Но сега нещата са променени. С Държавата акционер има логика да се искат Дивиденти. Просто няма редовно правителство, което да го прокара като политика. Но има логика.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Хари, много си объркан моето момче ! Трудно ми е да си представя какво е в главата ти ! Отговори на един въпрос само ! Като е толкова печеливш банковия бизнес, защо дребните акционери на листнатите на борсата банки не са разпределили за толкова години и лев дивидент ? Да не говорим, че имат и огромна капиталова загуба !
И престани да пишеш глупости най после ! Препоръка е !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Хубаво ги запомни джънкове са всички компании които нямат осигурен бизнес. Такива са Лещерко, 11канибала, ТСБ, Радиаторите, СГЩ. Банковият бизнес е най-сериозният в Б-я. Няма лоши и силни години, винаги банковата система е на печалба. Сега с дигитализирането (затваряне на офиси) и ниските лихви по депозити (намаление на разходите) още повече.
И престани да пишеш глупости най после ! Препоръка е !
- 3 Харесвания
Коментар
-
За купуване на джънкове ли !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Можем да си спретнем едно фондче за такива изкупувания, или поне една асоциация на ритейла
Коментар
-
Това беше добро ! Искаш да направиш враждебно изкупуване ! На тази цена да ти кажа и аз ще ударя едно рамо !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Няма да го допуснем да се занули!
Правя търгово за всички акции на 0,001 стотинка за брой от сега !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Няма да го допуснем да се занули!
Правя търгово за всички акции на 0,001 стотинка за брой от сега !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ами докато се занули можеш да добавяш !
Правя търгово за всички акции на 0,001 стотинка за брой от сега !Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Wile E. Разгледай мнение
Аз тук днес се качих на влакчето, за нагоре или надолу ще видим. Както някой беше писал наскоро само тук и при CHIM имало промоция. Само се чудя дали и колко да добавям по пътя надолу
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Wile E. Разгледай мнение
Аз тук днес се качих на влакчето, за нагоре или надолу ще видим. Както някой беше писал наскоро само тук и при CHIM имало промоция. Само се чудя дали и колко да добавям по пътя надолу
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение120К светнаха на закриващия, ама може да има и още
Коментар
-
Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнение
Аз я чакам на сегашната цена на ЦКБ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
За мен и 1,30 по-се ядва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение