IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

аз лично не виждам причина капитализацията да е много по-различна от тази на ЦКБ....по ред причини....
    По ред причини, точно капитализациите и на ФИБ и на ЦКБ требве да са от най-големите на борсата.
    Това са единствените компании, които аз не помня да са биле на загуба, независимо от годините - кризи, мризи, таксите и услугите си им вървят и няма човек да не ползва такива услуги. Това са истински растежните компании..само като се погледне 5-10-20 г. назад ясно се вижда растежа - не са празни приказки.
    А след надзора на ЕЦБ, би трябвало да са перлите на БФБ!
    А не шитове като Лещерко и подобни, които много бързо ще разберете, че не струват толкова на колкото ги надухте.

Коментар

• Не си е изпил кафето, след малко ще се появи

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
        Нещо много рехаво на аска!
        То пък бида щото е цъфнат, та вързал! Няма го вчерашния ордер за 25Т

Коментар

• Нещо много рехаво на аска!

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Нали знаеш колко е абсолютното дъно?
            Знам -зеро

Коментар

• Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнение
              Мисля че се върти вече около дъното хартийката. Чудя се дали да не захлебя и да изтрия малко загубата от лани
              Нали знаеш колко е абсолютното дъно?

Коментар

• Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнение
                Мисля че се върти вече около дъното хартийката. Чудя се дали да не захлебя и да изтрия малко загубата от лани
                аз лично не виждам причина капитализацията да е много по-различна от тази на ЦКБ....по ред причини....
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Мисля че се върти вече около дъното хартийката. Чудя се дали да не захлебя и да изтрия малко загубата от лани

Коментар

• Честно казано, на мен въпросният човек ми напомня за един друг - Иван Митев, туй както по отношение на убежденията, тъй и на честотата на огласяването им. Обаче начинът да се справим с подобни явления е просто да не им се отвръща, нека си тролят. Колкото до 50-те акции - ми да, нищо не са - аз изпивам повече кафе на месеца (като сума). Какво ще стане с банката - поживем-увидем. Аз лично не вярвам на апокалиптичните сценарии. Имам и не давам препоръки. А относно темата дали пенсиите инвестират тук и там по нашепване от телефона - мисля, че всички знаем за какво иде реч. Под пенсии нямам предвид институции(туй за пред КФН), а редови български инвеститори над 63г. с месечни доходи от около 300 лв.
                    Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията

Коментар

• Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнение
                      Не знам защо сте се нахвърлили върху този Хари, но тук някой се хвали, че имал 50-на акции. Това детска градина ли е ?
                      Че кво? 50 броя по 5 лв са си 250 лв,малко ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнение
                        Не знам защо сте се нахвърлили върху този Хари, но тук някой се хвали, че имал 50-на акции. Това детска градина ли е ?
                        Понеже този пост се отнася за моите 50тина акции ще ти отговоря. Хари е трол, който плюе всичко освен ПИБ. Предполагам си има причина да я харесва, но това не означава, че трябва да плюе всяка една компания събудила се за ръст. "Любимите" му 3-4 тех компании/ако могат така да се определят/ се търгуват бъдещи очакваните и продажби.
                        Никой нямаше да обръща внимание на Хари, ако си казваше мнението по веднъж на ден и в една тема, а той по няколко пъти във всяка тема. Писва!

А иначе да ти кажа, ПИБ акциите ми бяха доста повече...продадох ги на прилична загуба и не мисля да се връщам.
                        Last edited by polax; 12.05.2021, 09:30.

Коментар

• ГЕРБавите в момента подготвят сценария с КТБ, само че този път с ПИБ за да бутнат поредното антигербаво правителство и бойко българоубиеца да се върне пак на бял кон. Оманците и емиратите ще съдействат. Власт не се сменя с избори, а с кръв - в противен случай винаги се стига до гражданска война или саботажи.

историята го доказва - американците са избили англичаните, севера са избили робовладелците от юга, франсетата са избили роялистите, червените са избили белите, нацистите са избили комунистите (фейка с Райхстага), българите са избили турците (клахме ги и ние, както те ни клаха - Вазов), комунистите са избили монархистите, румънците избиха чаушеските и секуритатето.. само 89та не се проля кръв и затова още не се е сменила властта, която дойде 44та.
                          Last edited by totenkopf; 12.05.2021, 02:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
                            Както с Градус, искам КФН да провери и пазарни манилупации с акциите на ПИБ.
                            ние от кфн тука те четем и щом си ни наредил ще проверим

Коментар

• Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение

Хари не отговаря на никой. Само аз ли го забелязвам. Той е AI според мен.
                              Дреме му на някой за Хари

Коментар

• Не знам защо сте се нахвърлили върху този Хари, но тук някой се хвали, че имал 50-на акции. Това детска градина ли е ?
                                Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията

Коментар

Working...
                                X