Първоначално изпратено от ATILA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеМисля да докладвам Хари, винаги като се появи и цената на ПИБ-а пада
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение120К светнаха на закриващия, ама може да има и още
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
хахаха, ами сезирайте КФН, че цената пада !
Тука тече страшна манипулация.
Да се самосезират ЕЦБ, ФЕД, ЯЦБ, МВФ и всички останали, не може така това е борса...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеХариииии, банката Хариииии.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
харисъм, айде запри се с тая фибанкасъ - аз също съм продавал на загуба тук. Знаеш ли защо - за да не продам на още по-голяма загуба! И познах,... купих Спидита около 50 кинта (52-53 май бяха), които после продадох на 81 (да си ги бях държал, ма нищо).
Според теб сгрешил ли съм, че не държах тази ултра успешна банка и не само това, ми и на загуба продадох?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Т.е. си продал преди Ковид кризата, Преди Приемането в Чакалнята, Преди увеличението на капитала, преди Държавата да стане акционер и т.н.
Тогава е било обосновано. Сега подобни продажби НЯМАТ ОБОСНОВКА!!!
Ако държавата е купила на 5 лв, ти си Пенсионно и продаваш на 1.70 това не е ли престъпление? Накрая Държавата плаща и двете пенсии нали? Да добавя, ако си купувал на 13 лв преди Б-я да е помирисала Еврозоната, когато вече си на прага на Еврозоната да продаваш на 1.70? Когато ЕЦБ ти диша във врата, да намериш фундамент в Молдован, извън ЕС, а тук не? Айде няма нужда.Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
харисъм, айде запри се с тая фибанкасъ - аз също съм продавал на загуба тук. Знаеш ли защо - за да не продам на още по-голяма загуба! И познах, загубих някъде към 50 стинки на акция, но продадох малко под 3 кинта (към 2,80 май беше, не помня точно). С парите от продажбата тук на 2,80 си купих Спидита около 50 кинта (52-53 май бяха), които после продадох на 81 (да си ги бях държал, ма нищо).
Според теб сгрешил ли съм, че не държах тази ултра успешна банка и не само това, ми и на загуба продадох?
Тогава е било обосновано. Сега подобни продажби НЯМАТ ОБОСНОВКА!!!
Ако държавата е купила на 5 лв, ти си Пенсионно и продаваш на 1.70 това не е ли престъпление? Накрая Държавата плаща и двете пенсии нали? Да добавя, ако си купувал на 13 лв преди Б-я да е помирисала Еврозоната, когато вече си на прага на Еврозоната да продаваш на 1.70? Когато ЕЦБ ти диша във врата, да намериш фундамент в Молдован, извън ЕС, а тук не? Айде няма нужда.Last edited by Harry Kane; 30.09.2021, 17:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеАз искам да знам само, дали продавача е Пенсионно дружество, ако да, на колко е купувал? Би трябвало да имаме таква инфо.
Според теб сгрешил ли съм, че не държах тази ултра успешна банка и не само това, ми и на загуба продадох?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар