И извинявайте, ама гърците не бяха ли в ХИМА? Стига са ни прецаквали позициите!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеКато за начало се очакват 10 милки от гърците
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеКато за начало се очакват 10 милки от гърцитеНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеКато за начало се очакват 10 милки от гърците
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеПросто си нямал късмет.
Търпение му е цаката! Късмета все някога ще се върне...предполагам в най-скоро време
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSE guy Разгледай мнениеНе съм сигурен, но това мисля, че може да стане при закриващия аукцион. Когато има поръчки "купува" на по-висока цена и "продава" - на по-ниска цена от "купува". И ако се засекат при твоята цена, ще се удовлетворят първо по-високите от твоята поръчки "купува".
Благодаря за разяснението!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнениеЕдин въпрос свързан с въвеждането и изпълняването на поръчките. Преди няколко дни въведох оферта купува, като бях единствения към този момент със съответната цена. Днес гледам че има камара сделки на тази цена а моята поръчка е изпълнена частично, като бройките които търся не са толкова много, колкото прехвърлените на тази цена акции. Някой може ли да обясни защо се получава така?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнениеЕдин въпрос свързан с въвеждането и изпълняването на поръчките. Преди няколко дни въведох оферта купува, като бях единствения към този момент със съответната цена. Днес гледам че има камара сделки на тази цена а моята поръчка е изпълнена частично, като бройките които търся не са толкова много, колкото прехвърлените на тази цена акции. Някой може ли да обясни защо се получава така?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеА бе последните дни хич не ми беше гот. И днес цял ден се движеше около 2% нагоре и накрая оня фонд я срина на -1,5%. В интерес на истината очаквах по това време да сме вече на 1,5 лв. на бройка, ама това какво аз очаквам, и това какво пазара реши са две различни неща.
Всъщност защо си говорим за акции в 1:00 през ноща в събота !?!? Айде наздраве !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеи ти като Sofix-се почна...много ми е гот(ама да си призная без бой и при мен е така)
Всъщност защо си говорим за акции в 1:00 през ноща в събота !?!? Айде наздраве !!!Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеМного ми е гот
В петък продаваха сега се юрнаха да купуват.
Много ми е гот
Коментар
Коментар