IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (EUBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И извинявайте, ама гърците не бяха ли в ХИМА? Стига са ни прецаквали позициите!
    Не е препоръка!

Коментар

• Тони, и аз не разбрах. На семинара са казали, че продават гърци и имат още 10 мил., или общо 10 мил.,от които напоследък продават?
      Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
        Като за начало се очакват 10 милки от гърците
        ???????????????? аз пак не разбрал? днес каролци на семинара казаха, че продават гърци.

Коментар

изпуснал съм инфото, какви са тези 10 милиона и за какво ?
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Супер

Коментар

• Като за начало се очакват 10 милки от гърците
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                Най-хубавото предстои
                ОСА ли имаш предвид

Коментар

• Най-хубавото предстои

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                    Просто си нямал късмет.

Търпение му е цаката! Късмета все някога ще се върне...предполагам в най-скоро време

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSE guy Разгледай мнение
                      Не съм сигурен, но това мисля, че може да стане при закриващия аукцион. Когато има поръчки "купува" на по-висока цена и "продава" - на по-ниска цена от "купува". И ако се засекат при твоята цена, ще се удовлетворят първо по-високите от твоята поръчки "купува".
                      Има логика. Просто за съжаление нямам възможност да следя търговията и съм пропуснал да понапълня малко повечко от колкото имам сега Здраве да е

Благодаря за разяснението!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнение
                        Един въпрос свързан с въвеждането и изпълняването на поръчките. Преди няколко дни въведох оферта купува, като бях единствения към този момент със съответната цена. Днес гледам че има камара сделки на тази цена а моята поръчка е изпълнена частично, като бройките които търся не са толкова много, колкото прехвърлените на тази цена акции. Някой може ли да обясни защо се получава така?
                        Просто си нямал късмет.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнение
                          Един въпрос свързан с въвеждането и изпълняването на поръчките. Преди няколко дни въведох оферта купува, като бях единствения към този момент със съответната цена. Днес гледам че има камара сделки на тази цена а моята поръчка е изпълнена частично, като бройките които търся не са толкова много, колкото прехвърлените на тази цена акции. Някой може ли да обясни защо се получава така?
                          Не съм сигурен, но това мисля, че може да стане при закриващия аукцион. Когато има поръчки "купува" на по-висока цена и "продава" - на по-ниска цена от "купува". И ако се засекат при твоята цена, ще се удовлетворят първо по-високите от твоята поръчки "купува".

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                            А бе последните дни хич не ми беше гот. И днес цял ден се движеше около 2% нагоре и накрая оня фонд я срина на -1,5%. В интерес на истината очаквах по това време да сме вече на 1,5 лв. на бройка, ама това какво аз очаквам, и това какво пазара реши са две различни неща.
                            Всъщност защо си говорим за акции в 1:00 през ноща в събота !?!? Айде наздраве !!!
                            съгласен с теб- и наздраве...че това вино нещо ми дава направление по -скоро към почивка, а не към разсъждения за размисли без страстиписа наскоро в темата за парите на тъщата между другото...дано да си успял да ги инвестираш в правилния момент....наздраве от мен и успех и занапред!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                              и ти като Sofix-се почна...много ми е гот(ама да си призная без бой и при мен е така)
                              А бе последните дни хич не ми беше гот. И днес цял ден се движеше около 2% нагоре и накрая оня фонд я срина на -1,5%. В интерес на истината очаквах по това време да сме вече на 1,5 лв. на бройка, ама това какво аз очаквам, и това какво пазара реши са две различни неща.
                              Всъщност защо си говорим за акции в 1:00 през ноща в събота !?!? Айде наздраве !!!
                              Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                                Много ми е гот
                                В петък продаваха сега се юрнаха да купуват.
                                Много ми е гот
                                и ти като Sofix-се почна...много ми е гот(ама да си призная без бой и при мен е така)

Коментар

Working...
                                X