Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеФактите са, че Б-я влезе в Чакалянята на Еврозоната, която беше много малко вероятно събитие, и неочвано за целият пазар, много бяха дори против, и по всяка вероятност вече ще влезе в Еврозоната 2024 г. Булбанк е в Еврозоната отдавна, чрез собтвеника си Уникредит - евтини пари на корем, така, че там няма нищо ново толкова. Новото е за ФИБ, която вече ще има достъп до тези евтини пари, които ще ги раздава на хора които си получават заплатите в Евро и котират имотите си в Евро. А загубите са за тези които купуваха на 4-5 лв. преди няколко години, на 13-15 лв. 2007 г. и сега продават на 1.50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеКакто се казва в пазарната икономика, загубата за един е печалба за друг! Тези които продават на 1.50 на 1000% продават на загуба, вероятно огромни загуби!
Интересното е, че няма вариант на събитие, което да обърне посоката.
Ето, на БХ се изяснява вече бъдещето Му,
но никой не рискува да го отиграе.
От месеци/години отиграват само апокалипсис.М.... . ш..... ..й.о!
- 1 like
Коментар
-
Фактите са, че Б-я влезе в Чакалянята на Еврозоната, която беше много малко вероятно събитие, и неочвано за целият пазар, много бяха дори против, и по всяка вероятност вече ще влезе в Еврозоната 2024 г. Булбанк е в Еврозоната отдавна, чрез собтвеника си Уникредит - евтини пари на корем, така, че там няма нищо ново толкова. Новото е за ФИБ, която вече ще има достъп до тези евтини пари, които ще ги раздава на хора които си получават заплатите в Евро и котират имотите си в Евро. А загубите са за тези които купуваха на 4-5 лв. преди няколко години, на 13-15 лв. 2007 г. и сега продават на 1.50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Обратното. Това е единственото им напрвено както трябва. Банката като видя, че се задва отворен прозорец за Чакалнята, поискаха дори 8 лв. Естествено, акциите им стават по-скъпи в Еврозоната, свършват Шменти-капелите. Но държавата поиска 5 лв., което беше разумен компромис. До последно акциите не бяха купени, бяха купени в последният възможен момент, защото ако ня бяха, сега нямаше да сме в Чакалнята.
Между другото очаквам това Служебно праеителство да се задейства за Еврозоната.
П.П. Изненадан съм, че никой по-голям акционер тук не прави постъпки затова да съди Борисов, който публично обеща, че ПИБ ще си ги изкупи тези акции на минимум 5 лева! Еми аз на база тези думи е могло да си заложа бъбреците, панелките и да съм купил на 4 лева! Може би защото е силен ли, зависят от него ли. За мен това е подсъдимо! Или поне да каже срок! Чел съм, че нормален участник от този форум бил съден за десетки хиляди само защото бил казал нещо в този форум, а Борисов в качеството си на министър-прецедател обещава пред всички нелепости и няма кой копче да му каже!
Успех!Last edited by 15%; 11.05.2021, 19:53.Пътека се прави камък по камък!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Обратното. Това е единственото им напрвено както трябва. Банката като видя, че се задва отворен прозорец за Чакалнята, поискаха дори 8 лв. Естествено, акциите им стават по-скъпи в Еврозоната, свършват Шменти-капелите. Но държавата поиска 5 лв., което беше разумен компромис. До последно акциите не бяха купени, бяха купени в последният възможен момент, защото ако ня бяха, сега нямаше да сме в Чакалнята.
Имам си 50тина акциики на Пиба искаш ли ги на 4.5?
От Твоите думи излиза, че можеш да извиваш ръцете на държавата щото иначе нямало ЕЗ.
Ми да бяха си направили увеличението сами, да бяха си намерили участници ама тъй е по лесно. Накрая всички доволни, някой с комисионни, други по друг начин ама всичко с нашите пари.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Много добра идея ! Току виж Тиквата и Черешара са влезнали в затвора заради кражба от бюджета !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеКакто с Градус, искам КФН да провери и пазарни манилупации с акциите на ПИБ.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеКакто с Градус, искам КФН да провери и пазарни манилупации с акциите на ПИБ.
Коментар
-
Естествено, че трябва да се разследва. Всяка борсова манипулация трябва да се разследва. 6 лв беше нереална цена - за онова време. За след Чакалнята мисля, че е нормална, защото надзора на ЕЦБ е променящо играта събтие за Б-я и цялата банкова система, всички банки са с друг фундамент след Юли миналата година.. 1.5 е също цена, която трябва да се разследва, кой я манипулира, зашото очевидно няма нищо общо с реалността.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеХари, абе що не разследваха Каролев, като пускаше туитове. А ? Това си беше груба манипулацияLast edited by X_Y; 11.05.2021, 11:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеКога ще има комисия да разследва Пенсионните дружества? Как си подаряват акциите и после как купуват на балонни цени?
Last edited by X_Y; 11.05.2021, 11:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнениепенсиите сега продават, после ще купят на 5 лв. как иначе подходящите хора ще източат едни пари
Коментар
Коментар