аз, ще ти свърша тая работа без пари и за моя сметка. Сериозно ти говоря. Само, ще си платиш придвижването на машината от /по това време така или иначе тя, ще е по плевенско/, тоест близо до теб. Така, че няма да са ти много разходите. Иначе самата жътва, ще е за моя сметка, колкото и хиляди декари да имаш /но само с показан на мен нотариален акт за собственост придобит до края на 2013 г., понеже ти си собственик, нали?/. Съгласен?!!
Ще ти изпратя машинка, която на ден, ще ти прави около 500 декара при слаба организация. Съгласен?!!
Само да не се укаже, че нивата ти е два декара и е трябвало да дойда със сърп...?!!
Нивата е 60 декара.Ако не се оправя ще те викам.И безплатни жътви не искам.Не съм прошляк.Дори и да си загубя спестяванията ще намеря начин да платя.
Точно Данчо ментата трябва да мълчи. Всичко тръгна от Детето чудо, по нареждане на Агата, миналата седмица. Тази седмица е продължение на сценария. Идеята е че или те разпределят порциите и гарантират стабилност на системата, или потоп. ДПС да не се правят на луди, ама изобщо. Показват ни нагледно, че могат ако искат да съсипят всичко. В момента гледаме пилотна серия на филма "Знаеш ли какво мога да направя до следващото лято".
То с говоренето трябва да се внимава.Снощи Данчо ментата тръгнал да ме уверява че банковата система е стабилна......Знам че е стабилна ама дърт ментарджия да ме уверява идва ми малко в повече.За другите няма да говоря ще замълча
Точно Данчо ментата трябва да мълчи. Всичко тръгна от Детето чудо, по нареждане на Агата, миналата седмица. Тази седмица е продължение на сценария. Идеята е че или те разпределят порциите и гарантират стабилност на системата, или потоп. ДПС да не се правят на луди, ама изобщо. Показват ни нагледно, че могат ако искат да съсипят всичко. В момента гледаме пилотна серия на филма "Знаеш ли какво мога да направя до следващото лято".
И след това никоя нормална фирма няма да си държи парите в тази банка.
Банките са в бизнеса с доверието. Те това продават. Махни доверието и няма и банка. За това и има банкова тайна. Защото без нея няма нормални банки. И банките го знаят отлично - че ако предадат клиент и този клиент е злопаметен това ще им струва толкова много загубен бизнес че по-добре изобщо да не са се били захващали
Аз да те питам все пак като експерт по банките имат ли те разузнаване?И кой е тоя банкер дето се е хванал с Пеевски и Доган?Нека който знае да каже коя е банката да знаем всички.Щото вървят едни слухове
Коментар