IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (EUBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Един въпрос свързан с въвеждането и изпълняването на поръчките. Преди няколко дни въведох оферта купува, като бях единствения към този момент със съответната цена. Днес гледам че има камара сделки на тази цена а моята поръчка е изпълнена частично, като бройките които търся не са толкова много, колкото прехвърлените на тази цена акции. Някой може ли да обясни защо се получава така?

Коментар

• Тренд? Корекция, просто големите вземат своят дял!

Коментар

• Идва време и моята поръчка май да бъде изпълнена както е тръгнало утре може да увелича леко участието ...жалко само че се задава някакъв негативен тренд, надявам се не за дълго

Коментар

• European february car sales climb 7.6% for sixth straight monthly gain
          Keep going ...

Коментар

• днес направих половината оборот тук и аз мисля, че е време да потеглим на едно по-северно пътуване... подкрепата на 1.00-1.08 ми се струва бетон, а щом бетонът е толкова близо това дава много добър печалба/риск коефицент... но както винаги времето ще покаже най-добре
            Keep going ...

Коментар

• Много ми е гот
              В петък продаваха сега се юрнаха да купуват.
              Много ми е гот
              Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                Автомобилният холдинг АВТО ЮНИОН отчита 110% ръст в продажбите с 264
                автомобила през месец февруари 2014 спрямо реализираните 126 броя през месец
                февруари 2013.

За първите два месеца на 2014 година автомобилният холдинг в групата на Еврохолд
                отчита близо 135% ръст с реализираните 601 продажби на нови леки и лекотоварни
                автомобили по предварителни данни спрямо 256 броя за съпоставимия период на
                2013 година
                Браво, браво!
                И да пращат повече клиентела да им пишем застраховки в Евроинс

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнение
                  Има път тази година до 1,5 лв.

Не препоръка
                  Аз мисля още тази пролет

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    Автомобилният холдинг АВТО ЮНИОН отчита 110% ръст в продажбите с 264
                    февруари 2013.

За първите два месеца на 2014 година автомобилният холдинг в групата на Еврохолд
                    2013 година
                    Има път тази година до 1,5 лв.

Не препоръка

Коментар

• Автомобилният холдинг АВТО ЮНИОН отчита 110% ръст в продажбите с 264
                      февруари 2013.

2013 година

Коментар

• Много оптимизъм почва да се заражда тука И цената покрай него...или може би обратното беше

...а на мен ми липсват още няколко хил. бройки...да взема да пълня преди хептен да съм изтървал влака ли

Коментар

• Айде. Крайно време беше да се раздвижат нещата и тука... Не може да ми кръжи около левче в продължение на 1 година, при положение, че трябваше вече да е поне 2.5
                          The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                          не е препоръка

Коментар

• Тук заради Евроинс ли поскъпва акцията?
                            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Много ми е гот
                              Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Все по-близо до средната.... от преди 5 години
                                Алуминиеви радиатори

Коментар

Working...
                                X