Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Цената е много ниска, но хората се вторачиха в технологии, бийм пазар, крипто, а не забелязват питомното, докато гонят дивото.
И аз си купувам мазно и славно.
В крайна сметка реотаните ще загреят, колкото и да са бавни.
И какво се оказа, най-голямата печалба на БФБ е на ПИБ?
Най-ратежните компании са двете двете банки от милион и нещо до 11 и 8 милиарда ли са вече?
Най-иновативните и тех компании на БФБ са отновото двете банки - какво ако не друго са постоянните новини за нови карти, платежни технологии и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеИ аз си купувам мазно и славно.
Да не си се отървал от Балонерко ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Успях да купя само 3т под 1.70. Искам да взема още и ме устройва да не се качва. Обективно трябва да е вече над 2 лв, но нямам никаква идея защо не е..... може би има още пакети за продажба и се чака да минат..... мен ме устройва засега
И аз си купувам мазно и славно.
В крайна сметка реотаните ще загреят, колкото и да са бавни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеПри такива резултати тая артия трябва да е 2 пъти по-скъпа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Крайно време е държавата като голям миноритар, да вкара свой ангажиран представител който да държи мениджмънта за топките, къде какво дават и раздават. Никои собственици на банка не са по-могъщи от държавата с нейните институции. И след като вече Боко /който явно не искаше да притиска мажовците по някаква причина/ не е на власт, мисля че и отношенията държава - ПИБ, трябва да имат някаква съществена промяна!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
При това продължавайки ударно да чисти портфейла - отписва 122 мио. вземания - значително повече от миналата година. Структурата на портфейла също върви постепенно в правилната посока - намаление на кредитирането на големи фирми, където лихвите са по-ниски и събираемостта явно е по-лоша / едва ли са им читави повечето големи кредитополучатели /, за сметка на увеличение кредитирането на малки и микропредприятия и домакинства. Считам, че най-после мениджмънта започна да прави правилните неща. Дано само скиорите не решат, че е време нови техни начинания да бъдат финансирани от банката. Поздравления за мениджмънта!
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеПечалбата на ПИБ с ръст от 258% през 2021 година
, банката съумява да реализира нетна печалба от 100.24 милиона лева
01 Февруари 2022 11:00
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеПечалбата на ПИБ с ръст от 258% през 2021 година
, банката съумява да реализира нетна печалба от 100.24 милиона лева
01 Февруари 2022 11:00
- 2 Харесвания
Коментар
-
Съзирам приятна възбуда от очаквания приличен резултат. Тук това се очакваше на фона на ниската топка от 2020 г. Не знам подхвърлянията за дивидент на какво точно стъпват, но знам, че с последното увеличение държавата капитализира банката, за да не стане "бау".
Имам някакви спекулативни бройки, взети точно около увеличението. И очевидно съм дългосрочен тук...
- 1 like
Коментар
Коментар